onsdag 8. februar 2012

Skrivebordet på Stoff og Stil fikke en irinaStyle makeover !


Som sagt var jeg innleid av Stoff og Sil for å inspirere, motivere og "lære opp dekoratøren " Hun er allerede en veldig flink og flott jente. Og jeg trivdes virkelig på Stoff og Stil.


Jeg behøver ikke å skrive om hvordan jeg jobber og hvorfor. Jeg brenner virkelig for redesign av møbler, bruk minst mulig penger for å få de mest spektakulær møblene. Heldig for meg var Emmy og Ragnhild med på ideene mine.


Et furu skrivebord ble malt shabby chic hvitt en gang, det var før Irina ankom Stoff og Stil i Trondheim :)


Tror dere at de som leier meg inn som dekoratør eller hjemme hos seg, at de slipper å ha noe RÅÅÅÅÅSSSSA hjemme. Da må dere tro om igjen.... MOWHAHAHA ! (jeg tuller) DERE får det dere vil ha !!


Kjedelig svarte knotter for seg en liten makeover. Limlakk ( Selges på Stoff og stil. Bedre enn decoupage og mye billigere.


Smør godt med limlakk på knotten . Det samme gjør du på stoffet. For å gi prikken over ièn.Emmy fikk beskjed om å lime på stoffene vi valgte ut. Den samme prosessen, lim stoff og så lim. Emmy brukte en rullekniv.


Emmy var veldig nøyaktig og flink så det ble supert :) Stoff kan brukes som tapet. Jeg fortalte Ragnhild som er daglig leder at jeg valgte å fokusere på katalogbiten( hjembiten) og ikke sy biten. Jeg syr ikke. Og derfor har jeg heller aldri vært på stoff og stil mer enn 2 ganger.De har jo mye annet hendig for oss som driver med redesign . Så nå vet jeg at jeg kommer mye innom :)) Det går fint å bare ha limlakk men ønsker dere en mer slitesterk flate så lakk over med gulvlakk.


Det hvite dere ser på stoffet og knappen er limlakken som ikke er tørket enda.


Skrivebordet ble knall !! Har DU lyst til å se det så kom innom i kveld også da... det ble så mange bilder og jeg orker ikke å skrive mer.... må male vet dere. Ha en fiiin dag :)

6 kommentarer:

Fru Hansens Kreativiteter sa...

Dette ble jo suverent !!!
Sikkert mange sånne skrive bord rundt omkring.. bare i FURU (usj)....
Flott , igjen :)
Du ruler , med rååååsaaa <3
klem !!

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Heeeeerlige bilder, som alltid:) Du er bare superduper dyktig altså. Du inspirerer stort, og du har faktisk inspirert meg til å sette mere farge på interiøret og til å bli litt mere vågal:))

Ønske dæ en knaill dag Irina:)
Klæmma

ide-puffen sa...

Mega herlig ble det. Du er så fun fun fun Irina.
Keep up the fun work.
randi

Bolettes hus sa...

Sååå. Stilig, og for en inspirerende blogg du har!!!! Kommer garantert tilbake!!!
kari

Mi familia sa...

Kjempe stilig! Masse fine sterke farger!
Good job :)

Klem,
Vicky

Alven sa...

Hei :-)

Den ser kjempestilig ut :-) Flink og kreativ dame er du :-)

Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online