torsdag 24. februar 2011

Vi må pleie oss litt selv...........


Hmmmm jeg har skrevet så mye om min reddsel for å bli gammel og skrukkete at gavene jeg har mottat det siste året har kun vært gaver som foryngrer og pleier meg. Yeeeah !! Jeg har til gode noen massasjetimer og ansiktspleie. Men nå, i dag skal noen mine hender til å se unge og vakre. Ka æ glær !!

Det skal vist være stor forskjell på før og etter. Siden jeg enda ( bank bank) ikke har en skrukk i fjeset så har jeg noen på hendene...men bare de holder seg der så.....

Vi blogger senere i dag folkens :)


5 kommentarer:

sigrid sa...

høyrest herleg ut..
har hatt litt for hektiske dagar no..
bloggar lite, men er no litt innom..
stilig den scena di :-)

stor klem til deg

Beth sa...

Gode kremer gjør susen. Selv er jeg Oriflamekonsulent og har tilgang til de beste kremer for øyeparti,ansikt, kropp, hender og føtter til en pen pris... Drikke mye vann er også viktig da kommer fuktigheten innenfra også.
Ta deg tid til å rense ansiktet morgen og kveld og bruk gode nattprodukter i tillegg...
Det er vel det vi selv kan bidra med, ellers må vi vel bare godta naturens gang og innse at vi blir eldre for hver dag...:-)

Violetta sa...

Jaja, godt vi aldri skal treffes Irina, siden rynker er så ubehagelige mener jeg...for jeg har mange!

Beth sa...

Hei Violetta...
Rynker har da sjarm?
Det viser bare at vi har levd et langt liv det... Jeg elsker da smilerynkene som er begynt å komme rundt øynene mine..., vil ikke være dem foruten!

irina sa...

ha ha...syns ikke rynker er ubehagelig æ...liker rynker jeg..... du må huske at jeg må overdrive og underive for å få frem det jeg mener...Vet du...jeg elsker gamle folk...elsker elsker dem..... og det hadde jeg ikke gjort om jeg syntes rynker var fælt. men ja....jeg er forfengelig...og det er vist en synd.....

Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online