mandag 2. januar 2012

Kritikk mot norske interiørblad.


Dette er ett innlegg jeg har tenkt å skrive i ett års tid , men jeg har ikke helt funnet ut hvordan jeg skal formulere dette innlegge. Jeg har sett at flere har skrevet om det, så det er ikke revusjonerende nytt.


Jeg vet bare ikke hvorfor .... jeg liker ikke å bruke bloggen for å klage på noen eller på service Alle kan ha dårlige dager eller dårlig år, MEN nå føler jeg at jeg har gitt interiørbladene nok sjanser. Jeg begynte å kjenne på den følelsen for ca ett par år siden.


Så i fjor kuttet jeg ut å kjøpe interiørblad. De jeg leste, lånte jeg. Jeg har ikke funnet ett interiørblad som er hyller originalitet og personlighet. Alle er de homogene, ensartet og jeg har sett det før.... mange, mange, mange, mange ganger før. Nevnte jeg MANGE ?


Før jeg sluttet å kjøpe, kunne jeg handle inn samme blad opptil tre ganger ! Jeg har utrolig dårlig husk så jeg kom ikke på om jeg hadde kjøpt det før. Så da jeg stod der i butikken, kunne jeg bla fort over det å tenke.. dette har jeg ikke kjøpt...og vips handlet jeg det. Da jeg kom hjem å så at jammen dette har jeg jo to av fra før... så lite spennende og så lite inntrykk hadde det på meg :(


Bonytt har mininmalistisk, designer, kunst "stil". Bonytt har hvit landlig stil og min favoritt FØR som var Rom 123 har blitt retro. I Rom 123 kunne jeg finne litt anderles stiler og tips men de har også tapt seg. Så har du Masion. Elle interiør, Boligliv ol....ja ikke noe nytt der heller fra gang til gang. Ikke nok med det, men det er samme husene og reportasjene som figurer i mange av de samme interiørbladene.


Tidlig i sommer hadde jeg to freelansejournalister/fotografer her hjemme som ville ta bilder for å prøve å selge inn til interiørblad. Først var jeg tvilende og ventet med å svare. Pga nettopp min minsnøye. Til slutt så takket jeg ja. Som 14 åring på rommet mitt og med selvkjøpte interiørblad så var det selve drømmen min. Å huset mitt i ett. De kom her og tok bilder. De dro også til ei annen blogger. Ei jeg vil si er den mest kreative sjelen og har det mest spesielle, originale, kreative huset i Norge. Bloggen hennes er bare såååå inspirerende.


Etter en stund får jeg beskjed at reportasjen er solgt til Allers. Allers ??!! Skal ikke nekte jeg ble lei meg. Jeg ble for spesiell og original for interiørblad. Den andre bloggeren reportasje er enda ikke solgt ! Jeg som var sikker på alle ville ha bilder av hennes hjem ! Det vi har til felles er at vi har atypiske hjem. Ett hjem som kanskje ikke er alles cup of tea. Som absolutt ikke er mainstream og A4. Klart jeg ble lei meg og smådeppa. De tror helt sikkert at ingen vil finne hjemmet mitt spesielt nok....eller det rette ordet her vil være for spesielt .....

Etter å ha tenkt, grått en liten skvett, ledd så jeg har mistet pusten. Kom jeg frem til at det er en mening med det ! Jeg har vært misfornøyd med Norske interiøblader. Jeg kom ikke til å bli bli "tilfredsstilt pga av reportasje av mitt hjem. Fordi jeg liker og er fornøyd med det. Jeg vil inspirere og være kreativ. Så hvis de ikke ønsker flere slike hjem i interiørbladene så er det faktisk greit å komme i ett blad der de ønsker det. Ett blad som tenker på variasjonene i bestanden.
Jeg etterlyser ett blad med en redaktør som tenke utenfor boksen, som tør å gamble, kan tenke kreative tanker og løsninger !! Det er som med alt i verden. Verden ville ha stått stille om ikke inovative, nytenkende mennesker fantes. Dette gjelder i poletikk såvel som interiør. Norske interiøraktører må bli mer spennende... jeg mister nesten min interiørglede av det samme. Interiørbutikker har de samme varene som for fem år siden.... Noen bra finnes det, men de flest er mainstream... Kanskje interiørblad og interiørbutikker burde fornye seg ? Eller er de vi som forbruker som burde kreve mer ?


