søndag 5. juni 2011

IKEA hacking for IKEA
( Bildet er fra en phootoshoot for adressavisen, som kommer 24 juni. Modeller fra trend moddelbyrå og den flinke makeupartisten Catrine Nystrø. Hennes blogg HER. Både sjenk og speil er IKEA hacking )

En dag fikk jeg mail fre Ikea som spurdte om jeg hadde lyst til å være med å hacke et Ikea møbel. De hadde sendt den mailen til noen spesielt utvalgte og lokale blogger. Ikea Trondheim har nemlig laget seg en stor parkeringskjeller. I den vil det være loppemarked den 18 juni.


Da vil møblene "våres" solgt og pengene skal gå til Redd barna. Jeg er veldig spent på hvem de har invitert. Noen tror jeg kanskje jeg vet. Den jeg vet 100 % er Containergirl Så i morgen tidlig skal vi kjøre samenes til IKEA...gleder meg :)


Jeg har hacket tre møbler fra IKEA , den første var Mogstad speil med en brun ramme. Så hacket jegt Trollsta nattbord ( utgått ) Jeg festet hyllen på et gammelt bordbein.


Beina satt jeg på en gammel skjenk som ikke var noe særlig å se på. Den la jeg biter av tapet på slik at jeg fikk lappeteppe skjenk. Og i morgen skal jeg på IKEA å velge meg noe derfra....spennende. Jeg gleder meg !!


Det å bruke seg på denne måten er helt herlig....tankene flyter og "kreativiteten " bobler ....jeg har selfølgelig begynt å tenke ...enda jeg ikke vet hva, hvordan.... Jeg har alltid skrekkblandet fryd...tenk om jeg ikke klarer å hoste opp noe :) Ja ja.....vi satse på det.

Ha en fin kveld og stooooor klem :)

8 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Hallo:)
Du klarer garantert og hoste opp noe:)
klemklem

Monaslykke sa...

Dette gleder jeg meg til å følge med på Irina!

Katharina sa...

Dette kommer DU til å fikse ja...gleder meg til å følge med på dette:)

Ha en flott ny uke:)
Klem fra Katharina

Maleriet fargehandel sa...

Så heldig du er! Den biffen fikser du garantert!

Heidi

Trine sa...

Så utruli gøy :D
Det bli nok å gå som smurt ska du se ;)
Heie på dæ :D

Klæm

ide-puffen sa...

Herlig Irina. God tur med Gunda. Kos deg. Går så bra atte. Må komme meg på dette loppemarkedet tenker jeg.
Hei hopp
Randi

Mrs Lia sa...

Spennende!! Håper dere får samlet inn masse penger...:)

Anonym sa...

Du har en kjempefin blogg og lager utrolig mye fint. Inspirert som jeg nå er, lurer jeg på om foliebelagte møbler fra ikea kan males. Det hadde vært kjempefint hvis du kunne fortelle hvordan du ville gått frem for å oppnå det beste resultatet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online