tirsdag 14. februar 2012

Lei av meg selv !


Av og til blir jeg så oppgitt, oppgitt over at jeg skal være annerledes enn andre. Jeg PRØVER ikke å være det. Det er bare det at tankene og ideene mine er det. Det er MEG. Som feks, nå har jeg mistet meg selv litt... i å rotet meg bort fordi jeg ikke vil være det. Om du forstår ?


Jeg vet ikke hvor jeg står interiørmessig lenger... jeg trodde det. Er jeg tidlig ut med noe ELLER er jeg sent ute :) Feks gull og gyldne farger er på vei inn for fulle mugger. Jeg ser at mange bloggere viser bilder av det.


Jeg tenker.... JEG er så lei av GULL, nå har jeg hatt gull på tvstua mi siden 2009, jeg er så lei av det reinsdyrhodet mitt i gull at jeg reiv det ned i raseri pga at jeg var DØDSLEI av den gullhylla og de gullbildene.


Nå leser jeg at det er inn, så er jeg da ut som har hatt det ett par år ? Og hva skal jeg ha nå ? Jeg elsker farger, jeg elsker at folk blir inspirert av meg, men nå er jeg i en liten interiørkrise.... HVA NÅ.... farger begynner å poppe opp i alle hjem... hva skal jeg da ha !! jeg har vært gjennom alle stiler. Shabby chic, minimalist osv...


Jeg vet det er maaaange av oss som blir litt sånn at vi ikke ønsker det alle andre har. Det er fordi vi mennesker er individer. Mange bloggvenner blir ..uff nei nå gidder jeg ikke.. alle begynner med det.

Så til dere som begynner med "gull" nå... så har jeg mange "gullprodukter" jeg skal kvitte meg med. Hva som kommer istedenfor... ja det kan dere lure på.... jeg går runden.... kanskje jeg er på vei mot hvitt jeg..... det kan nemlig hende.....


Jeg sprayet geviret mitt 2007 med crome. Var såååå fornøyd. Hadde det i to år. Da hadde jeg sprayet nesten allt jeg kunne finne med crome. 2009 sprayet jeg det i gull.... da var jeg sååå lei av sølv. Noe jeg fremdeles er. Særlig sølvfarger i alle slags nyanser i ett og samme omgivelser. Så var jeg gull..... nå er det..... det kan dere se på neste innlegget... Get ready to be surprise...

HER kan dere se bruken av gull da jeg var på kunstindustrimuseet :)

PS Det er ikke det at jeg vill være inn eller ut. Som jeg har sagt alt er rett om magefølelsen sier det... det er bare at jeg blir så lei av å bli lei av interiøret mitt !! Eller tror jeg er SUPERINN før alle andre. Skulle ønske jeg kunne hatt noe, så er det sånn for en stund....

14 kommentarer:

Hellohello baby sa...

Du må slappe av og slutte å hele tiden forholde deg til andre!

Enten du følger trender eller IKKE følger trender er du i bunn og grunn nødt til en ting for å vite om du er "orginal", "annerledes" og "i forkant", og det er å følge med på hva alle andre gjør hele tiden.

Du påstår at du IKKE gjør det, men det er rett og slett umulig å IKKE følge med på andre i dagens samfunn. Vi pepres med inntrykk om vi vil eller ikke.

Så stay Irina. Stay cool. Gjør det du alltid har oppmuntret alle oss andre til å gjøre: følge magen og hjertet. Liker du det så er det kult, drit i om det er inn eller ut ;)

elinAnita (eddas) sa...

Helt enig med Malena...er bare å følge mavefølelsen for hva en liker:)

klemklem :)

ide-puffen sa...

Bra kommentar over her. Drit i om det er inn eller ut. Gjør det du liker og ha det du liker. Uansett blir det IrinaPREGET.
Klem klem
Lurer på om jeg kan bruke vasken til noe innendørs jeg he he. Har en ide som jeg garantert ikke har sett før ha ha ha

hobbyvimsa sa...

Følg deg selv:)


Jeg elsker å inn her og kikke på dine farge sprell:)

Skulle ønske jeg var tøff nok til å valgt slike farger,men det tør jeg ikke;(Derfor nyter jeg ditt arbeid;)

Du er en stooor inspirasjonskilde ;)heier på deg;)

Nyt kvelden&morgen dagen;)

Klem

Linda

Mi familia sa...

Du skal reise snart til NY! Da kan du undersøke på alt mulig i interiør fra helle verden! Kanskje du få inspirasjon fra vår hjemland? Du kommer sikker på noe! Stol av du er Colombiana!

Ragna sa...

Vel, hvis du er ferdig med sølv og gull foreslår jeg at du vurderer bronse. Det er for sært til at det kommer til å bli "in", så da er du på den sikre siden :-)

Kaoskontroll sa...

Ikke press deg så hardt vennen! Frustrasjonen din minner litt om skrivesperre forfattere kan få når de tenker "Nå MÅ jeg skrive 20 sider i dag!".
Kreativitet kveles av press.