Jeg selv ønsker å ideer til redesign, til nye tenkemåter. Til å lage nye gjenstander av gamle. Jeg vil at sansen mine skal kreativ påfyll, jeg ønsker ikke å se det jeg har sett tusenvis av ganger selv ( Og nå skriver jeg generelt...ikke mitt hus til de som tror det) Jeg ønsker å se ett blad som favner ALLE stiler, personlighet, farge og "fyrverkeri" Sarte interiører. Fransk landeliv, men mest av alt ønsker jeg å se hjem der de bruker uvanlige løsninger, som gir meg ideer til å prøve ut noe jeg ikke har sett så ofte før. Jeg skulle ønske jeg fikk oppussingstips...ja det er mye jeg savner. Skulle ønske jeg hadde penger, penger til å start ett nytt interiørblad. Trenger vel mer enn penger. Også kompetasnse til å drive ett blad, Kompetanse til orginalitet har jeg vel. Håper at det kommer ett slik blad i Norge. Da skal jeg søke jobb. Jeg er nemlig for å ha den stilene som er "din" signaturstil... om det er IrinaStyle, natur eller Fransk landestil... fint.... Jeg lukker øynene og ønsker meg ett slik blad. Jeg lukker øynene å ser meg jobbe der :)

Er det bare meg ? Har du ett favorittblad eller har du ett å anbefale....for jeg tørster...tørster etter inspirasjon og kreativ glede....


Jeg ønsker dere e fiiiin uke og ett fantastisk år :) Stoooor klem

34 kommentarer:

Hege Sletsjøe Morris sa...

hihi! endelig noen som tør å si noe! Er helt enig! Altfor mye likt!!! For ikke å nevne at det er kjedelig å se de samme husene overalt! Jeg bor i Frankrike og har sett det samme her... samme bildene i flere blader.. BORING! + at normalt er veldig mye kjøpt og jeg synes det blir uorginalt og kjedelig!
Well done! klem Hege

Hege Sletsjøe Morris sa...

Huset og ideene dine er forresten veldig stilig og inspirerende!

Anonym sa...

Du er ikke alene om å tenke dette.. Jeg har kjøpt ett eller to interiørblader det siste året, og det siste har jeg enda ikke lest..... GundaM tar opp samme problematikk. Og jeg tenker at det vi trenger er en blogg hvor alle som vil, kan bidra med ett innlegg om sine hjem, og prosjekter. Gjerne ala Fotoringen (Helene fra Alt som er Vakkert står bak den ideen)

Vi sparer pengene ett slikt blad koster, og vi får massen inspirasjon fra ulike hjem. VIRKELIGE hjem....

Godt nytt år forresten ;)

Fru Perez sa...

Hei!

Jeg er helt enig med deg, jeg har faktisk sluttet å kjøpe interiørblader - fordi det er akkurat det samme i alle sammen. Nå er jeg veldig glad i den velkjente (og snart overmodne) landcharm-stilen, fordi vi bor i et hus som jeg synes kler den stilen best) men det virker som om alle hus og hytter som blir avbildet i interiørblader har brukt de samme to stylistene: En som elsker landlig sjarm og en som elsker minimalisme.

Kommer du en vakker dag over et blad som viser noe nytt og spennende, send meg gjerne et pip! :)

Huset ditt er forresten veldig interessant - noe liker jeg supergodt, andre ting kunne jeg ikke engang ha sett for meg i fantasien, men det er jo det som gjør det så BRA! Du er ikke mainstream!

Og når jeg først er i gang så kan jeg vel også si at det er mange av bloggene jeg leser og har lest lenge, som begynner å kjede meg. Mange av dem har akkurat de samme interiørtingene og samler på de samme ting og lager like ting, og bildene er ofte av det samme - fra forskjellige vinkler.

Å favne over alle er det vel ingen som greier, og jeg er jo glad for at folk er tro mot sine stiler, men jeg savner litt mangfold - både i blogger og i magasiner.

Takk for at du delte tankene dine! :) Og godt nytt år! Vi håper det blir fullt av noe NYTT og inspirerende!

