fredag 10. februar 2012

Ønsker meg en ganske så smakløs lampe :)Det er ikke så ofte jeg forelsker meg i interiørgjenstander... men da jeg så disse lampene begynte hjertet mitt å galoppere hardt og heftig. I love, i love. Jeg har sendt bildet av lampen til Demolitionmannen hver dag... bare sånn i tilfelle han syns at jeg fortjener det....sånn litt...liksom.... tross alt morsdag på søndagen og jeg pleier IKKE å gave så i år kunne jeg liksom ....
Skal jeg være ærlig har jeg sendt bildet til min 17 år gamle sønn, i tilfelle har prøver å bygge opp min goodwill til en fest. Eller bare rett og slett vil vise sin morskjærlghet !Og så nå over til noe heeeeeelt annet. Mener ikke å hoppe fra det ene emne til det ande som en bipolar papegøye ;MEN jeg begynner å nærme meg 39 så jeg tror jeg holder på å en slik identitetsproblem.. Da jeg selv var under 30 år syntes jeg at damer over 30 IKKE burde ha langt hår. Nå har jeg satt aldersgrensen til 40. Jeg innrømmer dog at den kan bli forskyvet frem. Endelig etter 8 år med minimal klipp har jeg ENDELIG fått veldig langt hår.

Så jeg skulle egentlig vært glad å beholdt hårlengden min ? Eller skal jeg klippe det, en bob eller ? Aggghh hva syns dere ? Klippe det ? Dere må huske at jeg har krøller så det krøller seg veldig opp. Jeg vet ikke... kommer jeg til å angre tro om jeg gjør det. kanskje farge det rødt eller "blondt" Jeg er klar for forandring...men når det gjelder meg personlig er jeg kjedelig.Jeg går kun kledd i svart og grått....skummelt..... Ha en fiiiiin kveld til alle mine positive lesere.

7 kommentarer:

Natalie sa...

Hadde samme mening som deg før Irina, "damer" skulle ikke ha langt hår, men jeg tror det har forandret seg, for nå idag kler jo 40åringer seg mye bedre enn de gjorde for 10år siden, og i det hele tatt bruker sminke og ser bra ut. Og DU ser bra ut, og passer kjempegodt med langt hår! Ikke klipp det! Jeg sparer hele tiden for å få like langt hår som deg!:) Om du ville friske det opp litt, så kanskje strip det litt, eller gjør fargen lysere eller noe ;) Good helg til deg, og håper du får lampa du ønsker deg! ;) Har sett lignende i lampebutikken nedenfor her, den rett før Bakklandet.. utrolig kul :)

elinAnita (eddas) sa...

Klippe deg,sånt tullprat.Det der var i gamle dager de sa det.Jeg skal ha håret til jeg stavrer av:):)!!!!!
Lampene var knæsje:)
ha en fin helg
klemklem

Man tager hva man haver sa...

Det er nå ingen regel vel som sier at vi MÅ har kort hår etter fylte 40. Det viktigste er vel at man har en frisyre man føler seg vel med og som man kler. Se bare på Meryl Streep, hun er 62 og har langt hår og kler det utmerket. Du som har så tykt og fint hår kler langt hår kjempegodt. Skulle ønske det var meg som hadde så fint hår. :)

God helg til deg.

Anonym sa...

Enig med de over her,, IKKE KLIPP deg. Du kler utrolig godt langt hår, og håret ditt ser sundt og friskt ut.. Forandring? Kult med rosa eller røde striper :)) ha en fin helg, hilsen ei som sparer selv og er over 50 wow,, tidene har forandra seg:-))

fru. Lærum sa...

Dette har jeg mange meninger om ;-)
jeg er frisør, og det er mange som tenker som deg...og dem klipper seg kort og ser plutselig eldre ut.
Jeg og du er ganske så like ....jeg har egentlig svart hår ( ikke lenger, har lysnet det)og krøller....jeg liker å ha halvlangt hår.
Det du skal tenke på når du nærmer deg 40 er å få det litt mykere mot ansiktet ( klippe det litt kortere mot ansiktet, må sef henge sammen med det andre...litt lysere hadde også vært litt fint, når man begynner å få linjer i ansiktet ( tror ikke du har det enda)

klem tone

Natalie Sæther sa...

Keep it, nydelig som du er : )

Anonym sa...

Hei på deg, Irina :))) 39 er ingen alder, den grensa skyver vi forran oss. Selv blir jeg skumle 48 og beholder mitt halvannen hår noen år til. Det er fint, lettvint og lett og variere. Dropp striper i rosa/lilla der blir litt billig i så mørkt hår. Vær stolt over hårmanken din og behold den i minst 10 år til.
Gro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online