onsdag 22. juni 2011

Give me some shooes :) I want !


subdet125.htm.jpg


Først vil jeg si at jeg har problem med blogger, slik mange har. Jeg har kopier og limt inn dette bildet. Og det vil IKKE midtstilles.

Var på Melhus i dag til vippeline, hun er den som sørger for at jeg har vakre dådyr øyner. Jeg er superhekta!! Og jeg anbefaler det på det sterkeste, du slipper mascara og nesten annet øyensminke. LØØØØØØØØØØØØØØØØØV IT.( Jeg var generelt misfornøyd med mascara, de klimpet, drysset, rant ol) Nå trenger du ikke. Sjekk HER

Skal vise dere bilder, så kommer mer fra vippeline. Rett over gangen til Topp til Tå holder alltid blide og sjarmeren Annema til.(Rett bak rådhuset på Melhus ) Jeg pleier alltid å stikke innom når jeg er til Vippeline. Der setter jeg med nydelig kaffe fra kaffemaskinen og verdens beste sjokolade.

Bloggen til Amone som butikken heter finner du HER. Masse fint :) Første gangen jeg var innom forelsket jeg meg i disse støvlettene fra norske Bibba. De er MYYYYYYYE finere i virkeligheten. Ikke så mørk....de er bare dødskule. De traff meg i hjerte, men jeg kunne ikke bruke 1899 på støvletter. Det har jeg ikke budsjett til.

De er laget av deilig myk skinn. Hver gang jeg var innom måtte jeg bare ta på de, prøve dem. De traff meg bare så i hjerte.Sjekk detaljene, t.o.m glidlåsen har detaljer :)

Da jeg var innom i dag så jeg at de var satt ned 900 kr . Nå kostet de 999. WOW det er bare et varp. Jeg sjekket med nettbutikken HER. Der koster de 1899. Så folkens dette må jo bare være et varp. I tillegg har hun Becksøndergaard sjerf som matcher på tilbud. Åhh det er jo bare lykke.
Er de fleste damer hekta på sko ? Kan et par sko skape lykke ?
So what ? Små gleder er de beste.

Som sagt er de dobbelt så fine i virkeligheten. Så dra å sjekk de ut. Og sjekk skjerfet også. Melhus er ikke så langt unna. Ca 30 min fra Trondheim og 45 minutter fra Stjørdal. Jeg har mange fine plasser jeg må innom når jeg er på Melhus. Topp til tå, Amone og Vakre Hjem. Sjekk ut Melhus. Det er alltid morsomt å shoppe andre plasser enn der man er vant til. Hvem vet, kanskje Annema sender til hele landet. DET TROR JEG hun gjør :)

Ønske, ønske, ønske.............

3 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Jeg og vil ha slike vipper:)Får ikke gjort noe med headeren din før i morgen når jeg har fått kjøpt meg ekstern hardisk...Ikke mulig og få lagret et halvt bilde til...uansett hvor mange bilder jeg har slettet...
klemklem på deg

Hege (Charm) sa...

Så arti at du reklamerer for Melhus da! Og tipset meg om bloggen til Annema også! Visste ikke om den jeg... Elsker forresten utemøblene dine, de ble sååååå fine!!!

Klem fra Hege, fra Melhus;)

sigrid sa...

Flotte vipper, støveletter m.m. :-)
Har sånne flotte fotball leggar eg, så lange støvelettar finn eg ikkje..:-(

Nattaklem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online