Klem

Man tager hva man haver sa...

Kunne ikke vært mer enig, interiørbladene er rett og slett drepende kjedelige. Det er helt fantastisk hvordan de med entusiasme omtrent i hvert blad forteller om "Eva" som bruker Norgesglass til oppbevaring, som om det skulle være noe nytt og revolusjonerende. Jeg skulle ønske de kunne hatt en eller to reportasjer med noe skikkelig spenstig og annerledes. Et slikt blad du etterlyser hadde iallefall jeg kjøpt. :) Kanskje det er Allers vi må kjøpe da for å få se hjem som er litt originale.

God nytt og kreativt år, la oss håpe at en redaktør en dag klarer å se litt utenfor boksen.

Hasigamas mamma sa...

Jeg er saa enig med deg, Irina! Jeg leser fortsatt noen blader,men d er ytterst sjelden jeg leser fra perm til perm... D samme er det i bloggeverden, d kopieres over en lav sko -inkludert av meg,saa d er ikke ofte det er snakk om ekte nyskaping/originalitet. Jeg er glad i vakre bilder,saa det trenger ikke alltid vaere nytt for at jeg skal like det jeg ser,men jeg savner mer variasjon...
Ei venninne av meg har et FANTASTISK hus i gjennomfoert marokkansk stil,og de bildene ble visst ogsaa solgt til allers! Av alle plasser -men all aere til dem som viser unike hjem!
Fortsett med ditt du, vi er mange som digger dine kule og annerledes ideer!
Godt nyttaar!
Klem Lise

Hasigamas mamma sa...

Forresten, har du lest studio? Den siste utgaven viste flere kreative og artige hjem, saa jeg skal i alle fall gi det bladet noen sjanser for aa se om de fortsetter m d... :-)

Tante Titti sa...

Takk for flott innlegg. Du er slett ikke alene om disse tankene. Jeg har vært på abonnement-toppen med full postkasse i mange år, men har nå sagt opp ALLE interiørblader. Og på samme måte har jeg også kommet hjem med ett "nytt" interiørblad bare for å oppdage at jeg har kjøpt og lest det tidligere. Fortsatt hender det jeg kjøper ett og annet interiørblad, men finner mer inspirasjon og flere ideer på de ulike bloggene jeg besøker iløpet av uka.
Billigere er det også ;o)

Godt nytt år til deg! Jeg koser meg med bloggen din!! :o)

KLÆM!!

Kaoskontroll sa...

Jeg er (dessverre!) enig. Og jeg også kan komme i ulykken å kjøpe samme blad flere ganger, fordi ingenting i det har gjort stort inntrykk. Jeg kjøper fremdeles... og håper. Men det er likt det meste.

Jeg er ikke like kreativ som deg, og derfor tørster jeg enormt etter kreativ inspirasjon. Noe som får meg til å tenke "wow!", og får meg til å tenke "utenfor boksen". Men det blir lite av det. :(

Håper de ansvarlige leser ditt innlegg og våger mer!

Klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Dette er akkurat det som jeg har snakket om i det siste.Har begynt å prøve å kjøpe utenlandske blad for å se om en kan finne noe mere spennende der.Elle fra england var ikke så verst.He he jeg måtte le når du fortalte at du kjøpte samme bladet flere ganger,det samme har jeg gjort mange ganger...å så irritert som jeg blir.
Jeg har og tenkt tanken om å hatt muligheter til å starte et interiørblad med litt mere mangfold og forskjelligheter...mye mye mere spennende.
Leter hele tiden etter nye ideer,men er det samme over alt...

Ja ja,sånn er det....
Og at ikke G...a sitt hjem ble solgt inn skjønner jeg bare ikke....så spennende som hun har det....
Nei,nå er det på tide med et treff:)
klemklem

Alven sa...