Jeg synes du skal tenke "Nei, nå gir jeg kreativiteten en liten ferie. Den trenger ikke å prestere noe på flere dager. Eller hvor lang tid den trenger! Og så kommer den tilbake til meg når den er uthvilt".

Og i mellomtiden, mens kreativiteten har ferie, gjør resten av Irina noe hun har lyst til. Besøker venner, trener, tar en ansiktsbehandling, eller lignende. :)

Det høres banalt ut, men jeg pleier å gjøre dette når min skaperlyst er borte. Skiller mentalt mellom meg og skaperlysten, og lar skaperlysten ta ferie mens jeg gjør andre ting. Og da kommer den plutselig tilbake. Uthvilt og inspirert. :)

Klem

MissMette sa...

... enig med noen av de over her :) Følg magefølelsen din, skjønne Irina ღ Trender og farger kommer og går, og alle blir vi vel litt lei av det vi har etter en stund og man vil forandre litt... Og det er ikke lett å vite hva en liker og ikke! Jeg vet at jeg ikke vil ha det samme som andre, men jeg lar meg påvirke og det er mange ganger jeg har gjort bomkjøp :D men sakte og sikkert finner man "seg selv" - og så blir det som regel litt forandring :)) En glede å titte innom bloggen din ღ Ønsker deg en fortsatt fin uke, stor klem fra Mette

Frøken Andersen sa...

Kjenner jeg deg rett Irina så bryr du deg fint lite om hva andre sier og hva som er in og ut...!
Jeg blir også lei det jeg har til tider...liker stilen min godt..men plutselig blir jeg skikkelig LEI LEI LEI og har bare lyst til å forandre på ALT...også går det over og jeg er fornøyd igjen!
Jeg DIGGER alt du lager og fikser opp opp...kommer ALDRI til å ha sååå mye farger og gull i mitt hus..men jeg DIGGER at du gjør det =)
Ha en stråååålende onsdag søte deg!
Her på Hamar skinner SOOOOLA!!
Klem Line

gult hus i svingen sa...

Gjør og bruk som du vil du, Irina:) Og gi blanke i hva andre har og mener:) Det blir personlig allikevel:) Og tenk alle de andre fargerike hjemmene da, blir herlig det:)

Klem fra Trine:)

Rosa muffins sa...

Hei

Enig med henne over her som mener du må slutte å bry deg om du er inn eller ut. Eller for å si det på en annen måte en trendsetter eller ikke. Tror du har din egen stil. Og siden du er så kreativ så er det alltid en og annen sau som følger etter og sprayer reinsdyrsgeviret sitt i samme farge som ditt. Siden stilen din er så utpreget blir det jo liksom veldig tydelig også når noen velger å kopiere den, ikke sant?
De fleste av oss har vel opplevd flere ganger at vasken på badet, lampen i stuen - ett eller annet vi har anskaffet oss for 2 år siden plutselig havner i interiørbladene som "hipt". Det er som kjent en nær sammenheng mellom mote og interiør, og ikke minst økonomisk tilstand i verden. Nå er det krise i Hellas. Så nå vil vil ha det fargerikt og litt glamourøst. Eller her hjemme på berget herjer jo horn og interiørbeis med en mariusgenser i ny og ne som en parallell trend.
Du er en individualist. Ingen tvil. Så derfor blir min konklusjon at ja, du er annerledes. Enn de fleste av oss andre med hvitmalte gulv. For vi er en gjeng med sauer som gjerne vil være individualister og hisser oss opp på Halvor Bakke når han påpeker at Chabby chic er ut for leeeeenge siden. (det har jeg forresten blogget om for et års tid siden) . Ha en fin uke og fortsett med ditt :)

Dronning Fjellrose sa...

Det er så mye av det du skriver jeg kjenner meg igjen i. Jeg er også i en stil-krise nå, har alltid gått mine egne veier, men etter at jeg begynte å blogge så fant jeg ut at det var så mange som har det så mye finere enn meg...Blir litt demotivert av det faktisk. Og jeg tror nok det blir sånn når vi hele tiden ser på hva andre blogger om, hva som er in akkurat nå.
Jeg synes du har en unik stil, og den er din selv om du maler skapet rosa eller hvitt. Du har satt din kunstneriske signatur på den uansett. Jeg digger stilen din, og skulle gitt mye for bare å få LITT av kreativiteten din:)
Stå på videre!
Klem

Huldra sa...

Hehe.. Måtte smile nå, for dette var virkelig gjenkjennelig. Enten har jeg hatt det før det var "in", eller så blir jeg litt sånn "alle andre har det, så da gidder ikke jeg. Følg hjertet! -Rett og slett. :)

Unn sa...

Hei Irina...det viktigste er å være tro mot seg selv. Blir du kvalm av gull, sølv, sort eller hvitt, så ta det du føler for. Det verste som finns, i mine øyne, er bloggere eller andre som hermer etter hverandre. Da blir det jo upersonlig! Du har tross alt din egen stil, uansett hva du gjør med interiøret ditt, kan man se at det er Irina...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online