fredag 11. februar 2011

All of irina goes to scenen ....


Husker dere det glade 80 tallet, jeg husker det godt. Det var deilig å være barn ...friheten i det vi gjorde. Vi dro ut tidlig og kom hjem sent. Foreldrene våres lot oss være barn.
Jeg husker jeg hadde en kjempefin brun selebukse med sleng. Og til den brukte jeg en oransje genser. Lekkert :)...æ følt mæ fin da !

Og så husker jeg da jeg fikk Mariusgenseren i bursdagsgave. Alle hadde den. Så det var jo kult.
jeg har ikke noen nå, dessverre. Har du ?Og hvis du har, kunne du tenkt å låne den til meg i to dager :) Husker dere ett av mine spennende prosjekt. Jeg har blitt leid inn av Stjørdal Næringsforum for lage scenedekoren/ installasjonen....eller hva heter det. Det er til Stjørdalskonferansjen som du kan lese om HER.Klaus Joachim Sonstad, Trine Wiggen, Bjarne Håkon Hansen med flere deltar.

Klaus som er mest kjent som Odin eller som sist sett x factor dommer skal sitte ned å intervjue Trine Wiggen som er skuespiller. Det er de rammene jeg skal lage. Den settingen. Hvordan det skal se ut. Konferansen bygger ut fra den kjente Stjørdalingen Ole Vigs visjoner om kunnskap- dannelse- kultur - samfunnsutvikling
Se HER

Ole Vig (født 6. februar 1824 i Vikmarka i Stjørdal, død 19. desember 1857 i Christiania) var en norsk skole- og folkeopplysningsmann som arbeidet for utdanning for alle. I Rune Slagstads bok De nasjonale strateger karakteriseres Vig som «en folkeopplysningsmann og nasjonsbygger som har hatt stor betydning for utviklingen av vårt demokrati». Vig regnes av mange som den norske folkehøyskolens far, selv om Vig selv ikke fikk oppleve skoleslagets etablering i løpet av sitt korte li
Kilde Wikipedia

Jeg ha noen visjoner selv, dere kommer til å høre mer. Men jeg syns at jeg burde få med meg noe av den Norske kulturarven som er strikking....Mariusgenser og selbuvotter.
Er det noen som har noe av det å låne meg blir jeg glad. Det skal bare stå på scenen og ikke brukes. Det blir rekvisitter.

Håper det er noen snille, snille sjeler der ute.

6 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Hadde akkurat en slik som barn jeg og...men den har vi ikke lenger...
Håper du lykkes..det gjør du garantert...mange strikker de i dag og...
klemklem og masse lykke til med prosjektet..det blir nok toppers..

Cecilie sa...

Jeg har en i ca 8 år, men den er nystrikket.. Du ville kanskje hatt lånet en gammel en?

Bare å si ifra :o)

Fru Fjeldhammer sa...

Hei søta!

Her blir rote bare flyttet på når jeg tar bilder..*S*

Den hvite lampen er fra Living, kunn 399kr *S*

Jeg fikk room 123 i posten i går, det kommer vel i butikken til mandag!

Ha en flott helg...
klem

-Ultima-Thule- sa...

Jeg har en Marius genser du kan få låne :0) Hvor gammel den er vet jeg ikke, da jeg har kjøpt den på loppis :0) Den er hel og pen. Den er ca str 10-12 år. Bare å maile meg hvis det er interessant :0)
PS! Har en keep calm give away inne hos meg, hvis du vil være med?? God helg!!
*Klem*
-Kamilla-

Tullik sa...

Eg har ingen genser å by på , men du så forelska eg var i ein med marius-genser....i min ungdom !!

Mari sa...

Husker ikke om jeg hadde Marius genser,men begge guttene har hatt..,men klarer ikke og finne de :( jeg ønsker meg veldig rød marius kofte:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online