tirsdag 24. januar 2012

Hva syns dere butikken skal hete ?


Jeg klarer ikke å bestemme meg for hva butikken skal hete. Jeg har jo alltid tenkt de siste 5 årene om jeg skulle åpne butikk igjen, så ville den hete All of irina. Jeg er i mitt femte år som blogger og jeg har klart å bygge opp et merkenavn eller brand som jeg sier på All of Irina. Nå er det slik at irinaStyle også har blitt en brand. Avisene skriver om IrinaStyle og i dag var jeg på radio Midt - Nytt å snakket om IrinaStyle. Om møblene mine, tankegangen og at jeg flytter inn på ERSGARD. På venterommet på radiostasjonen tok jeg opp Stjørdalsbladet.

Det første jeg slår opp var ett megastyggt bildet av en dame. Ikke fotogen den dama nei !. Det var en qviz av ett slag. Under bildet står det. Hvem er denne personen. Siden jeg ikke var sikker på de,t snudde jeg avisen for å se svaret. " Interiørblogger irina Alexandra Guzman Hjertø"
Jeg lo og lo !!


Dette er Grete og Stein som eier og driver ERSGARD. De er super hyggelige og kreative. Visjonærer og grundere, og det liker jeg :) Her sitter de på trappen til gammelstuggu:)
Gå inn på hjemmesiden deres å se alle de vakre bildene. Og tenk:) Her skal jeg flytte inn med mine IrinaStyle ...ting og tang :)


Hva skal butikken hete ?
Den gamle butikken deres her het Handel ved elva... men min brand er tross alt Irina. ER det noen av mine søte blogglesere som kan hjelpe meg med å lage tags og logo ? Jeg vet hva logoen er oppi hodet. Det jeg trenger hjelp til er å laget den på web ?

Jeg setter stor pris på forslag om butikknavn. Vil også takke alle for gode ord her på bloggen og på fb. Nå vet dere hva dere kommer til å se mye her på bloggen. Myyyye makeover til IrinaStyle og hvordan blir butikken til.

Bildet av meg er det Camilla Moe Rødven som har tatt. Det fra Grete og Stein vet jeg ikke, men jeg tok det fra ERSGARDEN sin hjemmeside. Og irinaStylle banneren er laget av søteste Monica :)
Løøøøøøøv <3

15 kommentarer:

Anonym sa...

IRINA VED ELVA. Ha en fin kveld.

Merete N sa...

Det høres jammen ut som du går spennendes tider i møte. Gleder meg til å følge deg videre, både her og på FB.Jeg synst at butikken din bør hete IrinaStyle - det er liksom deg det, og så er det enklere å si enn All of Irina, og klinger liksom litt bedre :)
Ønsker deg lykke til med alle dine prosjekter.
Ha en fin kveld
Hilsen Merete N
noggi71@hotmail.com

Chilli og sjokolade sa...

Heia Frøken Strøken!!!
Nå er jeg tilbake i blogglandia igjen(har fulgt deg på fb). Gratulerer med alt det spennende som skjer om dagen. Dette fortjener du..men ikke bli høy på pære ;P

Anonym sa...

Irinastyle, heilt klart!

Lykke til:)

Mvh Marit

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja,det må jo bli IrinaStyle det...
klemklem

Tone-L.F sa...

Hva med:
Stikkelsbær og andre skatter

Frk. Wickstrøm sa...

Gratulerer snuppa....
Spennende ....Flinka e du....
Navn ja,hva med:
Irinastyle & andre skatter...

Klæm Linda...

ide-puffen sa...

It must be IrinaStyle.
Go go girl :)

My home is my Castle - by Kari sa...

Dette er jo bare såå moro :)) Gleder meg til følge deg på ferden..
Jeg går og for Irina-Style- Du MÅ ha navnet ditt med :)

Masse lykke til vennen :)
Klemmm

Mie fra Mies Mirakler sa...

Heier på Irinastyle som butikknavn, det funker både nasjonalt og internasjonalt (du må jo tenke globalt, Irina!!!) det er catchy og det er et innarbeidet merke som symboliserer deg og din helt spesielle stil. Det er utrolig gøy at du nå endelig skal få ditt eget atelier og din egen butikk. Gården som du skal være på ser helt fantastisk ut! Ønsker deg masse lykke til med det hele, og en dag kommer jeg dit på besøk helt fra Bergen :) *♥*

Villa Oss sa...

Gratulerer med så mye spennende som skjer! Alt er velfortjent. Sagt det på fb og sier det her; Jeg er fan ;)

I min lille verden er Irina-style det perfekte navn, men skjønner du har et dilemma.

Lykke til med butikken og lykke til med navnvalget :)

Anonym sa...

All of Irina, klinger bedre, ser bedre ut "skriftlig".

Irinastyle er stilen på tingene som selges i All of Irina butikken.

All of Irina høres også "Rausere" ut på en måte, eller varmere om du vil.

Irinastyle blir veldig "bygda engelsk" for meg.

Uansett hva navnet blir, så lykke til :)

Lene

ps Jeg jobber med ord og språk, så jeg er kanskje "yrkesskadet"

Laila - Brukt og Grønt sa...

Jeg forbinder IrinaStyle med dine egne møbler og interiørting du redesigner og "Irinafiserer", mens All of Irina er alt du liker, alt du er, altså ikke bare det du lager på egenhånd, men også det andre du eventuelt vil selge. Så jeg stemmer på All of Irina som butikk, som selger bl.a IrinaStyle. Klem fra meg

Dorteas lille verden sa...

Så spennende:) Gleder meg masse masse til å besøke butikken. Stemmer for at butikken skal hete IrinaStyle! Lykke til oppussing og det hele:)

Anonym sa...

SimplyIrina er det som slo meg med en gang :)For dine møbler og dine ideèr er jo bare rett og slett DEG :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online