fredag 20. januar 2012

Spennende dag for IrinaStyle ???I dag er det farting i hele dag pga jobb. Et UTROLIG FANTASTISK spennende møte etter gårdsdagen avisartikkel. Vil ikke si noe .... men blir det aktuelt er dere de første som får vite :)) Skal hente møbler på Steinkjer og Verdal i dag. Ha e fantastisk fin dag :))


Vet dere hvor jeg skal 7 februar ? Da er jeg såååååå heldig at jeg er blitt leid inn av Stoff og Stil for å "inspirere " de allerede flinke ansatte der. Har vært der og og tenkt med meg selv. Denne dekoratøren kan virkelig faget sitt !!
Jeg kikker alltid på utstillingene til butikker, resturanter ol.... og tenker mitt.... Stoff og Stil har jeg bare tenkt positivt om... he he derfor er dette ekstra morsomt !!
Jeg er heeeeeeeeldig :)

Og se hva de skrev om meg..... er ikke Ragnhild butikksjef snill :)
Tusen takk for tilliten. Håper bare jeg klarer å leve opp til den. Er det noen som stikker innom den 7 februar så håper jeg at jeg får hilse på noen av mine positive lesere :)) Si hei til meg da ... der et det beste jeg opplever. At blogglesere hilser på meg.
Ha en fantastisk dag. Det ska. jeg :) tjooohooo over og ut !

‎7 februar kommer denne spreke dama og inspirerer dekoratøren og ansatte på Stoff og Stil, Trondheim! Vi rååå gleder oss, for denne dama stopper aldri å imponere!!

5 kommentarer:

ingrid sa...

Hei !! Så moro , ta det til deg <3 Du er kjempe dyktig i hva du gjør :)
Ha en strålende helg !!!

Klem Ingrid :))

Mi familia sa...

Felicidades Irina!
Jeg er veldig inspirer av din stil.

Ha en fin dag,
Vicky

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Det blir jo kjempegøy:)
lykke til
klemklemklem

Portofritt sa...

Så gøy! Gratulerer så mye. Nå har jeg forresten snakket med Anne (Sundsvold) som driver bruktbutikken Krambua i Tønsberg. Hun kommer til å ta kontakt med deg :) Må jobbe videre :)

Anonym sa...

Det blir sikkert kjempegøy :-)
G

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online