tirsdag 21. juni 2011

Makeover på utemøblene.Utemøblene jeg skulle ha blogget om mange ganger, men som jeg ikke har fått til å rotet meg til. Er utrolig fornøyd med dem, alle som kommer kommenterer dem. De syns de er kule, og det gjør jeg også :)Dette vil jeg si er lavpris møbler, men de ser absolutt ikke slik ut. Til sammens kostet møblementet 250 kr. Tenkte jeg skulle være økonomisk med malingen også. Så det jeg gjorde er å ha med meg malingsbøtten på Stjørdal Maleservice. Der fikk jeg Gunnhild til å ha oppi turkisfarge i den skvetten som var igjen av den lyse.Gjenbruk av fargen !


Et tips hvis du vil ha møbler med litt spenst. Bruk forskjellige farger. Og hvis du bruker farger i samme nyanser så blir det billig. Her er det brukt lys turkis og dyp turkis, kanskje jeg skal den mørkere på noe annet. Da tar jeg den atter med til Maleservice.


Maler du de i gult kan du hadde flere nyanser av oransje. Og bruker du Bengalack kan du godt ha innemøbler som utemøbler. Bordet har som skrevet stått på en Kinaresturant. Det var typisk furubord som hadde blitt oransje....not nice :)


Her ser man at jeg har glemte å male mellom bordplatene....kremt kremt, det skal bli gjort en gang i løpet av sommeren. Siden jeg alltid får mailer om farger, og hvor forskjellige ting kommer fra :) Så skriver jeg det her.
Det runde bordet ble kjøpt for 30 kr på loppemarked. Hadde det med på loppisen bare for å ha varer på og vips var det noen som kjøpte det.Lyskurvene ble kjøpte på tilbud, Kremmerhuset før jul. Potteskjuler i sammer rotting ble kjøpt på Kid, tilbud i fjor til 15 kr stk. Urne på bord kjøpt på tilbud på Kid i fjor. Urne på gulvet kjøpt på tilbud på Plantasjen.Wiskytønne kjøpt for 12 år siden på Obs. Jeg bruker å kjøpe på sommersalget, da er alt veldig billig :)

Sjøgress teppe er kjøpt på Plantasjen for 99 kr ( I år) Og det er billig for utetepper. De blir som regler bare brukt 1 år ) Dette er billig og bra ! Bambusveggen fikk jeg superbillig på et gartneri som er nedlagt. Jeg er livredd edderkopper og insekter, noe som man finner i Tuja. Så for at jeg skal klare å sitter der, stilte jeg opp bambusveggen bak utemøblene.

Fargekoden på den lyse fargen er S0515-B80g. Den turkise fargen ble blandet da jeg hadde ca 1 1/2 liter lyse fargen. Fargekode S 2055 - B10G .
Som dere ser så liker jeg å gjøre ting så billig så mulig. Det er fordi det gir meg et kick at fine ting ( Som ser ut som dyre) trenger ikke å koste så mye :)

7 kommentarer:

Betina sa...

Hvor er de bare blevet fine :O) Klem Betina

Beate - http://mittkreativegen.blogspot.com/ sa...

Kjempekult med kombinasjonen av bordet og de litt mer standard møblene. Elsker den turkise fargen!

Beate :)

Hummerogkannarifugl sa...

Så herlige farver!
Kult med slike kupp. Det elsker jeg. Gjenbruke er en artig greie. Hørte dattera mi sa det var kaldt i Stjørdal. Håper vi alle får sol og ordentlig varme til å nyte uteplassene våre snart. klem

Hummerogkannarifugl sa...

Jepp! verdens herligste datter, bor i hognesaunveien:)

StineK sa...

Så tøft!
hvordan går du fram veg å la innemøbler bli utemøbler? Må de grunnes, settes inn med imprignering først? Og bengalack eller utemaling over dette?

Kine sa...

helt rått!rålekkert me d turkise dah..driv å bearbeide gubben te å mal utemøblan vårres,d e sånn kjedeli teak *grøss*
men vi får sjå..hmm kansje hvitt å turkis..råååsa..hmmm klæms

Hege Sletsjøe Morris sa...

Lekkert!!! tenk å ha den sånn ute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online