torsdag 23. juni 2011

Irina leker i interiørverden.....Det var overskriften på en reportasje som noen laget en gang.....oiii kom plutselig på at det er skrevet noen reportasjer slik at jeg ikke husker når, hvor og hvorfor ....hmmm
Høres kvalm ut, men er sant :)


Uansett det stemmer. Alt jeg gjør i interiørverden er å leke meg. Jeg tar alt som en utfordring, ikke noe alvorlig og som en unge går jeg rett på, uten tanker på regler, om det går an eller ikke :) Interiør skal være fun....det er ikke alvorlig, vi redder ikke liv....men gjør livet bedre, mer estetisk og trivelig :)


Hmmm, av og til tenker jeg ikke på noe...jeg bare ser en ting og plasserer det med noe annet. Enten så klikker det eller ikke :)


Fremdeles ikke lei av den rosa lyskronen min...kan man bli det da ? IKKE SVAR :) Retorisk spørsmål. Og vet ikke hvor mange som spør hvor putene er fra. De er fra Rusta.


Dette er det jeg kaller IrinaStyle.... ALT ER LOV...ABSOLUTT ALT..IKKE TENK..BARE HA DET GØY..TENK GJENBRUK..TENK ESTETIKK.. TENK STYGGE TING..I DET HELE TATT...IKKE TENK !!!


Bare hjertet sier ja, da passer alt ! Powbord fra IrinaStyle, IKEA speil IrinaStylet med rosa tapet. Bordlampe fra Bruktbo, skjerm fra ...husker ikke navnet.Rosa lyskrone fra Berlin. Stol og lampe fra KARTELL ( gjennomsiktig plast) Bord fra Bali, industrilamper fra Landromantikk :) Rosa blomsterpotte fra Planasjen ( 15 kr)
Puuuhh tror jeg har tatt med alt.JOOO den unike stilen IrinaStyle :)


Jeg håper dere alle får en fin kveld :)Tusen takk for at dere leser meg. Og enda mer takk til de som gidder å kommentere. Jeg er imponert siden jeg stinker på det området. Uansett jeg setter STOOOOOOR pris på det :)

6 kommentarer:

Trollmora sa...

jeg elsker den stua di! Den er befriende minimalistisk på en eventyrlig maksimalistisk måte! Helt fantastisk!

Mie fra Mies Mirakler sa...

Sier meg helt enig med Trollmor over her, det er en helt unik blanding av minimalime og maksimalisme, kjempekult! Rosa lysekrona er herlig *♥*

hobbyvimsa sa...

Heisann!!

Herlig blogg!!Digger dine rosa effekter her:)

Blir følger og kommer snart igjen:)

Ha en fin ny uke!!

Klem Linda:)

Happy Lia`s sa...

"magic woman"

Irina med sitt mystiske og eksotiske slør, Inspirerer folk fra nord til sør.
Hun flommer over av form og farge, ja, noen blir til og med "arge".
Hun deler med seg av tips og ideèr, om alt det flotte hun kreèrer.
Det er røft, sexy, vågalt og vilt....for å si det mildt!!
;)

Anonym sa...

Hei på deg! Nå begyner jeg å savne deg :-) Har du tatt ferie kanskje? I så fall så er det vel fortjent!
Ha en fin-fin dag :-)
Grethe

Marit Hanssen sa...

Flink e du :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online