lørdag 25. februar 2012

En reprise på et makeover skapHeisann :) En liten reprise av dette skapet som jeg laget spesielt til Kate. Kate leide meg inn som interiørkonsulent for å forvandle hennes hvite leilighet til en WoW leilighet. Så klart jeg stillet opp. Dette oppdraget var bare så gøy. I tillegg til å hjelpe med farger, tapeter, møblering, shopping ol fikk jeg lage to IrinaStyle møbler.


Dette skapet var virkelig møkkete og stygt. Den hadde en oransjelignende farger som flakket av. Og ikke den moteriktige flakkingen.
Dette skapet er HUGE... dvs STORT. Det er er kanskje 180 høy og 140 cm bredt. Iallfall stort. Da tenker kanskje mange at oiii da vil det bli vel rugendes å male det høyblank sort maling. Det stemmer altså ikke.


Det hjelp kanskje at på fremsiden limte jeg på samme tapet som jeg brukte på baksiden. Dette er en veldig heftig tapet fra Cole and son. Fargen er lilla og ikke blå.

Slik så leiligheten ut før se HER. Hjem var på besøk til Kate. Som forøvrig er den kuuuule dama . Slik så det etterpå, se HER. HER er artikkelen.


Ønsker du hjelp av meg til .... ja... hva ønsker du er opp til deg. Kanskje trenger du å finne din stil, kanskje har du funnet den... kanskje bare lurer du på noe. Ta kontakt med meg på allofirina@gmail.com

Husk den fiiiine giveawayen min HER. Og har du lyst til å kjøpe de kuleste møbelbeina i Norge så kan du sende meg en mail. Dette er et begrenset tilbud .

2 kommentarer:

Anonym sa...

hihi, synes du har et mega fedt navn, og en rigtig fin blog! Jeg kommer selv fra Danmark, men jeg kan nu godt forstå dig (sådan da). Jeg følger dig nu, og ville blive rigtig glad hvis du også gad følge mig :)
//Sarah

Therese:) sa...

Vet du? Jeg blir bare "blown away" over alle de fantastiske tingene du lager:)!! Så utrolig fin lillafarge på den tapeten:)!
Åsså lurer jeg på Kartell-lampa di da;) Hvor har du kjøpt den?:)
Håper du snart kommer med nye innlegg og nye ideer (som jeg kan kopiere ;p) snart... ELSKER å lese innleggene dine,elsker enda mer å se på bildene <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online