torsdag 19. januar 2012

Du selger ....og jeg kjøper....!!


Heisann alle mine trofaste blogglesere :))Kistebordet og lampen er reservert ut mandag :) Men det er enda mulighet å kjøpt dere ett flott industrielt arkivskap !!
Det er en mening med alt. Da jeg la ut forrige innlegg så tenkte jeg. Jeg vil ha et enkelt vitrineskap i rokkoko stil. Akkurat som det på bildet. Gikk inn på finn.no og der var det akkurat dette skapet som dukket opp. Hjerte mitt dunket hardt og brutalt. Det var akkurat det jeg hadde sett oppi hodet mitt :) Og så var jeg så heldig å kjøpt det. Jeg fikk en sms av selger at hun var fast bloggleser :)) Såååå koslig :))Begynte å tenke da. Dere vet jeg driver å kjøper og pusser opp. Så hvis noen av mine blogglesere eller andre dere kjenner skal selge noe så send meg mail. Da sparer dere å betale annosen på finn.no om jeg er interessert :)) Og jeg er som regel det...synd men sant :) Har dere en låve eller hus dere ser med gru på å gå på å rydde. Jeg kan hjelpe til eller gjøre det mot varer :) Og husk at det andre ser som skrot ser jeg ofte på som skatt :))

Er det noen som har noe, eller vet av noen som kan ha ? Helst sør og nord trøndelag. Strekning Trondheim - Oslo går også veldig bra .

Send meg en mailallofirina@gmail.com

Ha en fiiiin dag.. Jeg er personlig i stor trøbbel hvis Demolitionmannen leser dette !!

Blir galere av å tenke !! Hva skal jeg gjøre med dette skapet. Tenkte på rosa, lilla, gul og grått med en kul tapet. Tapeten inni er dessverre malt på enkelte plasser For den er fiiiin. Jeg trenger SERIØS hjelp !! Er det noen som har spesiel vinkling til en fin makeover ???
Enda ligger den i bila.... skal jeg ha den i hvit.....IIIIIIKKKKKKK !!

6 kommentarer:

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Hva med sort bengalakk, men en kuuuul tapet på innsiden???

Klem Marianne

Laila - Brukt og Grønt sa...

DU burde jo hatt det GULT eller ROSA, eller hvorfor ikke prøve TANGERINE TANGO!
Men kanskje det er nettopp med dette skapet du overrasker og IKKE bruker knallfarger?

Det er rent og pent som det er, men kanskje jeg ville de-søtifisert det litt med noen stramme farger. Grått eller sort inni? Eller kanskje sort utenpå og hvitt inni, evt med geometrisk mønster? (med fare for å røpe noen av mine egne møbelplaner... oops)

Jeg kan ikke si med sikkerhet hva jeg ville gjort. Vanskelig å bestemme seg, DET vet jeg iallefall sikkert!

Har så mange planer selv, og mange møbler som står på vent. (kan ikke gå på Finn mer, for jeg klarer ikke å la vær å kjøpe hvis jeg ser noe fint) Min aller største utfordring er å gjøre FERDIG det jeg holder på med, for nye ideer vil fram og det er alltid mer spennende... ;-)

Ps fant du ut noe mer om de etikettene? Kunne også tenkt meg slikt, men har bare hatt nettsiden lagret, ikke hatt tid til å sjekke mer. Hva med Kina? Har du gjort noe mer?

Klem og masse lykke til!

ege denne sa...

Vet ikke hvordan du er ang grønt, men, ja grønt hadde vært knall... og inni.. Nei det aner jeg ikke. Lykke til ;)

Anonym sa...

Hvis du ikke finner ut av det (noe jeg ikke tror),så kan det jo løses med at du selger det til meg hehe. Spøk til side,skapet er helt nydelig:). Der har du gjort et varp.

Min lille interiør og hverdags dagbok sa...

Wow,lekkert skap og ikke minst lekker blogg ☺ gleder meg til å følge deg videre ☺
-Beate-

Gunnhild sa...

skapet var virkelig flott!!
et slikt et kunne jeg virkelig tenkt meg!
jeg ville hatt det lilla utenpå, og lyst inni..thats me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online