fredag 3. juni 2011

Fargekode på utemøblene.


En ting dere lesere holder meg opptatt med, er å spørre fargekodene på alt jeg viser frem. Hoo hoo...tusen takk. Det gjør det selfølgelig artigere å blogge. Dere blir inspirert av meg. TUSEN TAKK.

Har fått så mange spørsmål på fargen jeg malte utemøblene i. Det er S 0515-B80G
Som jeg har sagt før...jeg var lenge usikker...dette var en sukkertøyfarge for meg, men jeg sier det. JEG DIGGER DEN FARGEN. Og tror dere ikke at 6 andre møbler og hyller har fått den fargen :)


Da jeg åpnet malingsboksen og malte var jeg livredd...det var hvitt. Fargen så hvit ut....uff jeg var helt forstyrret. Til slutt så jeg, la gå, maler førstestrøket med denne pinglemalingen som ikke var helt hvit, ikke helt blå. Så tørket fargen. Og jeg bare forelsket meg.


Den er ikke en farge som skriker ut som rosafargen jeg maler nå. Dette er en rolig farge som man bare må elske. De som går forbi spør om koden. Liker du lyse farger og helst hvitt. Så er dette en fin farge å introdusere farge i hjemmet :) Den er ikke blå, ikke grønn...mer enn turkismint farge :)


Sjekk malingsbøtta og det første strøket. Ser hvitt ut ja. Jeg bruker som dere vet "alltid" Bengalck glansgrad 90. Du kan Bengalack i andre glans. Jeg har god erfaring med at de tåler mer. Man burde vel ha grunnet utemøblene, men det hadde jeg ikke tid til.


Det ble malt 2 strøk, men på armlender og på ryggen malte jeg tre strøk. Dere kan sjekke linken til dagens Hjem billag her. Lene og Anita gjør det slik det skal gjøres. Jeg har ikke tålmodighet til det, møbler som jeg selger grunner jeg alltid. Det funker uten grunning hjemme her. Har aldri hatt problemer :)


Ellers har jeg fått meg ett lite oppdrag av IKEA Leangen ( Trondheim) Det skal dere få høre mer om i morgen :)

PS Utemøblene mine skal ikke stå der, de står bare der til alt det jeg har på verandaen er malt :)Tenk dere det at jeg betalte kun 200 kr for benken og stolene. Så brukte jeg kanskje en 100 lapp på malingen. Mangler bord da. Er det noen som har ett billig å selge meg ?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Irina:-) Jeg pleier å komme ofte innom din blogg for å se de nyeste påfunn...du er så flink!! =) jeg digger stilen din og får masse av inspo selv. Tusen takk og god helg.

Annika sa...

Den fargen på utemøblene var helt nydelig!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online