lørdag 18. juni 2011

Trøndersk torgkone.....Jepp, det er det jeg alltid har visst.....helt innerst er jeg er høylyd, kjeftsmelle...er det ikke noe som heter ala Bergensk torgkone...eller har jeg drømt...med fare for alle mine Bergenske blogglesere boikotter meg... Dette bildet stjal jeg fra denne bloggen her. Helt flaks at jeg så det

Bloggleser som sa at hun hadde ordnet seg en blogg, jeg spurte hva den het, tenkte at jeg skulle sjekke den ut her jeg sitter sliten, trøtt...sa jeg sliten, men FORNØYD. Og må bare le...hallo...det trynet der da....
Har hatt en aldeles fantastisk dag. Etter tre timer søvn...å såååå sliten tenkte jeg skulle kutte ut loppisen, men neida....dro lell og angrer ikke. Supergira, de kokte virkelig og alt det jeg fikk kjøpt meg var ei stygg klokke til 30 kr :)

Og det var i nabobordet. Hooohooo. Det som var ekstra stas var at IrinaStyle solgte....var stoooooor etterspørsel av det. Kuleste loppiskundene ever folkens...jeg solgte oransje, gult, rosa , turkis..... og de ville ha mer..... det ble så pop at en butikk sendte meg forespørsel på fb om jeg kunne tenke meg å levere IrinaStyle møbler til dem.....hææææææ wæææææææææ.
Her snakker vi IrinaStyle...dere vet...eksplosjon av farger ! KULT ???

IKEA skapet ble også solgt.Alle møblene våres ble solgt faktisk :) Og jeg ble "intervjuet" to ganger...det må være fordi jeg jabber så...behøver ikke å putte på penger på meg.
Og hva sier man når konferansier sier " Du irina, du e litt kjendis du .."Øhh nei, egentlig itj. " Joo. ellers hadde su ikke blitt spurt. Innen bloggverden er du det .... "

Jeg vet ikke hva jeg svarte...krysser fingrene for at jeg ikke svart . " Ja, jeg er en ganske stooor kjendis... " egentlig, egentlig skulle det ikke ha forundrert meg om jeg hadde... WIIII sorry iallfall til de jeg såret med å si det.
Skulle ha sagt"...tjaaa en liten Å kjendis kanskje...rett etter ordet fritt skriverne..."
Mange blogglesere og bloggvenner innom. Råkult, spennende ...beklager om jeg stresset. Jeg takker alle og enhver for godord, klemmer og kjøp.

Jeg er bare såååååå opiiiiiiiiiiiiiii skyene. Jeg har verdens beste blogg......jeg mener verdens beste muligheter jeg har fått gjennom en skarve blogg...AMAZING.....

Og nå, er det bare å gå igang...irinaStyle er bestilt til den fiiiine interiørbutikken.
Tusen takk til alle som er innom. Mange klemmer til alle...positive og fæle...nei...jeg har ikke fæle anonyme lenger. Jeg har bare positive, snille og hyggelige lesere :)

Tusen takk til dere for at dere er det :)
Og takk til IKEA for mulighetene :)

4 kommentarer:

Maleriet fargehandel sa...

Så bra at det var sukkess..som vi sier her på Hønefoss ;)Roa ned nå, og kos deg i kveld! Jeg drar småhanglette på fest og satser på at en Irish bedøver...

Heidi

Monaslykke sa...

Det var kjempekoselig å endelig treffe deg etter å ha lest bloggen din i lang tid!! Jobbet inne på IKEA, men måtte bare ut å se deg. Rakk ikke å handle noe...men neste år helt sikkert!
Synes du er ei artig dame og får masse input og positive vibber av bloggen din!
Skjønner forresten ikke hvor du henter all energien din fra.
Stå på Irina!
Smil fra Mona

ReVinyl sa...

Fytti! Der skulle jeg likt å ha vært!! Men er trønder utflytta te Oslo da...

Men bølgen for deg! SÅ fantastisk å kunne gjøre ting man elsker og så få så mye kredd for det! Hurra! :)

snakkemunn sa...

Gratulerer, liker veldig godt det jeg har sett du har laget. Så lykke til! Gleder meg til å følge videre. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online