onsdag 2. februar 2011

Århundrets interiørkupp !!!.................for meg og jeg kan tenke meg for andre.I går leste jeg på denne bloggen HER. ContainerGirl. Og i et innlegg nedover så jeg denne skjønnheten....Ja. jeg med mange er hekta på den industrielle stilen.
Begynner å få noen ting nå, har ikke vist dere alt enda.


Øyet fanget denne. En stor industrilampe for å ha på gulv. Denne kan man også feste i tak og på vegg. det er bare å fjerne den fra stangen.


Jeg trodde den var long gone.Den hadde tross alt stått der i hele tre dager. Så det er bare neste meg på Stjørdal som liker disse allikevel !!

Jeg stilte meg tidlig i blåsten utenfor porten. Jeg skulle inn, og det fort ! Så en halv time før de åpnet stod jeg der. Å lykke ...englene sang og hele himmelskaren åpenbar seg.Lykkelig og glad dro jeg hjem. Og jammen fikk jeg farten opp. Jeg støvsuget, vasket og tørket støv i stua. Og på lampen. Så nå lukter det grønnsåpe og det er rent og fint.
Har byttet til meg noe som kommer i morgen pluss at jeg fikk en industrilampe og hylle i Oslo...GRATIS !!Det kommer opp i morgen. Gledings, så er sååå motivert til å vaske her. Det å bytte med andre, få og det å kjøpe ting billig er GØY.


Lignende lampe som denne går fra 2000-3000 pund !! SYKT. Men de selger dem i Engelske og Amerikanske nettbutikker.


Min kostet latterlige 150 kr. Ja, dere hørte 150 kr. Jeg skjemmes nesten...men du og du....ME LIKE !!

Og i morgen kommer en av mine sønns kompiser som er elektriker lærling. Da skal det kobles på strøm. Jeg kan tenke meg at mine venner flirer når jeg sier at man kan bruke opp til 1000 watt i den. ha ha...alle vet at jeg liker å ha det mørkt. Jeg liker ikke elektriske lys. Får hodepine av de. Elsker lamper, men å ha de på....nei. Liker dog masse talglys. Så denne får nok bare 60 w :)


Sjekk hvor godt de industrielle beina passer inn nå. Hus at du kan bestille ett POW bord. Gamle bordplate med industrielle bein.

Today i bought this old industrial lamp for only 150 Norwegian kr. 20 $ !! Thats cheap. In UK you have to pay a lot more. I have seen it to 2000 pound. So i am superhappy.

20 kommentarer:

Hellohello baby sa...

Hehehe! Jammen godt å høre at du ikke skal bruke lyset i den! Jeg tenkte, himmel og hav, den lampa der kommer til å gjøre stua di til reien operasjonssalen! Men den er drit kul! Gratulerer! Gleder meg til å se det andre du har kjøpt.

adalesverden sa...

Så heldig du var med den skatten;)
HURRA, det er gøy å gjøre scoop!! Jeg så den jeg og, men bor 35 mil nordaførr. Har sett mye hos Gunda jeg skulle likt å fått tak i.

Kos deg i rene pene stua;))

Fam. Lia sa...

Hurra for billige kupp og bytting!!! Veldig stilig ble det!!!

små og store drømmer sa...

Superkul.
Lucky you :)

ide-puffen sa...

Heia.
Ja var innom Gunda i forrgårs og så lampen. Vurderte den en stund, men den er svææær da. Hadde ikke plass til den. Den ble nydelig til deg. Ser du har skurt endel på den ja he he. Er deg vel unt.
Hei så lenge.
Klem

Black Feathers sa...

Så heldig du var at den stod der enda og bare ventet på DEG ;)Veldig tøft at den kan brukes på flere måter. Gratulerer med kuppet ;)

Ha en vidunderlig dag ;)

Kristoffa sa...

Gratulerer med kuul lampe!!! Så moro det er når man føler at man har gjort et skikkelig kupp. Det er rett og slett LYKKE!!!!
Jeg har tenkt litt på at jeg skulle hatt ei kokeplate til annekset vi skal bygge.
I går var jeg innom en gjenbruksbutikk og fant ei "Grepa" kokeplate til 40 kroner. Jeg blir jo glad bare jeg tenker på kokeplata :))))

irina sa...

Kjære Anonym. Latterlig at du ikke kan interiør !!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

ja..så hun viste den på container:)Tenker du hadde fart bortover dit ja.....den er jo flott og putte i ekstra watt når en skal male...ja ble skatter i dag og:)
klemklem

Datt sa...

