tirsdag 28. juni 2011

Glansputene

Heisann folkens, håper dere har det bra ? Syns det er utrolig hyggelig av mine blogglesere å etterlyse meg. TUSEN TAKK, det gleder mitt hjerte at dere savner meg når jeg ikke er her.
Jeg har vært opptatt,også har jeg ikke hatt noen interiørprosjekter på gang . Begynner snart da, det er en butikk som vil ha IrinaStyle. Så denne uken skal gå med på å planlegge det.


Så har jeg vært i Oslo i helga. Ikke på glansdagene, men jeg har sikkert koset meg like mye. Jeg har vært på en jobb, vært sammens med venner og sittet på "plata" med narkomane. Jeg har alltid vært facinert over mennesker av alle slags. Kanskje spesielt av de som har kommet skjevt ut. Når jeg er i utlandet setter jeg meg ofte med horer og uteliggere. Så får jeg dem til å prate om seg selv. Jeg tror de liker det, at noen setter seg ned, og genuint hører på dem.


For en husmor fra Stjørdal var dette morsomme greier må dere tro. Vi "flyktet" t.o.m fra politiet.....følte at adialinet bare flommet på. Jeg var sammens med mine to beste venner :) Vi hadde det bra gøy. Kanskje noen av glansdagedamene så meg på plata. Ei narkomann som hadde blitt sparket ut av bymisjonen fordi hun var for høylytt måtte finne seg en soveplass ute. Man skulle ønske man kunne gjøre noe ! Bra det var finvær og nydelig temperatur i Oslo. Fikk også tatt noen bilder av livet på skyggesiden.
Jeg HÅPER at jeg en dag for jobbe med narkomane og prostituerte og de andre i skyggesiden. Finnes de en frivillighetssentral, der jeg som privatmenneske kan hjelpe og være støttespiller ? Helst i Trondheim, men kan sikkert ta noen Oslo turer også :)Ellers så fikk jeg dette diktet fra min bloggvenninne her. Hun har laget noen dikt til meg om meg.Og jeg blir like rørt hver gang. Rare Irina ønsker dere en fantastisk fin dag og uke. Har ikke fått visst dere rosaskapet enda, finishen er ikke helt ferdig.

"magic woman"

Irina med sitt mystiske og eksotiske slør, Inspirerer folk fra nord til sør.
Hun flommer over av form og farge, ja, noen blir til og med "arge".
Hun deler med seg av tips og ideèr, om alt det flotte hun kreèrer.
Det er røft, sexy, vågalt og vilt....for å si det mildt!!

;)

5 kommentarer:

Trollmora sa...

Da har vi enda en ting til felles da,i tilegg til interiørinteresse, du og jeg... jeg fascineres også av livets skyggeside og dets beboere og den dagen jeg har mulighet til deg skal jeg "jobbe med saken" i mye mer konkret form.

Trine sa...

Du e nu ei herlig ei ♥
Kjenne nesten at æ misunne de narkomane litt... :)
Diktet kunne ikke passa bedre! Heldige du..
Å puten dine e bare SÅÅÅ lekker!! Digge di :D

Ha en flott dag søta :)

Klæm ♥

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Halloooooo:)
Ja..flott du hygget deg fordet om jeg ikke fikk sett deg:)Men nå kjører jeg oppover etter helgen...og da stopper jeg på Stjørdalen for en kaffe om ikke annet:)
klemklem på deg

Anonym sa...

Ta kontakt med Fretex i Trondheim så kan du hjelpe :-) De trenger helt sikkert frivillige. Du kan også kontakte Røde Kors :-)Lykke til !!

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Du er en fantastsik person, Irinia :) Bra du koste deg i Oslo! Flinka!!

Ha en nydelig Onsdag i morgen! Og lykke til med planleggingen!

Klemmer til deg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online