torsdag 5. januar 2012

Så fiiiiiiin...........brukbofunnet mitt !!Denne vakre krukken kjøpte jeg på Bruktbo en gang. Den er ganske høy og stor. Jeg digger den, men så liker jeg slike ting som er anderledes og litt corny. Gull og glitter...i love. Og denne har gull detaljer.


Den passer til denne krukken HER som Demolitionmannen kjøpte til meg i Sverige. Denne er også italiensk. Jeg lurer på om det er noen som vet noe om disse krukkene ? Hadde vært artig å høre :)Ellers håper jeg at det blir nok lys til å ta noen interiørbilder....hvis jeg orker. Formen er det så som så med :) Da håper jeg at du som leser bloggen har en fin dag. Takk for at du stikker innom :)

I LIKE THAT :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Ble en smule overrasket over bilde som dukket opp i dag ;-) Men det er vel Irina, liker å overraske!
Jeg er ikke overbevist over denne bollen enda, men kanskje jeg blir det…..
Ha en fin – fin dag og et godt nytt år!
G :-)

Laila sa...

De der er så flotte! De er fra Kråkerøy Keramikk (norsk, altså) og som regel står det KK under, enten malt på eller gravert inn i keramikken. Det pleier også å stå et nr. Husker ikke helt om det er nr på designet eller produksjonsnr...
Har hatt noen på Brukt og Grønt og de er ganske populære! Selger fort.
Klem

Anonym sa...

Hvordan vet du at den er fra Kråkerøy? Vet ihvertfall at det finnes mange slike som er engelske- i tillegg hadde Porsgrund porselen noen slike rundt omkring 30- 40- tallet.

Tutti Frutti sa...

Gratulerer med flott artikkel i dagens avis :-)
Riktig god vinterhelg :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online