onsdag 8. februar 2012

Sluttresultatet av skrivebord makeoveren :)

Spar hvitmalingen folkens ! Hvorfor ikke bruke en annen farge enn standard fargen som faktisk er hvit. Farger og mønster gjør mennesker glade. Og er det noe man finner på Stoff og stil så må det være fantastiske stoffer. Jeg kjente at i den butikken kunne jeg gått en hel dag og bare tittet og blitt inspirert.


Siden jeg er Irina og jeg er fanatisk tilhenger av IrinaStyle så måtte jeg være tro mot stilen. Det er lekenhet, farger og fyrverkeri. Så dette er stoffene jeg valgte litt random.
I innlegget før ser dere hele prossessen. På knappene etter at de ble kledd med stoff limte vi på en lilla "diamant"


Skrivebordet ble bedre ? Syns du ikke ? Dette kan dere gjøre om dere ikke orker å begynne å male. kanskje noen gamle gardiner eller duker kan komme til nytte igjen. Det går fort, jeg kan love deg at ungene syns det er morsomt. Ha en fiiiin kveld. Håper jeg har kunnet gitt noen litt inspirasjon på en onsdag.

KlÆÆÆÆÆÆM

5 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ble kjempefestlig:)
Har haugevis av gardiner:)
klemklem

Fruen i Vinkelveien sa...

Det ble kjempe stillig! Elsker slike møbler som har en personlig touch, og skiller seg ut :) Flink du er!

Lene sa...

Den ble knallkul! Lakklim må jeg kjøpe. :)

KLEM

Lene sa...

Noe kjøpt, noe vunnet. Den lilla med mønster vant jeg hos NIB i jula. Sponset av tamo.no. :) Kan jo hende de har den enda.

Har nettopp "forvandlet" en kommode her. Etter jeg leste innlegget ditt om skrivebordet. Ble kjempeinspirert! Så - TUSEN takk sier jeg bare :)

Klem Lene

Lene sa...

Ja, du kan få lov til det. Skal lage et innlegg i morra om kommoden. Må ha dagslys vettu ;) Hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online