Hei :-)

Ganske så enig med deg og kjenner meg igjen i at man kjøper flere av samme blad fordi man har glemt at man har kjøpt det allerede :-) Ett blad jeg liker ganske godt er svenske Lantliv :-)

Ønsker deg en flott uke :-)

Klem

Wenchequilts sa...

kanskje det er noe med hvem som skriver/ fotograferer hjemmene (at det er de samme folka som leverer reportasjer til de nordiske magasinene?) Jeg liker ingen av de norske bladene, men heller de som fokuserer med på arkitektur og interiør. Her er Elle decoration fra England det beste. De tør å kjøre litt avantgarde og er først ute med ny design.

sylvia sa...

hei,
må si meg såå enig med deg her,
men du, start ditt eget interiør blad, kan ikke tenke meg en mer passende dame enn deg,
stå på og lykke til, klem fra sylvia

Torill sa...

Sidan det kjem mange nye blad og alle sel godt, så må det vel bety at nokon likar dette? Eller kjøper alle interiørblad av gammal vane?

Eg har nettopp kasta to bossekkar med interiørblad. Dei var oppbrukt, uorginale og kjedelege. For 4-5 år sidan kom det nokre nye blad som vekte interesse, men når dei ikkje fornya seg vart det ikkje kjøpt meir av meg. Eg kjøper ikkje blad lenger, iallefall vert eg skuffa dei gongane eg gjer det. Irriterande når du kjøper eit blad og les for 3.gong om same heimen som har vore i 3 ulike blad.

Sjølv bloggar eg ikkje om interiør, eg har ikkje tid og pengar til å gjere det slik som eg ønskjer. Eg følg med mange bloggar og forventar fornying og orginalitet, og måtte ha fulgt opp dette sjølv dersom eg skulle gjort det same.

Vi får berre gi tida til hjelp og sjå kva som kjem ut av frustrerte interiørentusiastar sitt behov for noko nytt.

Når det gjeld blad så er vel danske blad ofte litt meir nytenkande har eg høyrt.

Hogstadvika sa...

Flott at du har satt ord på det!
Jeg har følt på det samme, men ikke turt å tenke det helt ut, siden jeg ikke er 100% oppdatert!
I love orginalitet!!!!!!!! folk som tør å være/gjøre ting annerledes!!!! Keep it going:)

GODT NYTT ÅR!!!!

Anne Lise sa...

Du er jammen meg et friskt pust her i bloggverden! :) Jeg er mye enig med deg, men ser også Interiørbladenes utfordring - de skal selge mest mulig blader. Kreativitet ligger alltid foran det tradisjonelle og trygge. De fleste av oss trenger litt tid for å bli kjent med, og like nyheter. De fleste liker det andre liker, feks. manokopper. Jeg har vært på mange trendseminarer med bl.a. pej gruppen fra Danmark. De har vist bilder som passer inn i kommende trender, bilder av produkter mine kollegaer fra Kunshøgskolen lagde ca 5 år tidligere. Jeg kan anbefale deg å se avgangsutstillingene til elever fra Kunsthøgskolene i Oslo og Bergen, om du har mulighet! Det ligger desverre lite penger i kunst og kreativitet... :) og dermed skjer det alt for lite nytt, tror jeg... Stå på Irina! Du er kreativ og dyktig!

ralfefarfars paradis sa...

Jeg har også lagt merke til at det er de samme hjemmene som går igjen i flere av bladene. Og veldig mange av disse er danske, ikke noe galt med dem- men jeg skulle ønske at det var flere reportasjer fra norske hjem, har kanskje trodd at det var mangel på reportasjer fra norske hjem- men det du forteller sier jo noe annet. Skuffende å lese at bildene fra deres hjem ikke kom med i noe interiørblad!! Jeg har sluttet å abonnere på flere blader, jeg kan heller bla fort igjennom dem på biblioteket- det er gratis. Ellers så liker jeg svenske lantliv og norske landliv.
Ønsker deg et riktig godt nytt år;)

Anonym sa...

Amen sier jeg bare! Bra at noen tar dette opp og skriver om det. Jeg har også sluttet å kjøpe interiørblader, bortsett fra Vakre Hjem. Årsaken til at jeg kjøper det er at det er en del å lese der, men jeg kan ikke si at jeg finner så mye inspirasjon.
Interiørbladene synes jeg var kjempebra FØR jeg fant blogglandia. Etter at NIB kom og det ble kjempepopulært å ha en blogg, så ble interiørbladene for meg overflødige!