Arg, heldiggris!!

irina sa...

jesus Christ,,...du leser en blogg du ikke liker og kommentarer den i tilleg på din smålig måte...get a life !! bare svar tilbake. jeg sletter anonyme uten å kikke etter ka din smålighet er ( Og du er så dum at du kommenterer på din vante måte...

irina sa...

Jeg svarer på akkurat samme måte som du kommentere. Så da er det ille. Alle har vi forskjellig smak og stil. Og er den noen som syns det er kult er det meg. Det som tenner meg er din smålige ondskapfulle måte å kommentere. Og det er som bensin på meg. har du skrevet. Den lamper syns jeg ikke er fin i det hele tatt. men bra vi har forskjellige smak har jeg hverken blitt sur eller tennt :) Tenk litt da...tenk før du skriver i en blogg du allerede ikke er så positiv til. har sett mye styggt på blogger i dag. men faen om jeg kommenterer. Hvem er den beste dama da ?

Anonym sa...

Kjære Irina,dette ble helt feil. Jeg leser bloggen din og får inspirasjon fra deg. Ordbruken min ang. lampen kunne nok vært anderledes,men jeg liker den ganske enkelt ikke. Ber om unnskyldning.

irina sa...

He he...den er god. Ser at den er stygg...derfor jeg liker den. jeg liker stygge ting som folk ikke liker. Det er meg. Når jeg skulle velge kjæledyr var det alltid det svakeste og styggeste. jeg forstår at det ikke er alles cup of tea. unnskyld selv. Det er bare at jeg tenner på dårlig oppførsøl og ikke respekt. Sorry !! Er stygg redd at Demolitionmannen også syns den er stygg !!

Trine sa...

Førr ei kul lampe :)
Heldi du e!
Skikkeli flaks me andre ord :D

Klæm til dæ!
(Som det dessverre har blitt alt førr få av i det siste)

Anonym sa...

Irina!!!
Et KUPP!!!Lampa er utrolig kul!!!Jeg elsker å lese bloggen din-godt å se det er andre enn meg som kommer opp med underlige kombinasjoner-som jeg tenker kommer ut fra et kreativt indre!!!Alt du gjør blir gull i mine øyne.Heldigvis er mennesker forskjellige-tenk så kjedelig om alle hus var innredet i samme stil.Nei det er oppfriskende å se en blogg med ei dame som tør prøve,som følger sin egen smak og som FÅR DET INNMARI GODT TIL!!!..så får andre si hva de vil-vi vet vi er gode;)))!!!!
Stå på Irina.Du og din blogg er UNIK!!!:) <3

Klem,Sissel.

irina sa...

Æ e så fjern....å treg. Kjenne æ da sissel ?? Hvis itj så burde vi det...høres ut som den kuuuuule dama du :) ha ha...hadd fått det gøy ja :) Klem

ide-puffen sa...

Heia snuppsi.
Var sammen med mor og far på tur. Ville ikke besøke deg på sparket, MEN tar det neste gang. Lovet deg å si fra litt i forkant :))
Sjekk salatbestikket jeg kjøpte da. Kult eller hva??
Klæm

Anonym sa...

Hei! Flott blogg,og mykje spennande og studere! :)
Om eg skal pirke litt,so kan du kanskje legge ut litt færre bilder av samme ting/møbel i eit innlegg,held lenge med eit par :)
Stå på videre,du er eit friskt pust! ;)

irina sa...

Hallo Anonym. Tusen takk at du liker bloggen min og syns jeg er en frisk pust, men om jeg skal pirke litt så liker jeg den slik den er. Den fungerer for meg og alle mine lesere. Ellers ville jeg ikke hatt ca 1500 inn om dagen. jeg liker dårlig at noen forteller meg hvordan jeg skal blogge. av to grunner. Nr 1. Det er min blogg og ifø antall lesere fungerer det for dem og det viktigeste den fungerer for meg. Nr to. Kunne aldri falt meg inn å fortelle andre hvordan man skal ha det hjemme eller i bloggen sin, jeg skriver som jeg er selv som person. jeg er mye. to much kanskje...både ved å prate, beskrive, kroppsspråk, raushet og kjærlighet...slik er bloggen min.
Ikke for å være frekk, men jeg syns at bloggere med to bilder er dødskjedelige !!
Og liker du ikke 10 bilder er dessverre ikke denne bloggen noe for deg :( Synd for meg som mister en leser. Stnd for deg som mister en unik blogg.

Jeg er kanskje litt hårsår fordi jeg holdt på å slutte i desember pga hva andre alltid skulle få meg til å gjøre på min blogg. ha en vakker dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online