mandag 13. februar 2012

Rokokkoskapet fikk IrinaStyle !!


ROCKokko me all nightSkulle vise dere et bildet av et ferdigstylet skap på plassen sin, men formen ser ut som den blir verre. Jeg tror nesten ikke jeg har følt meg mer sliten og kraftløs i hele mitt liv. Som dere ser på bildet under, så orket jeg ikke å stå mens jeg tok bilder. Jeg satt i godstolen og tok bilder. Når jeg står kjennes det ut som jeg holder på å besvinne....egentelig veldig patetisk...


Så derfor kjære lesere så er bildekvaliteten så som så. Syns alle bildene fikk missvisende farge. Håper jeg får kommet meg opp til i morgen, så jeg kan sette på plass skapet, vise dere sofabordet mitt ol... har planer å vise dere hvor koselig jeg har fått det på tvstua.........
Det kommer med formen !

JEG PERSONLIG syns ikke skapet kunne ha fått en annen farge. Dette er IrinaStyle farge nr 1 ! Jeg ser den også, om noen syns den passet bedre i hvit. I utgangspunktet så jeg at dette skapet var mørkebrunt. Hvitt er sikkert bra, men alle ser bedre ut med sminke på !! Sminke for frem fargene og ansiktstrekkene og fremhever det vi vil vise. ( Jeg liker å fremheve øynene og munnen min) Dette skapet burde fremheve de smekre slanke beina, den svulstige formen.... jepp !!

MER FARGE TIL FOLKET !!!!

Og tuuusen takk til stadig nye følgere. Fantastisk, og til nye som kommentere. I LIKE !! Kommer innom bloggene dere. Ha en fin ny uke :)

Takk for at du stakk innom :))

FARGEKODE PINK KISS IN- 522 Fluggerfarge

5 kommentarer:

Drude sa...

Vet at det der fargen DIN. Min er oransje og grønn for tida. Skapet ble lekkert. Hilsen Drude.

Man tager hva man haver sa...

Det ble skikkelig snasent det skapet, stilig tapet inni. :) Uff høres ikke bra ut at du føler deg så sliten. Kanskje du burde fått sjekket jernlagrene dine. Jeg hadde tomme jernlagre her for et par år siden og da var jeg helt utslitt hele tiden. Underlig nok sjekket ikke legen jernlagrene før jeg bad om det selv.

Anonym sa...

Du er så dyktig Irina :) iomponert som vanlig!

Trne pernille

sonja sa...

så lækker en farve:)

Mi familia sa...

Kjempe fint!
Buen Trabajo

Vicky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online