Nå er det jo mange av bloggerne som får sine hjem i bladene, å det blir rett og slett kjedelig hvis du leser bloggen fra før av.
Jeg har også mistet interessen for mange av bloggene. De er for like og det er intet nytt..kanskje har det blitt så mange bloggere at det har ødelagt spenningen som vi lesere hadde før når vi åpnet en blogg? Alle kopierer hverandre og svært få tør å være orginale. De er redde for å skille seg ut, men de som gjør det (sånn som du:) er for meg gull verdt! Det er de som gir meg inspirasjon!

Start opp et blad Irina, jeg vil garantert kjøpe det!!

Trønderjente

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg er veldig enig med deg, jeg kjøpte omtrent alt av interiørblader før, men nå gjør jeg det sjelden. Etter at jeg oppdaget bloggeverden får jeg min inspirasjon der, fra deg, fra Møbel Pøbel, fra An-Magritt, fra Brigg, fra Mrs.Hardy, Med et lekent sinn og MANGE andre spennende bloggere som er kreative og har sin egen stil, selv om noe selvsagt er likt også, det skulle jo bare mangle, men jeg savner også litt mer spesielle hjem i interiørbladene. Det polerte og "perfekte" er sjeldent interessant. Jeg vil lese om interiører som er personlige og som man kan kikke på flere ganger og finne noe nytt, de finnes jo, men vi ser altfor lite til dem. Håper det blir mer fokus på disse fremover også i interiørbladene :) *♥*

Anonym sa...

Hei Irina - og godt nytt år!

Jeg er veldig enig med deg. Har sluttet å kjøpe interiørblader, da alt er likt og vi har sett alt før.

Det er du Irina, og din blogg som inspirerer meg interiørmessig. Ikke det at jeg er i nærheten av å ha et så flott og spennende hjem, men jeg elsker å se og lese bloggen din. Jeg får mange ideer og masse inspirasjon herfra :)
Kanskje jeg en dag gidder å gjøre noe spenstig her hjemme også...hehe.

Stå på - du er toppen. Elsker dine smågale kombinasjoner og herlige farger.

Det viktigste jeg har lært av deg er vel at hvis det føles riktig for meg, og jeg liker det - så kjør på. Ikke tenke på hva som er in eller hva andre måtte tro.


klem fra Evelyn :)

Naturlig Glam sa...

Jeg er så ENIG med deg!! Før var Rom 123 favoritten, men det er blitt for retro for meg nå. Jeg abonerte tidligere på flere interiørblader og høydepunktet var når de dumpet ned i postkassa, men sakte men sikkert ble alle bladene liggende der uåpnet.. Rett og slett fordi jeg følte jeg hadde sett det før og fant lite inspirasjon.. Nå kjøper jeg ikke interiørblader lenger, finner mye mer inspirasjon i blogglandia gitt ;) Når det er sakt DIGGER jeg hjemmet ditt så skjønner ikke at det ikke var flere som ville ha den artikkelen.. Uansett stå på! Du er unik, inspirerende og har et fantastisk hjem :)

Klem

bohemian girl sa...

Veldig bra det du sier her. Og jeg er absolutt enig i at det er mye kjedelig og likt, både i magasiner og på blogger. Jeg er så UTROLIG lei sånn som; -bokstaver på veggen og den plakaten "Keep calm and carry on" i mange forskjellige varianter...stønn! Ja, ja...Jeg kan ikke si at jeg har sluttet å kjøpe blader, men jeg pleier å kjøpe utenlandske blader...f.eks. Living Etc (engelsk) og svenske Lantliv synes jeg er bra....et annet magasin som er spennende er FRAME, som viser spennende butikkinteriør, vindusutstillinger og arkitektur...veldig bra magasin. Jeg synes det er befriende å lese det innlegget du her kommer med, et 'friskt pust'...og noen som endelig tør å si hva de mener! BRA! Mange misbruker også ordet kreativitet...det betyr jo egentlig å se ting på nye måter, og når det gjelder deg kan man absolutt bruke det ordet. DU er veldig kreativ, interessant og spennende! Fortsett som du pleier, Irina! Jeg heier på deg! Og JA, et magasin med deg i redaktørstolen, kunne jeg også tenkt meg å kjøpe OG å jobbe i! Klem fra Bente

Anonym sa...

