mandag 6. februar 2012

Enda en makeover ....


Dere slipper ikke makeoverne mine...kanskje denne bloggen bør hete makeover / redesign/oppussingsbloggen ? Hmmm en tanke ??


Denne gangen ble den fine lampen jeg kjøpte på fretex råååååsa... bombe... jeg HATET rosa som jente. Som voksen elsker jeg den cerise fargen :) løøøøve it.


Siden jeg allerede holdt på å male bordet HER klinte jeg til med rosamalingen på lampa også ;)) jeg vurderte hvitt og grønt. Og mellom deg og meg.... ikke si det til noen så tror jeg lampen hadde passet best med grønn fot !!!


Hva tror du ? Vurderer å kline på med grønt nå jeg har aldri tatt feil med med selv før..... Skjermen er nyyyydelig. Løøøøve it. Det er mange somliker hvite base på det meste. Noen sier de har litt lyst til å innføre farger i hjemmet, men de er fremdeles litt redde. Så hva med å bare ha feks to eller tre gjennstander med farger på et hvitt bord feks ?


Da vil dere et stillebein som skiller seg ut litt... men samtidig passer inn. Bare se på bildet over. Det samme kan dere gjøre med bord som jeg skrev i bord innlegget. Mal bordplaten hvit, grå eller sort så kan dere male understellet i en knæsj farge. Det blir litt som ett kunnstverkt. Da blir det smakfullt og klassisk.


Hmmmm grønt ...... tuuusen takk for alle positive kommentarer. Therese anonym som kommeterte på under makeover av gjøkuret... måtte felle en tåre etter den flotte kommentaren. Jeg vil aldri slutte å blogge hvis dere føler det slik. Jeg setter utrolig pris på å høre slike positive kommentarer. Jeg skriver de ned i en bok så når jeg er lei meg kan jeg bli glad. Takk for at jeg kan inspirere dere :) og takk for at dere lerser meg. Stooor klem og ha en fiiin uke :)

12 kommentarer:

Fru Hansens Kreativiteter sa...

SUPER DUPER !!!
KLEM :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Flott,men da med den lysesartegrønne???
Har nesten maken skjerm:=:):)
klemmerser

Mi familia sa...

Kjempe fin!!

fru. Lærum sa...

Jeg også ELSKER rååååsa, men helst i klær ......den lampa ble virkelig forandret...FANTASTISK!!!

klem tone

Anonym sa...

Det ble makeover på lampen ja :-) Ble kjempeflott! Så herlig med den fargen :-))

Black Feathers sa...

Syntes lampen ble tøff med rosa. Fresht og stilig ;)

Ha en fin kveld ;)

sisselastrid sa...

Det vart ein heilt ny lampe!!!
Kjempestilig :)))

Ønske deg ei super og kreativ veke med mssse overskudd og søvn!

Klem

Home sweet home sa...

Nok en gang ble dette helt supert. Synes råsa passet bra jeg, det tar igjen det råsa i kjermen.
Har også lyst til å ta inn litt farger i alt det hvite i mitt hjem, men klarer ikke å bestemme meg for en bestemt farge. Vil ha det slik at jeg bytter ut litt etter en stund. Forslag til farge jeg kan begynne med?
Klem <3

Fru Andersen sa...

Lekre lampen! Synes den var flott med rosa fot jeg, behold den;-) Men plutselig har du malt den grønn og når jeg ser bilde av det så synes jeg vel det var flott også, hehe!

Klem!

i Vinduskarmen sa...

Lekkert Irina!!! Bare lekkert! :-)

Svenja sa...

the lamp is looking very good after the makeover and i also adore your nice candleholder.. its cute!
have a nice evening and come visit my blog if you want its http://traumzuhause.blogspot.com/

svenja :)

Therese:) sa...

Wow! Tenk at JEG er nevnt i din blogg=) Kjenner jeg er litt starstruck at det hele;)!
Nå har jeg faktisk tatt mot til meg og mala en stor og en liten bilderamme og en vegghengt lysestake knall gule...=) OG JEG DIGGER DEM!!!=)
Du har den råeste bloggen jeg har lest på lenge!!
Tusen takk for at du fortsetter å blogge!!:) Tror jeg har funnet "min" stil i din stil,etter å ha vingla lenge mellom alle de ulike,"vanlige" stilene;)
Kan ikke få sagt nok hvor flink du er! Jeg er rett og slett forelsket i bloggen din å alle de nydelige møblene du lager <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online