onsdag 1. februar 2012

Pink kisses vidundermaling til deg som maler mye


Tuuuusen takk for all positive kommentarer på bloggen min. I går da jeg la meg begynte jeg å tenke på at det er leeeenge siden jeg har fått noen negative fra fæle anonym. Fantastisk, kanskje hun er syk...fysisk altså ? Ellers så har hun blitt hyggelig. Takk ! Takker også alle mine positive søte blogglesere og følgere. Har jo fått så mange i det siste .


Mange spørsmål angående bordet som jeg vil svare her i plenum. Hvilken maling og glansgrad har jeg brukt. Og jeg må si.... jeg har sett lyset. I tillegg til at jeg var spraylakk dronninga må jeg ha være Bengalackdronning på glans 90. Og det har jeg malt med inne i huset. Det er helt forferdelig. Ikke klarte de å lage den deilige rosafargen så etter å ha vært til en del fargehandlere dro jeg til flugger.


Der fikk de laget min herlige deilige rosafarge. Den heter PINK KISS IN -522. I tillegg laget de den i 90 glans uten lukt. Det er en fargebasert maling, ikke olje som Bengalack. Jeg er forelsket i den ! Den er deilig å male med, fin flyt, tørker fort, lukter ingenting, maleredskapene skyller du med vann og 90 glans !!! Jeg liker egentlig ikke vannbaserte vannmalinger... for å være ærlig hater jeg dem !! Denne var en fryd å male med. Den heter Flugger Interior High finish nr 90 og er en Akryl lakkmaling. LØØØØØØVE it.

Så er det noen som ble litt forbauset over at jeg hadde malt toppplaten hvit. Det er en grunn til det. Det er mange som er litt redd for sterke farger. Maler du ett slikt bord i knallrosa...hele bordet. Ja, da blir det litt mye for noen. Bordet her passer i alle interiør, den hvite platen integrere det fint samtidig som du innfører farger i hjemmet ditt.

Nå skal jeg male folkens. Jeg håper dere får en fiiiiin dag :) Stoooooor klem :))


Slik ser bøtten ut, bare at det står 90. Dette er en helt annen malingsverden :)) Sikkert mange som bruker den, men til ei som sverget til Bengalack.... bedre sent enn aldri .

8 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Takk for tipset. Det skal jeg legge meg bak øret ;)
Kjempeflink er som maler og maler.. Kan du sende ned litt energi til meg ???
Og så flott det blir :)))))

Klemmmmm

Brocante sa...

Takk for tipset - ellers er jeg nok mest glad i oljemaling jeg også! Har du noen formening om hvor slitesterk denne er?

Hege Sletsjøe Morris sa...

Det ble bare lekkert! Kan tenke meg at det ikke er så lett å male inne nei.. Jeg har litt male pause for tiden, men har lyst til å finne på noe morsomt snart..
gleder meg til å se hva annet du har på lager! klem Hege

Beth sa...

Jeg er på leting etter et gammelt bord med et sånt fint understell, men det må jo bli i nærheten av her jeg bor. Tenkte jeg skulle bruke det til den steinplata jeg har på salongbordet mitt.
Tror du ikke det hadde blitt fint?

Jeanette sa...

spreeek og tøff stil.....ser jeg burde bli litt modigere hjemme:-9takk for go innspirasjon:-)

Mi familia sa...

Out with the negative!
:D

Tengas un buen dia!
Vicky

Fru Hansens Kreativiteter sa...

Skjønner godt du har forelsket deg i den malingen !! Oppdaget den i fjor og har malt alle kjøkken møblene med den, bare mindre glans grad -er jo som smør!!! dekker godt og tørker fort !!
Brukt flügger sin trappe maling også, samme deilige konsistens :) LOVE IT !!!
ha en toppers dag :)
Ingrid klem !!

Volo:noma sa...

Herlig farge og glans. Den er bare helt perfekt! Takk for at du deler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online