Hei Irina og Godt Nytt År!
Du er virkelig et friskt pust i bloggverdenen. Du har et poeng der gitt,men allikevel, det kommer et innlegg i noen få blader som jeg synes er wow-altså,og de bladene tar jeg vare på leeenge. Jeg abbonerte på Interiørmagasinet en stund,men da jeg kunne telle 80sider med matoppskrifter inne og ute, ble det sagt opp.Jeg husker veldig godt et sobert franskt hjem som gikk i grått og rødt-hele huset-det var spennende og kjøkkenet til Evy K.F.var da skikkelig modig. Og jeg liker de flinke interiørarkitektene som lager helhetlige hjem, ja jeg gjør det, men det er mye kjedelig i disse bladene. Av årets abbonement er det nok bare 2-3blader som er interesange.
Vel,du har ei kreativ side og fortsett med det.
Farger er og blir inspirerende.

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Utrolig friskt fraspark fra deg...go go girl:)) Føler så ABSOLUTT det samme, er bare såååååå veldig rede for nytenking og utenfor-boksen-metoder. Har også opplevd opp til flere ganger å komme hjem med et interiørblad jeg har fra før ...gud av meg så kjeeeedelig da! Det sier vel det meste om innholdet i bladet forøvrig. Holder fortsatt en liten knapp på Vakre hjem og Interiør, men det blir mer og mer sjeldent jeg kjøper blader. Blir mye mer inspirert i bruktbutikker, ut i naturen og hverdagen forøvrig:)

Ønsker deg en finfin uke:)
Klemmer Marianne

Anonym sa...

Er enig med deg på mange punkter, da det er ganske mange kjedelige reportasjer i så og si alle interiørbladene.
Tror noe kommer av det begrensede utvalget en finner i norske butikker.
Å kreere eget er bra, men det er vel noe med ditt hjem som gjenspeiler for mye av deg....
Ikke stygt ment, men du virker temmelig vill og gal, og jeg vet ikke om det selger....
Egne meninger er flott, men det er ikke alltid det selger.

Mvh Lena som ikke egentlig liker stilen din, men hadde likt å se reportasjen i ett blad.

PS PS Hva med å ta kontakt med utenlandske blader??

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Hei Irina!
Gøy at du tar opp litt sånnen "provoserende" ting. Tidspunktet for min del er ikke best siden hjemmet vårt kommer på trykk i et norskt boligblad denne måneden, men jeg håper allikevel ikke vårt hjem er kjedelig og main-stream. (Velger å ikke tro det) Syns det er kjempekult at du kjører din stil fullt ut, og er enig i at det er mye som kan virke likt i interiørbladene. Vi må jo også innrømme at det er sånn mange har det, det er vel heller få som tør å leve ut sin personlige stil slik som du, men det er superpositivt.
Vet du hva, du trenger kansjke ikke mye penger for å starte et blad, men du trenger tid, hjelp til å skrive og sponsorer.
Det finnes en side som heter issuu.com der du inntil videre kan publisere egne magasiner på nett, det er jo gratis og fint for en oppstart?
Jeg ville prøvd å inspirere folk til å tørre å kjøre sin egen stil, stå på!

From not to hot sa...

Enig med deg Irina. Det er synd at de "store" interiørbladene blir så ensidige. Jeg kan ikke huske sist jeg så et bilde i et interiørblad hvor jeg tenkte "wow". At bladene spesialiserer seg på èn stil skjønner jeg ikke, det må da være bedre å ha litt av alt for å trekke flere lesere?

Thea's Mania sa...

Ja dette kan jeg vel ikke annet enn å skrive under på. Jeg synes dog det er liten variasjon i bladene. Noen kaller seg størst og da må det vel handle om lesertall, for de er så absolutt ikke størst på variasjon og stiler.

Skulle ønske meg et blad som byr på variasjon og spreke ideer, men samtidig trenger det ikke være min stil. Jeg lar meg jo inspirere av svært mye, som ikke ligger helt i "min gate".

Leser mange blogger, men det er noe annet å ligge i sofan med et godt interiørblad enn med pc`en, litt mer avslappende. Enn så lenge så venter jeg på et helt unikt blad- så hvorfor ikke Irina..Go girl!!

Sylvia sa...

