torsdag 2. juni 2011

Det stoooore skap mysteriet...


Det går sakte men sikkert frem, det er slitsomt å true alle til å gjøre jobben der...det er nemlig så kjedelig :) Neida, jeg tuller.Litt er sant da. Jeg vasket det. Det er bare slik at i denne familien mine så innynder vi oss til den vi ønsker noe fra !Vi er en veldig empatisk og snill familie. Ingen kan benekte det, men det hersker litt sånn, er du snill mot meg er jeg snill mot deg under visse situasjoner. Feks syns jeg ikke at tenåringen(som fyller 17 år ) skal tro at han skal penger i tide og utide uten å yte noe tilbake.


Jeg forteller han at jeg får ikke penger uten å yte noe...man må gjøre en jobb slik at det genererer i penger. Dette skapet er malt med godvilje i bytte mot en hyttetu i helger. Både det å lov til å dra, og penger til mat og opphold. Ikke bare det....det har blitt støvsuget, vasket og ryddet i en hel uke. Jeg nyter synet av hardarbeidende ungdom.


Da jeg var ungdom plukket jeg jordbær, stein, potet og alt som genererte i penger slik at jeg kunne kjøpe meg dyre klær og interiør. Jeg tjene til festpenger og turer. DM gikk med avisen siden han var 13 år Det gjorde han til han dro i militæret. Ingen av oss var redde for å jobbe. Nå skal jeg jage han ut. Nå skal ha male med glossy rosa lilla farge. Bengalack !! Denne rosafargen er 40 glans. Den siste touchen må jeg ta selv...for den er spesiell.
Ha en fin himmelsprett :)

7 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

For et fantastisk skap, elsker rosafargen :) -og veldig enig i at barna har godt av å jobbe litt for godene. Sånn er det her i huset også :) Gleder meg til å se det ferdige mesterverket ditt her, det skapet er virkelig helt unikt. *♥*

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..helt enig...de må yte litt for pengene...men er ikke lett og få den karen i hus her til det....
Ja..skapet ser ut til og bli et wowow skap ja:)
klemklem på deg..

Hjertedamas blogg sa...

Hei og hopp!! Barn har godt av å jobbe for penga:DDDDD ellers vil jeg si at jeg gleder meg til å se skapet ferdig:DDD Klemz

Lykkeliten sa...

Kjenner meg så godt igjen i faniliesituasjonen, og er helt enig i at ungene MÅ bidra litt for penger de trenger til alt mulig.

Skapet blir KUUUULT!

Black Feathers sa...

Åh skapet hadde knalltøff farge :) Jeg likte det veldig. Blir gøy å se når det blir helt ferdig.
Ja jeg er enig i at ungdommer må jobbe litt for penger. Det må de her i huset også. Alle barna her har en fast hovedoppgave hver og noen mindre oppgaver som rullerer.
Man må jo på et vis begynne å lære de å begynne å stå på egne ben :)

Ha en fantastisk dag ;)

Trollmora sa...

fantastisk! Æ glede mæ te å sjå!

Laila sa...

Helt enig i at ungene må lære seg å arbeide for pengene. Noen ting er også selvfølgelig at de gjør helt gratis. Som å ta av bordet etter seg, og å legge skittentøy i skittentøykurven. Må si at av og til hadde det vært fristende å betale de for den selvfølgeligste ting, for da hadde det kanskje blitt gjort. Men jeg prøver så godt jeg kan å gi dem betalte jobber utenom det vanlige. Sånn at det å vaske toalettet eller klær genererer ingen penger hos oss, mens å lage tallerkenhyller, hjelpe til å snekre og andre jobber som er utenom vanlig husarbeid, gjør det. Ikke lett det der...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online