onsdag 9. februar 2011

Mine tre favoritt blogger:)


Shabby slitt og bare mitt . Hennes blogg HER.Hun er en av mine shabby chic venner :) Hun har en kjempefin blogg og vakkert hjem. Hun har startet en slags award som ikke er det.
Vi som får den æren av å være en favorittblogg, skal igjen velge tre favorittblogger.
Gjerne gjengi den beskrivelse bloggen gav din blogg.

Dette er en morsom måte å oppdage andre blogger vi kanskje ikke vet av.
Dette sa Shabby, slitt og bare mitt om min blogg :)

Til slutt i denne omgang, må jeg anbefale Irina sin blogg!
Denne skiller seg ut på mange måter. Hun er veldig kreativ og har en utrolig gjennomført stil. Jeg blir kjempeinspirert, selv om vi ikke har helt lik stil, kan jeg hente masse gode ideer fra denne flinke dama her. Hun blogger ofte, hun er nytenkende og deler veldig av seg selv på bloggen sin - vel verdt et besøk!

Jeg følger mange blogger. Og det er mange flotte bloggere der ut, men det er disse tre som poppet opp i hodet med en gang. Theas mania se. Kanskje fordi hun har den stilen jeg kjenner meg mest i...nei ikke stil, men fargeglede og lekenheten i interiøret.


Jeg blir glad av å se de fargerike møblene, de gjennomførte sammensettningene. Therese leker med farger og interiør. Du ser at INTERIØR er noe hun KAN. Hun tenker ikke hvitt...hun tenker farger !!
HER er hennes vakkre blogg :)


Gundam en hagevandring. Se hennes blogg HER. Hun var damen som fikk meg til å begynne å blogge. Av alle bloggerne jeg vet av er hun den mest kreative, den flinkeste og den som er mest nytenkende. Dette er en dame som finner skrot. Hun setter skrotet i en sammensettning slik at det blir til en skatt.Drivved og rust ligger hennes hjerte nærmest. Og det gjorde det lenge før det ble inn.

Hun skrur, borrer, banker og sveiser selv...og hun skaper de vakreste møblene og ting.
Hennes bilder er breathtaking....hennes øyner ser hva vi andre skulleønsketvi hadde sett.


Sjekk den vakre spisestuen hennes.


Elin med draumesidene er en ny blogg jeg har blitt kjent med. HER Vi har kanskje ikke lik smak på alt, men på noe har vi det. Hun er en shabby chic dame med en morsomm vri :) Hun er en utrolig dyktig fotograf, utrolig dyktig på stillebein. Og alle bildene hun viser oss vitner om en estetisk og brilliant interiørdame som kan interiør :)Jeg håper dere tar utfordringen. At dere tre velger deres tre favorittblogger. Ellers så skulle jeg ønsket jeg kunne ha valgt alle jeg følger.

Vi blogges senere idag :)

9 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Helt utmerkede fantastisk, flotte ,bra valg...Som skulle gjort det selv....
ha en fin dag snupp...låner bilder av deg..ingen svar ..så da så:)
klemklem

Marte Katrine sa...

Herlige blogger, jeg har ikke mitt eget enda, så jeg får ikke innredet så mye, men jeg er veldig opptatt av interiør, fine inspirasjons blogger :)

Maleriet fargehandel sa...

GUUUUD, som jeg digga den sjenken! Naaaaais.

Mvh Heidi

Elin med Draumesidene sa...

Kjære Irina :) You made my day :) Etter ei drittveke med sviktende rygg, og sengeligging, var dette ei kjempekjekk oppmuntring! Rødmer over dine gode ord! Tusen takk! Heiv meg over dei andre bloggane også, tenk; eg har ikkje oppdaga GundaM før i dag??? Sjølvsagt skal eg ta utfordringa, men kven skal eg velge? Må visst tenkje litt på det. Har så mange eg MÅ lese kvar dag :) Har akkurat vore ute i snøven og gått over hundre meter med krykker. Gjekk over all forventning. Hjalp sikkert at eg las innlegget ditt før eg gjekk ut :D

Takk igjen!
Klem E

T J sa...

hei

Jeg har nettopp begynt å følge din blogg og jeg elsker kreativiteten og mye av stilen din. Kule og inspirerende bilder har du!! :)

Eneste som er frustrerende og i veien på bloggen din er map loco, som jeg synes er i veien. Må løfte siden opp og ned da det rett og slett er i veien!!! Er det noe triks for å få det bort, mens jeg leser?

Gleder meg til å se flere bilder og inspo fra deg!

irina sa...

T J :) Har ikke peiling hva du mener. den mappen helt nederst ?? Hos meg flytter den seg ikke...Om du kunne forklare det nærmere...som om jeg var dum :) Og det er jeg på sånne ting...kanskje jeg kunne ha gjort noe med det...Jeg kan også spørre andre om de har det problemet.

Ellers tusen takk for at du liker meg og TUSEN HJERTELIG TAKK for at du sier i fra til meg :)
Varm klem

vimsa:) sa...

For noen flotte blogger:) likte det bordet meg grønt og det skapet som var i hvit og turkis(?) Takk for tips:))

Thea's Mania sa...

Du Irina du Irina. Du er noe for deg selv og det bare positivt. Hvordan du sprer glede samt er så utrolig flink til å rose og komme med tilbakemeldinger. En helt unik egenskap!
Det er deilig å titte innom bloggen din og rett så ofte blir jeg sittende med et smil om munnen. Det skyldes vel at den er ærlig, inspirerende, morsom med sine humorinnslag, vakker og med det lille ekstra!

Tusen takk! Stor klem til deg Irina!

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

God kveld, Irina!! Så herlig en blogg! Masse vakkert, og så inspirerende! Selv om vi ikke har samme stil.. så kan jeg med hånden på hjertet si... I LOVE IT! :)

Ha en NYDELIG kveld :)
Stoooor klem til deg!
(Glad jeg oppdaget din blogg)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online