torsdag 30. juni 2011

LOOOOOOOOOVE


Heisann :) Siden jeg er en livstilsblogg må jeg alltid fortelle dere om de skattene jeg kommer over. Finner jeg noe jeg bare liker/ elsker så tenker jeg automatisk." Dæææææ de må æ bare skriv om te blogglæseran mine "I fjor fikk æ en body lotion i gave som het Womanity. Jeg elsket den...elsket lukten, elsket følelsen den gav meg. Jeg klinte den på hver gang jeg skulle være litt fin :) Tenkte vel at det kanskje fantes en parfyme, men det ble vel med tanken. Nå er dessverre ikke så mye på reiser at jeg kunne ha kjøpt den på taxfree.

Så i en av mine natttimer satt jeg å så på et talk show der hvor Gweneth Paltrow sa at hun hadde fått en utrolig deilige parfymen av lady Gaga.Og som de begge nå brukte. Og den parfymen var altså Womanity av Thierry Mulger. Så på gardemoen måtte jeg bare ha den parfymen. Den koster kun 449 kr, den jeg egentlig bruker. Silver rain fra le praire....den er bare sååå god men sååå dyr. Koster over 1000 kr for en liten. Så den har jeg kun brukt og i gave.Gjerrig når jeg skal kjøpe selv... :)Womanity er like god, og billigere. Den har en eksklusiv, frisk og herlig lukt. Jeg bare elsker elsker elsker ...åhhjaaa sa jeg elsker. Så hvis dere er på utikk etter en god parfyme så lukt på den. Det finnes flere tusen parfymer, men denne er bare nydelig :)

Vet dere, føler meg som Oprah, hun hadde egne tvshow der det kun handlet om de produktene hun likte..megareklame. Jeg skriver dette uten å fatt penger eller parfyme. Jeg elsker å ting anbefalt. Da slipper jeg å lete etter det spesielle........Så da går jeg mot det anbefalte, prøver og liker jeg det ikke så prøver jeg noe annet. Jeg har uansett spart tid.

Ja, jeg føler meg som den sexy, råe women...womanity du har kommet for å bli i mitt liv :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så spennende... Har tenkt at jeg snart må prøve noe nytt. Skal innom Gardemoen om 3 uken så da skal det luktes ;-)

Grethe :-)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Takk for tips rufsa:)Regner med at jeg fyker forbi Stjørdal på onsdag....er du innteresert i og ta en KAFFE da?????:)
klemklem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online