fredag 18. februar 2011

ER mennen til interiørdamene dotter ??


Det er ikke til å skjule, jeg har aldri helt innsett denne trenden . Det å ha sitater eller reminders over hvor toalettet eller kjøkkenet er....eller det å LEVE..jeg må huske på å LEVE. Det kommer fra meg som elsker å LESE. Ja, ja....alt tar vi ikke, alt liker vi ikke, alt trenger vi ikke å skjønne. At veggord er her for å bli en stund til. Jo, det vet vi.

Hadde din mann syntes det var ok å ha denne over sengen da :)

Scenestylingen gikk kjempefint. Jeg er fornøyd !

5 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Ja- er mennene dotter? Ikke vet jeg- men jeg tror at endel menn ikke legger så mye merke til omgivelsene, de ser ikke at fruen har klippet seg og kjøpt nye klær- og da ser de nok ikke skriften på veggen(e) heller;)
Jeg er heller ikke så stor fan av disse veggordene, og ikke skjønner jeg hvorfor det må stå på fransk,latin- engelsk- med mindre det er ett veldig internasjonalt hjem der alle har hvert sitt morsmål..
Men så skal vi ikke glemme at interiør kan være en stor lidenskap for oss kvinner- og mange vet nok utmerket godt hvordan de vil ha ting- og hvis da mannen kommer og skal uttale seg om hva han synes, han som ikke leser verken interiørblader eller blogger- vil han nok lett bli avfeid som en lettvekter...og man er kanskje ikke en dott av den grunn- men heller en som gjør sitt for å bevare husfreden. Jeg tror faktisk disse mennen er ganske lure som velger seg en annen arena enn interiør;) God fredag til deg- og så fint at du ble fornøyd med utstillingen;) Regner med at vi får se etterhvert;)

Jeanette sa...

Hahaha, jeg er rimelig sikker på at denne ikke hadde kommet over senga! Jeg pleier å få gjøre som jeg vil, men han har satt foten ned for et gjøkur, det kan jeg bare ikke skjønne...

God helg:)

kari - carpe diem sa...

He, he, he...jeg kan si jeg føler meg en liten smule truffet...jeg gikk nemlig på wall-stickers veggen så det sang! Men til mitt forsvar, da jeg innså at jeg var en "sau" som bare diltet etter...så skrev jeg dette innlegget: http://karinordseth.blogspot.com/2009/09/amor-vincit-omnia.html

-og så fikk min journalist-venninne tak i det på bloggen min, og puttet hele innlegget i lokalavisa...ja,ja...

Og som ikke det var nok, nå har hun lett på bloggen min igjen, og i går hadde hun publisert dette innlegget:
http://karinordseth.blogspot.com/2009/04/inkassovarselog-litt-til.html

Den var litt værre...ja, ja alt i selvironiens navn!

Laila sa...

Hahaha, det var da et meget (u)passende sitat... Der fikk jeg en god latter.
Min mann er fornøyd med at jeg stuller i huset og han kan mekke i garasjen. Veldig tradisjonell fordeling her mao. Men har tre brødre som aktivt tar del i stylingen hjemme hos dem. Tror også min sønn vil ha noe han skulle ha sagt når han kommer så langt. Tror kanskje noen har det mer i blodet enn andre. Vi i min familie er opptatt av å ha det hyggelig hjemme, uansett kjønn.

From not to hot sa...

Nei, jeg er heller ikke så fan av ordtak. Jeg kjøpte ett for et par år siden når det var superhot, men jeg har aldri fått det opp på veggen. Hmmm, kanskje selge billig på finn.no?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online