fredag 17. februar 2012

En EKTE interiørblogger verdig !!!IKKE til å komme fra, er det noe interiørblogger liker så er det stilleben. De elsker å ta bildet på ca 1 m2 for da slipper de å vise det virkelig hjemmet.....OK..... bare for at jeg har det som ett bomba xxxxhus AKKURAT nå, så er det ikke andre som har det slik. Bloggdamer er generelt flinke til å pynte og flikke på interiørting.


Jeg har egentlig aldri kommet inn i det gode selskapet av stillebeinsdamer, ikke for at de ikke lar meg eller at jeg ikke vil . ( Jo, jeg er ikke interessert) det er fordi jeg ser mer på min blogg mer som makeover blogg / redesign blogg. Jeg puster meg selv i nakken for å alltid vise dere noe nytt og spennende.


Derfor gidder jeg ikke å dulle og dalle med småflikk.... jeg vil vise dere møblen dilldallet står på jeg. MEN som estetiker.....syns jeg det er litt fint å stasje opp møblene. Ha på dem litt tilbehør/ assessories med andre ord. Det som er morsomt da, er at når jeg jobber som dekoratør i butikker så elsker jeg å lage stilleben, dulle og dalle. Vareeksponering elsker jeg. Det er jobb da. I fritiden så er jeg ikke inn i de greiene.


Det blåste nemlig litt friskt her i bloggen min for ett par år siden. Jeg hadde noen fæle "anonyme" som stadig kom med "konstruktiv kritikk" og hvordan bloggen min burde være.

Alle hadde de forskjellige meninger. Tenk seg det å ha meninger om hvordan andres blogg skal være ??...ha ha de fleste av oss skjønner ikke det. Uansett noen mente jeg burde lære meg stillebein, ta bilder av dem og å ta bedre bilder. I følget dem sugde jeg i alt det der. Jeg tok ikke deres konstruktive kritikk .... jeg tenkte at de som hadde sin egen blogg , men skrev det til meg måtte konsentrere seg om sin blogg, de som ikke hadde blogg kunne la være å lese meg, eller åpne en egen blogg :)


Jeg rotet meg bort igjen. Dette var ikke dette jeg skulle skrive,( Hmm kanskje jeg har en spøkeksesskriver. For dette var ikke i mine tanker ) det er bare at hver gang jeg skal ta bilder av stillebein ( som er 2 ganger i året) så tenker jeg på de "konstruktive anonyme" kommentarene. Av de ler jeg av, men så tenker jeg på alle de FLINKE bloggdamene som virkelig bruker tid på dem og er superflinke. For det er mange. Sjekk finalistene til NIB denne måneden HER. JEG er veldig imponert over alle !! Og Edda er en av min favoritt det er bilde nr 3 Og bloggen hennes er HER. Jeg elsker også Theas manias bilde. Så stem på din favoritt du også :))


Så om dere vil syns at bloggen min er ok som makeover blogg og oversikstblogg så syns jeg det er stas at du leser meg. Jeg kan jo ikke endre hvem all of Irina er . Tuuuusen takk til dere som leser meg. Jeg setter stor pris på at dere leser meg. Jeg driver ikke med juks iallfall !! Her er det ærlighet !!
Jeg er den jeg er og kommer ALLTID til å blogge slik jeg gjør :)) Det funke jo!!

Gjerne les innlegget under om du ikke har :)) Og hiv deg på.

6 kommentarer:

Home sweet home sa...

Rett frem og duser ut med det du har på hjertet. Kjempe bra, det er derfor jeg elsker deg. Du og din redesign er noe eget <3 Noe jeg virkelig setter pris på!
Jeg har også fått noen kommentaren ang min bligging å hvordan jeg gjør det. Jeg velger å heve meg over det, jeg er simpelthenn for god for slike mennesker:)
Det er nok bare sjalusi ut å går kjære du. Stå på videre i akkurat samme stil, du kommer til å nå langt. I dag har jeg blogget, ta en titt å kommenter hos meg også, må få høre hva "guruen" synes om mine redesigna ting vettu. Og evetuelt hvilke priser du har villet tatt for den. Klem

My home is my Castle - by Kari sa...

You go girl ;)

Klemmmmm

elinAnita (eddas) sa...

Hallo:)
Du kan når du gidder:)men som du sier det er ikke derfor jeg liker bloggen din,men for alt det festlige du finner på:)Og for at du er rett fra levra menneske..I LOVE THAT :)
Tusen takk for fiiiin omtale...make my day:)Nå er det ikke så lenge til at det skal være fint rundt stillbenene også:):)
ha en kos helg...
klemklem på deg..

Casa Idylle - Kjerrberg Terrasse sa...

Jeg synes virkelig at du har en fantastisk blogg. Du er ikke redd for farger, noe jeg har sansen for. Alle som har en blogg må jo få blogge om det de synes passer for dem. Heldigvis så er vi interiørgale venner snille med hverandre, bakker hverandre opp og kommer med hyggelig kommentarer. De som har en annen holdning er nok bare misunnelige. Fortsett som du gjør, for vi er mange som liker det.<3 Klem fra Kirsten

4 i Kiellandsgata sa...

Jeg synes du skal være akkurat som du er, og blogge om akkurat det du vil=) Det er jo veldig mange innom bloggen din, som liker den, og jeg er helt enig i at du skal heve deg over negative kommentarer=) Jeg tror uansett at de negative er veldig mange færre enn vi som digger bloggen din=) Håper du får ei fin helg=) Vibeke

ide-puffen sa...

Way to go Irina. Samma her. Jeg er forresten ikke flink med stilleben. Har aldri masse fine pynteting framme og samlet noe sted. Så DIY er min greie også. As you know.
God helg
(bare sitte delen på stua som er ryddet her så desså :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online