onsdag 15. juni 2011

IKEA hackerne og deres produkter......


Som dere kan kjøpe lørdag 17 juni....og pengene går til Redd barna :) Det blir også Trøndelags største loppemarked der fra kl 10 til 16. Jeg skal stå der og selg tingene mine fra blogshoppen. Så er det noen blogglesere som tar seg en tur så blir jeg superglad :)

Jeg liker medieomtale, men jeg hater fotograferingen...jeg ser fæææææl ut på bildee. På fread kommer det i hjembilaget i Adressavisen. Vi får se hva som står der.


Skjønne vakre bloggvenninnen Randi. Vi har møttes før og vi traff tonen. Hun er utrolig kreativ og flink. Og verdens beste møbeltapetserere. Sjekk ut den råe stolen trekt i dongristoff og røde bein. Og jammen har hun ikke kledd seg til å matche. Idepuffen er bloggen og den finner du her. Og ta deg god tid...her finner du virkelig inspirasjon.


Anne Lise var ikke der i går, men hennes retro skrivebord strålte for henne. Hennes blogg Fargevandring er her.


Da IKEA spurte meg om bloggere måtte jeg nevne Leif Arne. han er ikke en blogger, men en kreativ mann med egen facebook side. Etter at IKEA hadde sjekket ut siden , var de ikke i tvil... han med. Og det gjorde vi . Dette må jo bare være drømmebordet til en aktiv gutt. Fb siden han er her.


Alle vet hvem min skjønne bloggvenninne Tine er. Hun er dronningen av shabby chic, hennes stil er så gjenomført og vakker. Hun er råflink og kreativ. Og kom med den fantastiske skjønne shabby chic stolen. Den så gammel og dyr ut. Og selv om vi ikke har samme stil digger vi hverandres stiler :) Hun har også den fine shabby chic butikken. Bloggen henne Tines kreative hjørne finner du her.


Så gale Irina. Som virkelig trodde hun hadde overasket alle !! Jeg er jo rosa og glam...tror dere. Så jeg skulle gå rustikk. Så da jeg dro frem skapet mit fra hatten og visste det til mine FANTASTISKE bloggvenner sa de...." Du skjønner, vi ser det IrinaStyle...vi ser at det er Irina som står bak det." Jammen jammen" " Det er bare du som er så herlig gal som kan gjøre noe slikt....." og det må være et kjempekompliment...irinaStyle er signaturmerket mitt


Skjønne Kine kom med denne fantstiske skjønne stolen...dette må være alle jenters drømmestol. Kines blogg var shabby chiq...helt til hun oppdaget allofirina...og sakte men sikkert har hun blitt irinafisert . Hun har kjøpt diverse irinaStyle....og ja, jeg må da si at jeg liker stilen hennes. ;)Og så er hun så skjønn person :) Veienhusby her


Rita var ikke der, men hun er en Stjørdalsblogg. jeg oppdaget henne da hun kjøpte noe av meg. Hun har nvirkelig noen bra makeovere på bloggen. Her lagde hun et kjempesøtt lekeskap. Bloggen hennes Ritas hobby er her.


Containergirl må selfølgelig være med ! Det levner det ikke tvil om. Damen har trøndelags mest kreative hjerne...iallefall en av dem. Hun er som meg..at interiør skal være morsom og uhøytidelig. man skal leke og have fun. Derfor kom hun opp med lampem fly me to the moon....jeg holdt på å flire meg i hjel da jeg så den....Den er bare så kul. Hun har to blogger containergirl og Gundam en hagevandring her og her.

Og alle ser hvem de forskjellige er ? Jeg er hun litt skremte beskjedne bak....jeg er egentlig det ....liker meg best i bakgrunnen og snakker så lite som mulig....

Vi hadde en fantastisk dag på IKEA. Fikk mat og gavekort, men det jeg er mest takknemlig for er at IKEA Leangen hadde troen på oss til å gjøre dette for dem. Tusen takk :)
Vi skal være der på lørdag...kom du også da....du vil ikke angre. Masse tilbud, loppiser, grillmat, is og ansiktsmaling mm........det blir en fantastisk flott dag. Så vi håper vi ser deg :)


Liker du IrinaStyle. Da blir jeg hoppendes glad for at du liker meg her

TUSEN TAKK FOR ALLE SKJØNNE KOMMENTARER FRA DERE :)

9 kommentarer:

ide-puffen sa...

Å for et koselig innlegg Irina. Ja vi fant tonen alle og en hver. Vi må gi oss selv en klapp på skulderen. Ikea var forbauset over det gode resultatet av utfordringen. Jeg skal prøve å komme på lørdag. Har endel hjemmelaget å selge, men det er ikke akkurat loppis så jeg vet ikke.
Gleder meg til å se deg igjen (som er stille i bakgrunne yeah right, ikke lamme oss det nei hi hi)
Klem klem

tinemor sa...

"... liker meg i bakgrunnen og snakker så lite som mulig...."
hi,hi
Har ikke det inntrykket jeg nei.
Du sprudler og er så herlig at!!

Så herlige komplemanger du kommer med.
Blir helt rørt jeg.
<3 <3 <3

Her hjemme er stolen min dømt nord og ned.
Ingen av mine gutter likere den.
Skjønner seg ikke på det som er vakkert....
hi, hi

Klem

I stua til Liza sa...

Dét var gøy å se :) Kjempekreative folk :)

Liza

sigrid sa...

Så herleg..
Forstår at det er i Trondheim det skjer ;-)

tinemor sa...

Åh, neida du
Er det et møbel som kommer til å dra inn penger,
så er det ditt!!!
Ja, det er vel enten ditt eller Leif Arne sitt som går for høyest sum, tenker jeg!!!
Dette blir spennende!!
Klem

bohemian girl sa...

Ditt skap var det kuleste av alle! For en flott gjeng dere er, og så mange morsomme bidrag. Må ha vært gøy å være med på dette...Håper noe sånt skjer i Oslo også. Klem B

MissMette sa...

Hehe... HERLIG innlegg, og sååååå
mange kreative jenter :) Koselig
å se hele gjengen, noen her er jeg
innom støtt og stadig, mens et par
her har jeg ikke besøkt ennå....
Randi kommer fra der jeg har vokst
opp! - og hun har en fantastisk
flott blogg! - Flotte ting, håper
det er mange som kommer...
Litt for langt for meg da som bor
i Brønnøysund :)
Ønsker deg en flott kveld videre,
Irina :)

Dorthe sa...

Hei
Dette ble veldig bra. Skulle gjerne vært med i budrunden på lørdag!

Tvitvi:)

Anonym sa...

Den fine komoden sto på trykk i Bolig-Pluss:) men du har jo masse annet fin å da!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online