onsdag 15. februar 2012

Inspirasjonstur til New York.....


Den 26 april reiser jeg til New York.... og vet dere hvorfor ? Jo, jeg har VERDENS beste beste venninne.Hun vant New York tur til to og av alle vennene min skjønne venninne har, så valgte hun meg. Lina har jeg nevnt flere ganger i bloggen min. Hun er den søsteren jeg valgte. Min sjelevenn. Hun kjenner meg på godt og vondt. Og underlig nok liker hun meg allikevel ! Hun har ett stort hjerte og er et raust menneske. Barna mine elsker tante Lina.

Så i 10 dager skal vi være i New York og Washington DC. Jeg gleder meg bortsett fra at jeg har brukt opp pengene mine til å handle inn til butikken ....gulp *

Jeg gleder meg til å bli inspirert slik at jeg kan komme hjem å inspirere dere. Regner med at det er en del som har vært i New York ! Noen gode tips ? Restauranter, cafer, butikker, severdigheter ol ? Håper dere er så snille å la meg høre.

Så vil jeg takke alle superpositive lesere, dere som legger igjen kommentar eller på en eller annen måte gleder meg. Elsker positive mennesker !

Bildet er tatt fra denne siden HER

3 kommentarer:

Dronning Fjellrose sa...

Så HELDIG du er som har en så generøs venninne:) Har aldri vært i NY, så har ingen tips;) Men uansett, der får du sikkert masse inspirasjon, tatt masse flotte bilder og kost deg skikkelig på jentetur. Stilig!

Kaoskontroll sa...

Tusen takk for tilliten som peisbygger! Den er muligens litt overvurdert, men takk likevel! ;)

Gleder meg til å få høre om opplevelsene dine i NY! Aldri vært der. Og er vel redd for at jeg aldri våger å reise dit. Jeg som kan gå meg vill i et kjøpesenter...

Når jeg er i Marokko truer dessuten tvillingenes far med å sette hundelenke på meg. Jeg bare stirrer storøyd og går rett mot det som fascinerer. Hull i veien, biler, mennesker på kollisjonskurs... ja, det er hans ansvar å passe meg for det! ;)

Klem

Anonym sa...

Så heldig! Dere får sikkert en superflott tur:-) China Town og Central Park er verdt et besøk:-)
Kos dere masse!

Hanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online