søndag 8. januar 2012

Min global chic...


Hiver meg på NIB sin januar utfordring som er global chic. Jeg forstår egentlig ikke helt hva det går ut på :) Smart schjø.


Tror det var noe med der vi ønsker å dra til. Jeg ønsker bare å dra en plass og det er til verdens vakreste by Cartagena Colombia :)


Siden mange ønsket seg til varmere strøk. Tenkte jeg at jeg kunne tenke meg å dra til Aspen, Colorado. Der har de store luxus tømmerhytter og høysfjellshotell. Der er det svære peiser som jeg kan sitte å drikke varm kako med krem foran. Jeg skal være pakket inn i store pelspledd...


Inn gjennom den luxuriøse resepsjonen kommer det drøss av folk inn med slalåmski og skal på afterski. Jeg sitter der i kosedressene min og tusler tilbake. Jeg skal bare der for å sippe kako foran peisen i kosedress og se på mennesker.


Jeg er ikke mer sosial enn så, resten av tiden skal jeg ligge i en svææææær deilig, myk, king, king size bed. Se på tv, blogge og sove. Trimtur bort til skrivebordet innen på hotell rommet... For første gang på mange år tenker jeg at jeg skal skrive reisekort med bilder av reisemålet.... Jeg setter meg ned her for å skrive det, men så begynte jeg heller å lese kjendis nytt om de ANDRE kjendisene i Aspen ....kanskje kunne vi møttes til ett glass champagne....
Uansett .... jeg ønsker deg en riktig så fin uke i morgen. Håper du titter innom meg så ofte du kan :)

Skatollet er til salgs :)

4 kommentarer:

Man tager hva man haver sa...

Ja det var jo en original vri på global chick utfordringen. :) Det så iallefall veldig fristende ut. Tusen takk for så hyggelig kommentar hos meg og så flott da at du la deg til som følger. Velkommen skal du være. :)

Klem fra Kari

Mi familia sa...

Jeg og vil til vakre Cartagena (y comer una arepa de huevo)!
Vis jeg reiser til Aspen en gang i mitt liv blir de samme som deg. Jeg kunne tenke meg en tur ute å ta bilde av ungene mens de stå på ski.

Un saludo de un blog con ♥ Colombiano tambien ;)

Fine Små Ting sa...

For et utrolig vakkert møbel det skatollet var! Nydelig! Og veldig fine bilder du har tatt, likte vinter-preget i de :)
Ha en fin dag!

Tove `blogg verden sa...

Hærlig bidrag :) Levde meg helt inn i fortellingen din jeg :D Håper du kommer deg dit en vakker dag!!
Klem Tove

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online