fredag 17. februar 2012

Et IrinaStyle bord under oppussing....






Heisann og Hoppsann :) Jeg har så mange prosjekter på tapeten at jeg har to innlegg i dag :) WOOOW. Jeg har blitt flink til å smi mens jernet er varmt....... helsemessig.


Dette spillebordet ble kjøpt på Fretex. Lett var det også...DARN Å.... pga det tok jeg det så lett som så.... se det oppi hodet, der jeg løfter det over hodet. At det var litt is under snøen det visste jeg ikke...Og der datt jeg... på bordet. Og jeg er er ikke så lett...hørte bare knak.....
Det holdt altså.... hverken bordet eller jeg knakk beinet.


Bordet fikk stygge skader som dere ser. DARN også. Jeg sagde av beina for å gjøre det stødigere. Samtidig måtte jeg få DM til å skru i noen stygge skruer. Så har jeg spaklet og pusset noen ganger.


Jeg syns bordet egentlig var vakkert slik det var. Hadde ikke tenkt å gjøre noe med det, men så var skadene så store at jeg ikke kunne "leve " med det.
Den brune naturlige fargen va jo så fiiiin.
Og siden Irina er Irina. Og Irina liker IrinaStylefarge nr 1 som er vakker cerice.Også kalt råååååsa her på bloggen.


Og hvilken farge er det på bordplata mon tro ? Jeg er ikke helt sikker på de beina heller ? Da jeg stod å malte tenkte jeg at det hadde vært kult å male helt opp.... eller ikke..... kan ikke bestemme meg for det ? Hva syns du ? Ha en fiiiiiin helg.

Klæææææm ! Husk forresten at du kan vinne pleksiglass bordbein til den nette sum av 2500. Og jeg gir bort 2 sett ! HER kan du gå inn å melde deg på.





4 kommentarer:

Kine sa...

DU som va å knabba d bordet der ja??hehe,va der etter dæ,men da va d jommen bort gitt..så synd me skaden da..men d bli knallfint:) <3

sigrid sa...

Dette fiksar du!

Go klem oppover til deg!!

PS: sit på jobb.. ÆSJ.. men skal prøv ta Vinterferie neste veke..

Laila - Brukt og Grønt sa...

Bare fordi du sa det med sparkling sist... Hihi, neida. Uhell kan skje, men det fikser du! Har nettopp sparklet en stor skade i fineren på to skap, og med et par tre omganger sparkel og sandpapir syns det ikke en gang. Ang om rosa skulle gått helt opp eller ikke... Ikke enkelt. Tenkte da jeg så første bildet at jeg ville stoppet der sargen begynte, men da jeg så det med grått på bordplata, syntes jeg det var stilig med det rosa helt opp. Masse lykke til, det blir uansett bra! Klem

Benedicte sa...

tror det hadde vært stilig med rosa helt opp og i brede striper over bordplaten fra det ene benet og over til det andre :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online