søndag 13. februar 2011

Arkivskapet ble bare så WOW :)

Heisann kjære alle mødre :) Håper dere har hatt en fin dag !


I går visste jeg dere bildet av et veldig rustet skap. Se HER. Etter en omgang med rustfjerner, stålbørste, klut og ca 5 min,. Så ble det fint !!


Jeg kunne sikkert brukt en del tid på det å fått det perfekt. Skrubbet av all rust og malt bengalack på skapet med en svamp. Men jeg liker litt rust ...jeg liker å se at det er gammelt. I love imperfection.


Husk 5 min er alt jeg brukte. Jeg skrubbet av all rustet på plata. For den var fæl. Jeg vil ha industrilooken. Så i istedenfor å male eller å gjøre noe spesielt med toppen. Så valgte jeg å lime på med en sølvgrå slangeskinnstapet fra Borge.


Bare husk hvordan det så ut før ......den beholdt samme looken samtidig som den ble litt irinaStyle :)


Samme tapet på etikketmerkene. Litt hellhet....særlig at jeg bryr meg om det....


Er det noen som får tak i slike arkivskap og ikke syns de er fine i det hele tatt så er det bare å tapetsere skuffene. Det går kjempefint. Enten med samme tapet eller med flere forskjellige.Skuffene er dype og rommer mye. Derfor er de geniale.Hva de rommer kan du se i et annet innlegg :)


Angrer på at jeg pirket vekk klistremerkene om autorisasjon...men skal pirket det ordentlig bort. Utrolig hva rett vaskemiddel og fem minutt er i stand til.


Ha en fin kveld kjære venner. Her er det Pirates of the Caribbian med morsdagskake og verdens beste familie :)

9 kommentarer:

Elin med Draumesidene sa...

Nice :)

E

Hulda sa...

Så utrolig lekkert skapet ble! Det er jo helt forvandlet. Kjempefint! Stilig styling også. :) -Husfruas Memoarer-

Mari sa...

Knalltøft:) fatter ikke hvor du finner alt:) passa perfekt på størstemann sitt rom denne. Kos deg med film og familien,klem :)

Rosa muffins sa...

Hei
Lurer på om du behøvde å gjøre noe med innsiden av skuffene? Der rusten sitter endel på mitt skap av tilsvarende type. Ser skapet har fått seg en forbedring med litt rens og tapet men ikke helt enig i at det er helt forvandlet...bedre ble det jo selvsagt.. Er så usikker på om jeg skal kaste skapet mitt eller forsøke å gjøre noe med det..

House of Dogs sa...

Som alltid RÅSTILIG!! Tenkte forresten at jeg skulle tipse deg om at har du kremmerhuset i nærheten av der du bor bør du ta en tur dit, for på jobben har vi nemlig fått inn LILLA puter med slagordet ditt "be yourself, everybody else is already taken" (tenkte på deg med en gang de ble pakket opp) så regner med at de andre kremmerhusene har fått den inn også:)

Ha en riktig fin morsdag:)

Klemmer

ide-puffen sa...

Så flink du har vært. Det ble superkult. Gikk tur i byen i dag og lurte på om jeg skal høre med noen på gamle kontorer om de har noen gamle skap stående. De blir sikkert glad for å bli kvitt dem he he. Ikke vet de hvor "in" de er.
Ha en fin uke du vakre.
Klem

Tina sa...

Tøft rett og slett Irina, du kommer over så mye flott, og får det virkelig til! Flink!

Laila sa...

Jeg tenkte du hadde brukt tapet, men trodde skuffefrontene ville være dekket. Som vanlig ble det stilig!


Ps, samme tapet hadde jeg planer om å bruke på et gammelt skatoll. Krokodilleskinn er rått! Kanskje det blir slangeskinn fra Eijffinger på meg heller. Har begge liggende så vi får se. Kanskje det blir sebra til slutt. ;-)

Jeg ligger våken om nettene og planlegger møbler, så det mangler iallefall ikke på idéer.

VildesVerden sa...

Dødskult med arkivskap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online