fredag 3. juni 2011

Tips ?


Bare et lite tips fra meg, damen uten grønne fingrer og livredd for krypdyr. Jeg vet at det er mange som har" fuglebur" som de bruker til kubbelys og inneplanter. Mitt har stått ute i tre år med kubbelys.


Tenkte at jeg kanskje skulle stappe en henge lobelia inni. Den var for stor. Ett annet tips sett aldri hengelobelier i krukker som ikke henger...de dør, og 300 kr fløy bokstavelig ut .....


Det eneste jeg hadde igjen var noen stemor. Det gikk fint, og er fint å se på også. Det eneste dere må huske på, er å ha noe fast under...eller så renner vannet rett ned og jorden drysser av. Mose er kjekt. Fint og naturlig å se på også.


Så når høsten kommer er det bare å sette inn kubbelysene...på mosen....Alle som kommer innom bemerker fugleburet med stemorsblomstene :) Ha en kjempefin dag kjære lesere. Håper dere får en fantastisk flott helg :)

3 kommentarer:

Mrs Lia sa...

like a lot!!!

Hellohello baby sa...

Genialt!!! At du ikke posta dette forrige uke! Jeg som så flere kjempefine fuglebur på loppis.....

Jeg er ikke så flink å få gode ideer selv, men jeg er knall god på å kopiere! :D

Ha en nydelig dag, håper sommeren har kommet til dere og.

Hasta la vista Baby!

Bagatellar sa...

Blomster i fuglebur er kjempefint, og du har jo ett rimelig fett ett også:-) Tror du skal satse på litt meir jord og beskyttelse til dei stakkars små, eller tørkar dei ut på null komma svisj og vips er dei daude dei også. Kanskje du kan bruke sån kokosfiberkurv? helst ei du får plass til litt meir jord i også, da har du god sjangs til å få nyte fiolar heile sommaren og til snøven kjem:-) spesielt om du knip av visna blomster, da kjem der stadig nye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online