onsdag 23. februar 2011

Fra da all of irina var på scenen :)Heisann :) Hyggelig å " se" deg igjen. ME LIKE at du leser meg :)


Detter er noen bilder fra scenestylingen min. Jeg ble veldig fornøyd og tilbakemeldingene er også veldige bra. Ekstra morsomt var det at jeg traff på noen som hadde vært på konferansen noen dager etterpå. Hun kom bort til meg å sa at det måtte ha vært meg som hadde laget den fine scenen. Det oste av IrinaStyle...Åhh så glad jeg ble du :)


Lampen borterst er laget av Selbuvotter.Det mange kanskje ikke vet er at Selbu ligger kun 20 min unna Stjørdal. Og for oss Trøndere er Selbustrikk en del av vår kulturarv. Lampen helt til høyre ser dere knapt, men det er altså en kjempekul Selbustrikk kjole med paljetter og tyll. Den ble tredd på en IKEA lampe.
Mariusgensere ble puter. Armene ble gjemt bak puten.


HER kan dere lese om prosjektet hvis dere ikke husker. Jeg vil takke all som har hjulpet meg til denne jobben.Dere har bidratt på forskjellig vis.

Stjørdal Maleservice for alltid strålende fantastisk service. Tusen takk for at dere sponset meg med tapet :)

Bruktbo og Containergirl for lån av det jeg ville. Det samme Sareptas krukke. På begge plassene fikk jeg velge og vrake.

Husfliden Stjørdal for strålende service og lån av Selbuvotter og sokker. Til Oddbjørg for den fine kjolen :)Takker Line på Smia for lån av Mariusgenser. Takker to fantastiske flotte rause hjertevarme medbloggere for at dere tok dere bryet med å sende meg Mariusgensere. Dere er gode.

Cecilie Grut og Ultima- Thule. Sjekk ut bloggene deres ...De er kjempedyktige og kreative damer.

Tusen takk til ei facebookvenninne for lån av sofa. FANTASTISK med slike mennesker som tilbyr seg å hjelpe.


Vi takke mine barn for deres utspill og kreative innslag...selv om mammaen kjefter fordi de alltid går i veien. Mammaen er nemlig veldig stressa i slike kreative sammenheng og vil helst være alene. Min kjekke sterke bredskuldret 16 åring sønn. ( kan dere tenke dere at unge meg har en så gammel sønn...ha ha )


Den jeg må takke mest er Demolitionmannen. Han stiller alltid opp for meg. Han kjører å henter sponplater, henter sofa i Trondheim. Han stifter på tapet på sponplater. Han kommer faktisk også med mange kreative innspill....selv om han ikke vet det...eller kan det. Og så har han tro på at jeg er god. Han trur det.....


Tusen takk til Klaus Sonstad som satt oppi sofaen og i mitt miljø !! Han synes det var kult !! Og lo godt over bloggnavnet mitt......hmmm skjønner ikke den.....han lurte på om jeg visste dere alt :)

Og selfølgelig takk til Stjørdal næringsforum for at de hadde trua på meg og leide meg inn :)


De andre fire vasene/bordbeinene representerte kunnskap- kultur-dannelse-samfunnsutbygging. Den siste, den med tapeter representerer all of irina. Eller rettere sagt irinaStyle. Det er farger og kontraster :)


Og selfølgelig takk til dere som leser meg. ...Hei føler meg som jeg har vunnet en pris, å takker alle som har "stemt" meg frem. Bare så det er sagt...jeg kommer til å vinne årets interiørpris i 2014 så jeg forbereder talen :) Det blir en pris de begynner med i 2012.....


Jeg er bare veldig takknemlig over alle mulighetene bloggen har gitt meg. Og jeg vil også belyse at veien til ett ferdig resultat er mye jobb og forberedelser og mange positive hjelpere :)
Jobb er det.....men verdens beste jobb !!


Klem

Allle ordene som er merkert med denne lilla fargen kan du trykke på å så kommer du til vedkommende blogg eller hjemmeside.

11 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Kjempeflott Irina...du er nå bra flink...og ikke minst og få alle disse ideene...det er ikke bare bare:)
Klemklemklem

Beth sa...

En artig vri dette her ja?

Helene sa...

Tøfft!!

-Ultima-Thule- sa...

Dette ble jo kjempe bra!! Bare koselig å bidra litt, bare å si ifra dersom du er på jakt etter noe en annen gang ;0) Dette kan du, vennen!! Stå på!!
*Klem*
-Kamilla-

Heidi sa...

Kjekt å få sjå utstillinga di! Kjempetøff! Spennande jobb du har, kjenner at det er like før eg tar meg ei runde i huset og studerer på nye prosjekt, takk for inspirasjon!

Maleriet fargehandel sa...

Veldig bra!!!

Også så kul den LP_plate tapeten sant? Love it!

Mvh Heidi

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Gratulerer:) Du er bare så utrolig fin i din kreativitet, dette fortjener du all honnør for. Gleder meg til å se mer av IrinaStyle i fremtiden:))

Ønsker deg en flotters kveld:)
Klem Marianne

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Synes selv den industrielle stilen er helt konge, heller nok mer og mer over til den tenker jeg *knis* De siste 2 årene har vi bodd i leid leilighet pga flytting til Trondheim til sommeren, og dette har selvfølgelig medført visse begrensninger... men når vi får flyttet skal det bli sus i serken hva interiørmessig:)

Akuurat nå studerer jeg ved NKI pga av lokaliteten, men kommer til å studere videre i Trondheim.

Klem Marianne

Cecilie sa...

Så kult det ble Irina!! FLINKA :o) Selbuvottlampa var helt fantastisk kul!

L O V E

Nok et vellykket Irinaoppdrag!

Klem

mona.z sa...

Flott innlegg, likte godt glassmontrene som bordben, klem fra Mona

Turid sa...

Kjempekult, Irina! Dette kan du! Nydelig sofa.. :-)

Klem, Turid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online