lørdag 21. januar 2012

Jeg leter etter ............


En arbeidsskade jeg har er å sjekke ut interiørbutikker. Jeg er superkresen. For jeg finner ikke den... den butikken med IT faktoren....
Det er de samme merkene, det samme uttrykket....men det er meg. Jeg er spesiell kresen og stadig på utkikk etter ...... hadde jeg visst det hadde det vært såre enkelt...ikke sant ? Det finnes mange flotte interiørbutikker i Norge. Og de fleste selger det lyse, det slitte, det hvite og..... pipkopper. Det er slike butikker folk ønsker. Det speiler seg i interiørbladene som favner den type stil.
Jeg søker de butikkene som har en annen stil. Hvor finnes de ? Har de butikkblogger ? Eller facebook gruppe ?Egentlig har jeg brukt hele dagen på finne fine anderlesdes interiørleverandører.... har dere noen forslag ?


Bilder fra Decorium i Washington DC. Favorittbutikken til favorittvenninna mi !! Trenger hjelp :) Håper på god hjelp fra dere blogglesere mine. Gjerne tenk utenfor boksen...kanskje er det private som har spennende varer ? Jeg lover dere at dette kommer til å bli spennende å se... resultatet av det :)) Gjerne link til en kul butikk :))

Stoooor klem til alle dere :)))

Les gjerne innlegget under om du ikke har gjort det før i dag :))

4 kommentarer:

Camilla sa...

Sjekk ut "To damer interiør" i Stryn.. Masse herlig og spennende der! :) Klem

Dagny Thurmann-Hoelseth sa...

Her tar du opp et viktig spørsmål. Butikken du viser til er fantastisk, og jeg kunne ikke vært mer enig i at vi trenger mer variasjon i tilbudet. Interiørbutikkene er så like i sortimentet, at man nesten kunne trodd de tilhørte samme kjede ;)

Turid sa...

Skal varsle deg om jeg kommer over noe ;-) Forøvrig helt enig i at det trengs mer variasjon. Nesten alt er likt per i dag.

Elisabeth sa...

Hei du! Her er det VIRKELIG et marked!! ALT er jo likt!!!
Lykke til på de spennende veiene som strekker seg fremfor deg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online