torsdag 24. februar 2011

I adressa i morgen er vi hjemme hos Kate :)


.........og der der var det jeg som fikk bestemme hvordan hun skulle ha det ! Dette er før bildene. I morgen blir det etter bildene i adressavisen :)


Kate er en av de kuleste og snilleste kunden/damen ever. Hun var åpen for alt.


Jeg jobber på en helt annen måte en andre som driver på med dette.Målet er alltid det samme som andre kolleger. Kunden SKAL være 110 % fornøyd.Men der andre begynner med å foreslå forsiktig ...ja da gjør Irina det motsatte. Jeg spør selfølgelig på hvilken favorittfarge de har. Hvilken stil de har. Og så knaller jeg til. Det er bedre å modifisere seg etterhvert er mitt motto. "Dette er bare ett forslag, men hva med den kuleste tapeten i den og den. Knall lilla, oransje....?? "


Kundene sitter igjen...ja jeg hadde tenkt hvitt jeg da, men når du sier oransj/ lilla...mene du det.
KLART jeg mener det...samtidig mens vi er inne på det...ka mene du om ?
Kundene ler som regel her....
Jeg blir så ivrig at jeg danser, gestikulere og tegner. Så må vi le begge.Og så tror dere ikke det....Jeg har jammen meg ikke så mye flaks bortsett fra kundene mine. De er rene lottopremien. De er superfantastisk kule. Jeg kan med handen på hjerte si at alle har gått med på 99 % av mine ideer.

Kate ble med på de kuleste tapetene. Jeg var veldig spent. Begge er egentlig veldige voldsomme.Og jeg hadde ikke sett dem i RL.
På soverommet gikk vi for en tapet med burgunderlilla farge i bakgrunnen og kinesisk gulldrager :) KULT. Den kan du se HER


Kjøkken og stue er en åpen løsning. Valgte en megavoldsom tapet her på stuen siden veggen var ca 10 meter og gikk gjennom t0 etasjer på en del av den. Den tapeten er blå/aubergine/lilla med kjempestore p mønster i en beigegull farge. HER er denne :)


Kate ønsket å kjøpe ett wow bord HER og ett spesiallaget unikt skap fra all of irina. HER er skapet. Jeg sa jeg hadde syntes det hadde vært kult om hun byttet spisestuebord og stoler. Siden de hun hadde var av så bra kvalitet fikk hun mer igjen for de enn hva hun betalte for de"nygamle" som jeg fant på finn.no. Jeg kjørte også å hentet de på Hamar.
Det var disse HER


Jeg jobber etter den filosofien at interiør ikke skal være dyrt. Det skal være morsomt, unikt og etter gjenbruksprinsippet mitt. Gjerne bytt ut det man har, men da skal du helst komme i pluss ( Dvs du får mer av å selge enn det du skal bruke ved å ha meg og kjøpe noe nytt )

Den samme tapeten som ble lagt på stuen ble lagt mellom kjøkkenskapene på kjøkkenet for å rocke opp kjøkkenet og balansere rommet. Glassplaten ble lagt som beskyttelse.


Det eneste Kate stusset på var alle de forskjellige nyansene i lilla jeg ville bruke. Jeg skjønner den. Vi er så matet med at puter, duker, gardiner, vegger...ja t.o.m blomster skal være i samme nyanse. Det er sååååå FEIL !!

Det er det som gir ett interiør dynamikk, spenst og det lille ekstra. Vi har kanskje 8 forskjellige lilla farger på selve stuen. Fra den blålilla, burgunderlilla og til den lyseste fiolett.

Jeg bad Kate kjøpe en lampe jeg trodde ville passe. Hun hadde med seg en vennine for å kjøpe den. Sammen ble de enig at det var i en "upassende" lilla farge.
Kate kom hjem..." Hmm Irina tar ikke feil ..." tenkte hun, å så dro hun får å kjøpe den.


Tok jeg feil ?
Om alle disse forskjellige nyansene av lilla ble fint ? Det vet jeg faktisk IKKE. Det har aldri passet for oss begge at jeg har fått sett på det ferdige resultatet. Det skal både du og jeg se i morgen.
Kate er veldig fornøyd. Hun skryter av meg til alle. Og i går ga hun meg årets beste kompliment....som gjorde dagen min :)

"Irina hvis jeg skal flytte en gang. Da vil jeg ha deg der...fra a til å "

Er det noe du lurer på anngående artikkelen som kommer i morgen eller har lyst på besøk av meg så send meg en mail på iguzman@start.no eller ring meg på 47 65 51 31

Og husk, jeg jobber for kundene....det er de som skal bli fornøyd. Selv om jeg virker tøff her :)

4 kommentarer:

vimsa:) sa...

Å gleder meg til å se ferdig resultat:)) mange forskjellige lillanyanser *melike*
Jeg liker aubergine fargen veldig godt.
Tror jeg må begynne å spare så jeg kan få deg på besøk ;)

ralfefarfars paradis sa...

Nå er jeg såå spent- dette høres veldig bra- tror de tapetene ble veldig fine;)

Bente:) sa...

Å, det blir spennende å se! Ut fra dette så virker det jo som at det kan bli riktig så spenstig og flott:D Kan jeg få spørre hvilke forhandlere du bruker for å få tak i alle disse flotte tapetene du bruker?

Jeanette sa...

FOR en forskjell då *big smile*

Ble knallstili !!

Du e bare kjempeflink,Irina :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online