mandag 7. februar 2011

Industri, design, gammelt, retro og nytt. Sammen blir det futt!


Heisann & Hoppsann :)


Jeg er veldig fornøyd med denne kroken nå. Og jeg trengte mer skapplass. Så nå har jeg fast plass til Canon, Mac, avisreportasjene/ bladene jeg har vært i. Skryteboka og laddere til mac, pc...diverse ledninger.


Disse koster en formue. det så jeg på messa ! Jeg fikk den veldig billig av bloggvenninne Edda. HER er bloggen hennes. Hun er kjempefink med stillebein, til å finne vakre ting . Vi har total forskjellig stil. men jeg digger stilen hennes, som er romantisk, søt og litt shabby chic :)

Det var også der jeg fikk ideen om å bruke drikkehornet som vase. Lurt !! Så jeg er super, super fornøyd med kjøpet mitt.


Så er det meg som liker simplicity....så så vakkert....så lite, men allikevel så mye.Lampen kommer fra vakre hus hjem på Melhus. Sjekk HER mange som spør om det. Hva med å like facebook siden deres HER. De har masse fint !! Den heter Josephine og er fra designerfirmaet Koziol Ellers har de idag fått seg en blogg HER


Den transparente lampen er velkjente Bourgie fra Kartell. Puter kjøpt til 29 kr på kremmerhuset.

Farger gjør meg glad

Hva med dere, merker dere at farge behovet kommer tilbake etter mange år i et vinter landskap ? Jeg gjorde det iallfall etter mange år med hvitt. Trodde jeg skulle bli lei av det nå. Har tross alt hatt det i noen år nå.
Men nei.....eller jo...nå vil jeg heller ha grått og farger enn hvitt og farger. Jeg hellermer mot grått i maleprosjekter også....det får dere se .....Følg med i morgen, da skal dere få se hva jeg bruker som bord nå...her er det forandringer hele tiden. Ha en herlig kveld. Og tusen takk for at du stakk innom nom kjære leser.

8 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Godt du er fornøyd:):)
klemklem

Trine sa...

Så flotte bilda :D
like kos hver dag å se de flotte innleggan dine !
Glær mæ til å komme igang igjen sjøl.. tørken har vart vel å lenge nu!
utruli spent på nattbordan dine..
har bynt å pønske ut løsninge på soverommet vårres å!
kanskje æ bli inspirert :D

Klæm til dæ!

Hasigamas mamma sa...

Kjempekult! Er veldig glad i Bourgien! Ønsker meg flere, jeg :)
Veldig kult skap også!
Klem
Lise

Hellohello baby sa...

Hornet og skapet er en merkelig miks, men som alltid gjør du det stilsikkert og kult, fargene er den perfekte touchen synes jeg! Så artig at hornet var hjemme hos Elin og i ett av de flotte stillbena hennes. Nå er det der hos deg og passer perfekt inn i en helt annen setting. Spennede! Savner dere begge jeg! :)

ide-puffen sa...

Dritstilig som vanlig altså. For et herlig horn. Skjønner at det er dyrt ja. Og farger...ja gjett om det er utskiftinger her også, men det går litt for smått for jeg har så mange syprosjekter på gang. Meeeen det er moro moro.
Gleder meg til å se nytt bord. Seriøst spent på hva Irinastylehodet har kommet opp med nå.
Håper du har blitt helt frisk og at vannet i huset er tørket opp :)
Hei hopp
Klæmm

vimsa:) sa...

Likte skapet, var utrolig stilig.
Jeg er endelig tilbake med nett og ny data:)

klem vimsa

Laila sa...

Det skapet var fiiint! Og som vanlig fint satt sammen. Synes du er flink med stilleben, jeg, trenger ikke være mange ting for å lage harmoni. Klem

Anonym sa...

Blir i så godt humør når jeg ser på bildene i bloggen din. Du overrasker alltid, det blir aldri kjedelig og du tørr å gå utenfor de opplinede stiene. Kuuuuult!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online