Heisann
Første gang jeg er inne hos deg, kom hit via en annen blogg.
Flott at noen sier ifra. Jeg kjøper altfor mye Interørmagaziner, men har også endt opp som deg, med å kjøpe noen jeg allerede har fra før av. Og jeg samler på dem også, og har sett bilder i ferske magasiner, som ble publisert i et annet magasin for 3 år siden! Ikke mye nytt, altså!!!
Jeg abbonerer på et Dansk magasin ROOM, som er helt min stil, og min mann også. Det var han som foreslo dette magasinet. Ja, jeg har en mann som også liker interiør, eller iallefall vet hva han liker, og får lov.
Tenk på alle disse stakkars menn som bor i et romantisk, sukkersøtt, prinsessehus!! GRØSS!
Synes du har en herlig, egen stil, med masse flotte farger.
Kommer nok innom deg igjen, Irina.
Godt nytt år!!!
Sylvia

Gjøgedama sa...

TAKK!!!!
Helt enig med deg Irina! Da jeg for et par år siden oppdaget at det var så mange blogger, leste jeg mange, -virkelig glemte tid og sted og kunne sitte flere (alt for mange) tiiiimer og drømme meg bort i alle de fine bildene som ble lagt ut. Men desverre er det etterhvert blitt veldig mye likt og egentlig ganske kjedelig. De samme tingene alle har jo!!?? Din blogg er annerledes :-) Også derfor jeg kikker innom her fortsatt. Man kan jo aldrig stole på hva som kommer fra deg :-) (heldigvis og takk!) Så jeg ønsker deg et godt nytt år! og gleder meg til flere, nye, annerledes innlegg fra deg!
Anne Marie

Anonym sa...

Enig!Det blir reprise,dytt et stearinlys i et eple ,genialt,og repeter det fra bloggen din til et tåpelig blad ,som repeterer det igjen.Norge er et alt for snevert land vi går i flokk!Etter mange år i utlendighet ser en det med andre øyne.Og jeg liker det jeg ser hos deg!selv om ikke alt er min greie,så er det masse gode tips å hente på din blogg!I motsetning til de aller,aller fleste inne på NIB,dessverre.

Gunnhild sa...

åh, så enig jeg er! har faktisk gjort det samme, altså kjøpt samme bladet, uten å kjenne det igjen..fordi de er jo hvite og likedan alle sammen!

Ane sa...

Veldig enig i det du skriver- en ser det samme i de ulike interiørbladene og de er ganske lite inspirerende. Ser også mye av det samme på bloggene (meg selv inkludert desverre). Merkverdig at ditt hus ikke ble solgt til noen interiørblader, men det understreker vel akkurat det som blir skrevet om ensformigheten til disse bladene. Du kan i alle fall inspirere selv om det absolutt ikke er alt jeg kunne tenke meg til mitt eget hus! Men det er jo det som er så herlig med deg, nemlig at du har absolutt din egne stil og at du bryr deg katta i hva andre mener!

Kan jo for øvrig tipse om at kravet til aksjekapital i nystartede aksjeselskaper er nedjustert fra 100 000 til 30 000 fra nyttår, det kunne jo inspirere noen til å starte et nytt og spennende interiørblad ;) Ellers ønskes et godt nytt og inspirerende år!

Turid sa...

Er veldig enig i det du skriver, Irina. Jeg abbonnerer på Rom 123, men jeg synes også det har tapt seg. Det blir sånn nedtur hver gang jeg ser ting jeg har sett tusen ganger før. Enten i blader eller på blogger. Skjønner jo at de vil selge, men de kunne ihvertfall hatt NOEN reportasjer i hvert nummer som hyller den orginaliteten du etterlyser. Dessuten utrolig mange produkter som går igjen i de samme bladene. Noe som er blitt en 'hit' går jo igjen i hvert eneste blad, har jeg inntrykk av. Jeg tror rett og slett vi må tørre å være litt ærlige. Man skriver ikke noe 'galt' om trender eller det som er 'in' fordi om man etterspør mer orginalitet og annerledeshet. Det inspirerer rett og slett bare til flere stiler. Og hvorfor skulle ikke DET selge? IrinaStyle er ihvertfall orginal! Ha en god helg, Irina!! :))

Klem, Turid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online