onsdag 29. juni 2011

Hjemme hos Else, som er inspirert av meg :)

Heisann :)Jeg er så utrolig heldig som får så mange mailer fra dere. Dere forteller hvor mye jeg betyr for mange av dere. Dere spør om hvilken utdannelse man skal ta om man vil leve av interiør, dere inviterer meg på klaffe( så koselig, da føler dere at jeg at jeg deler av meg slik at dere kjenner meg og det setter jeg pris på) Og så får jeg mailer med bilder av møbler og interiør som er inspirert av meg og IrinaStyle)Det er en stor ære at dere gjør det. Så jeg har tenkt å ha innlegg der jeg viser dere bilder som er inspirert av meg.Yooohoo, det syns jeg er utrolig morsomt. Derfor håper jeg at dere som er inspirert av meg, er så snille at dere vil det. Hva som helst, send meg bilder og litt info. Dere kan være anonyme, eller hvis det er noen som har blogg så kan jeg linke hvis dere vil det.


Else ble så inspirert over IrinaStyle og det at jeg skriver om interiør er fun. Det skal pirre og tirre. At det ikke finnes regler, bare hjerte sier ja. Da er det rett.Hun er så kul at hun malte en rosa vegg og en kommode lilla. IrinaStyle farger.... kule Else :)


Nå holder hun på å male et speil kanarigul, etter den fargekoden jeg la ut og inspirert av meg. Åhlens krakken fikk også annen farge på beina :) Håper hun sender meg bilder av disse tingene.. Så har DU noe som er inspirert av meg, så send meg en mailallofirina@gmail.com Ha en fiiiin dag.

Ellers blir jeg glad om du vil like meg på irinaStyle facebook siden min HER

Takk Else for bilder på mail. Du er knalltøft...me LIKE

6 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Så spennende å få se ulike interiør inspirert av irinastylen :) Kjempefine bilder av Elise sitt hjem *♥*

Trollmora sa...

Tit tit :) Jeg kan ikke si at jeg har laget noe som følge av en inspirasjon herfra... ENDA! :) Det blir sikkert :) Men jeg har gjort noe som ligger i "din gate" eller som du kanskje syns er kult? Vet ikke... men du kan jo se på det :)

Jeg syns at mikroer er det styggeste vi har på kjøkkenet så det måtte jeg gjøre noe med :)
http://trollmortull.blogspot.com/2011/06/diy-og-oppklaring-vedr-mikro-makeover.html

RamLa sa...

Å herrefred kor speijnnanes :-) Snakk om at du e inspirasjonskilde Irina :-)))))))
Sinnsykt arti!!! D bi jo også speijnnanes å sjå på bildan a de som e inspirert a d og..Gler me STORT!!!
Du ska vet at d ikke går en dag utn at e e ijnne på bloggen din!!!

STOR klæm

irina sa...

Anonyme "maya"

Visste at en slik som jeg "kjemmer under samme kam" ville kommentere. Veeeeeeldig forutsigbar er dere ALLE sammen. Det du sier om meg flirer jeg av...det stemmer ikke i det hele tatt hooooo hooooooooo. det er ikke uten grunn jeg er i avisen og aktører, resturanter og private spør meg om hjlp til å IrinaStyle. Du må gjerne slutte å lese bloggen min siden du ikke liker den lenger...men både du og jeg vet at det kommer du IKKE til å gjøre. jeg syns Elsa ha det fint. Hun har det sikkert finere enn.....
kjenner du Lise Sjåk Brærk ( kjnt designer) hun driver å sier noe til meg hele tiden og ENDELIG har jeg fått det inn...med teskje kanskje men hun sier. NÅR FOLK BEGYNNER Å KRITSISERER DEG NEGATIV, NÅR DE MISUNNER DEG. DA SKAL DU VÆRE STOLT OG GLAD. DET ER DET FINNESTE KOMPLIMENTET DU KAN FÅ. DET BETYR AT DU HAR OPPNÅD DE VET DE IKKE GREIER"

MISUNNELSE = DU VIL IKKE VÆRE DEG, MEN MEG :) jeg takker deg for den ultimate komplimentet. Alle som ser ned på andre bare bekrefter sin ynklighet.
Takk for et utrolig fin bekrefteles på at jeg er på vei........ du gjorde meg glaaaaaaaaaaaaad.
STor varm klem :) <3

irina sa...

Forresten Maya. Du høres ut som du har peiling siden du slakter alt hjemme hos andre. Send meg bilder av hjemmet ditt så for vi andre se hvor flink du er til å finne stoler, farger og pynt. jeg DEARE you.... men det tør du vel ikke, kjenner jeg slike som dere rett. <3

irina sa...

Ikke usikker .9 ja hvis jeg har kagt den ut vil nok folk reagert på hvordan du slakter Elses hjem med din viten. Og hvis du er så selvsikker...hvorfor forteller du meg hvilket blad du har vært i :) Slik at jeg kan se din dyktighet.
Og om du er advikatsekretær eller stylist kan du ikke rakke ned på folk. jeg rakker ikke ned...bare fremhever meg selv som du sier... :)
Og du har antagelig skrevet her før siden du begynte med at jeg antagelig kom til å slette. jeg vet av nemlig ei annen som gjør det. og veldig smart trekk...alle som ikke tør bruker samme teknikk...jeg deared deg til noe og som alle feiginger stiller du samme spørsmål tilbae...LOL høyt av den gitt. Seriøst hva er ditt fulle navn...slik at jeg kan google deg å se hvilket tre interiørblad du er med...forresten kjøper ikke Norske interiørblader samme reportasje...det fikk jeg vite av de som laget en reportasje av huset mitt. Det er snakk om konkuranse... Skal man lyge bør man ligge som bør man iallefall vite hva man lyger om...DEAER YOU nanet ditt eller DU for feig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online