onsdag 15. februar 2012

Enda en makeover,denne gangen en klassisk skjenk


White lillyNoen ganger må jeg bare modifisere meg. Jeg liker det ikke, jeg syns det er morsommere å gjøre ting som jeg blir glad av. Når jeg ser hvor stor forandring det kan bli.


Det har vært slik at "de hvite møblene "selger raskere enn "IrinaStyle" møblene :( MEN når det er sagt, ser jeg en tydelig forandring. Etterspørselen etter mer farger er der. Og snart håper jeg at "IrinaStyle" møblene selger raskere.


Denne skjenken er ikke en antikvitet, brunbeisen som var brukt var påført ujevnt, og den stoppet plutselig opp noen plasser. Det var sprekker på panelene i forkant.


Uansett hvor mye maling som ble påført så var sprekene store og stygge. Jeg innså at det ville bli penere med tapet. Akkurat som jeg ikke ville valgt det ellers. Jo, jeg ville nok det. Tapeten er den samme som jeg brukte på denne skjenken HER.


Jeg kunne ha valgt å spakkle sprekkene på toppen, men jeg syns at gamle møbler bør få sjansen til å fortelle sin historie. Dette er ikke en ny sjenk som er laget for å se slitt ut. Denne er brukt og levd ett liv.
Jeg syns tapeten passer utrolig godt, hva syns dere ? Jeg valgte å beholde de opprinnelig hengslene/ handtakene. Det forteller også at dette er en en "levd skjenk"


Slik så den ut før. Finere nå ? Se hvor fin håndtakene er nå. Vel, de er de samme, bare at de ser Kanskje mange er for snare til å skifte til nye knotter. Det har jeg også gjort. Nå skal jeg begynne å bruke de gamle.


Bilder av gjenstandene over kommer i ett annet innlegg. Så vil jeg takke for innmari koselig kommentarer og positivitet som dere viser meg. Og fordi dere gjør det2 give awayer snart. Og jeg tror dere vil sette stooor pris på gavene. Takk til nye følgere.

7 kommentarer:

Den Grønne Baljen sa...

Hei

jeg syns dette ble kjempefint.. tapeten likte jeg veldig godt.. det samme med håndtakene du har brukt.. kanskje de er de gamle ?
Du er så kreativ og flink O=))
Ønsker deg en fin ny uke 0)


Kerstin

Marianne Dragon Waagan sa...

Stilig og flott, men ikke helt deg da Irina... det er jo deg vi vil ha:)
Men fortvil ikke hva sterke farger angår, de er jo på vei inn i interiøret, ikke sant...saaaakte men sikkert!!! Stå på med din greie du, sier nå jeg da:)

Klem Marianne

Solveig (Svingenslillehus) sa...

N Y D E L I G og så klart helt i min gate! :) Men jeg liker fager hos andre.. jeg prøver å ta inn farger her hos oss og, men føler aldri at det blir helt meg, desverre!

Ha en NYDELIG kveld, søta!
KLEM

Mi familia sa...

Me like.
Stor forendringen!

Klem,
Vicky

Dronning Fjellrose sa...

Nydelig skjenk! Liker hvitt, selv om jeg er glad i fager innimellom. Flott tapet, og stilig at du kombinerer det med maling!
Lager du bare for å selge videre nå eller lager du noe til deg selv også?
Ha en fin onsdagskveld:)
Klem

Laila - Brukt og Grønt sa...

Du vet jer er som deg og liker farge på det jeg maler. Mine er vel hakket mindre "ville" men dog. I dag har jeg malt et skap i den skjønneste jordbærisfargen... Og vet du hva? To stk byr over hverandre over skapet... Likevel er jeg litt lei meg. For en av dem skal nemlig male det hvitt... Håper hun som ønsker rose skap byr over ;-) Alle forteller meg at hvis det er hvitt kundene vil ha, så må jeg male hvitt! Joda, jeg skjønner det, men hvor lenge gidder jeg å male uten fargeenergi, da? Litt frustrasjon... Ville egentlig bare si at jeg skjønner deg så godt. ;-) Klem

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Den skjenken er helt fantastisk! Jag älskar tapetet du använde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online