lørdag 5. februar 2011

Middagstips til søndag ?

Heisann & Hoppsann :)

Her kommer det et middagstips til søndagsmiddagen .
Jeg lover dere at dette er nydelig og enkel mat.



Dette var det vi serverte på komfirmasjonen til tenåringen for to år siden. Vi fikk masse skryt for middagen. Jeg er litt enig med muslimene. Jeg er ikke så glad i svinekjøtt, men denne middagen...mmmmm den spiser jeg masse av.Siden vi bor i nærheten av svenskegrensen hamstrer vi inn indrefilet av svin.
Det er sammensettningen av smakene som gjør denne retten så god. Salt, søt og litt bitter.... mmm.


HER kan du gå inn å få oppskriften. Vi bruker potetgrateng med masse hvitløk, løk og fløte. Føler at det funker bedre for oss. Mye bedre.
Og i istedenfor olje bruker jeg Tine smør. Hasselnøtter erstatter jeg med valnøtter. Det er MYE bedre.


Dere vil ikke tro hvordan jeg kom over denne oppskriften. Jeg elsker bøkene til Camilla Lackberg. Hun/ Erica lager ofte svinefilet med gorgenzolasaus til Patrick.( Det samme gjør Camilla til sin samboer) Jeg googlet det. Etter å ha lest det veldig mange ganger og ble like fristet til å prøve. Det kom opp ett søk og det var denne oppskriften fra Svenske kokke Lise.( Er hun ikke svensk da ?)
Så det er ikke en vanlig oppskrift !

Maten smaker som en gourmekokk skulle ha laget den.

Så har du enda ikke klart hva maten blir i morgen ?? Ja, da kan dere ha det samme som oss.

Ha en fin helg kjære venner.

5 kommentarer:

sigrid sa...

Dette såg herleg ut.
Reine matbloggaren du min venn!


Vakker helg til deg :-)

Solrun sa...

Kokke Lise er norsk..hun jobbet en stund for frokost tv på nrk da de hadde det..ser herlig ut den maten, har du noe tips om en ikke vil ha muggost? klarer ikke den smaken..
ellers herlig blogg du har..relativt ny leser, er innom flere ganger i uken for å sjekke om du har lagt ut nytt..stå på..

Hellohello baby sa...

Ser himmelsk ut! Jeg våknet akkurat opp og er skrubbsulten.... fikk veldig lyst på dette kan du si!

Anonym sa...

Hei! Denne retten skal jeg lage. Brukte du aprikos istedenfor fersken? Marit

irina sa...

Jeg tar det jeg haver...like godt med begge. Av og til tar jeg aprikos og av ogtil tar jeg fersken...men den er mildere med fersken...så jo...kanskje bedre med fersken. lag retten !! den er knallgod.

Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online