mandag 9. januar 2012

Raushet i hverdagen :))
Heisann du som leser bloggen min :)


Håper du har fått en myk og fin start på dagen. Jeg er faktisk ganske happy for tiden, og det er så deilig å begynne det nye året med å være det. De siste 4 år har det vært tunge. Det vet dere, men nå... jeg føler at verden smiler til meg. Jeg flyter på en verden av glede. Flyten går min vei. Husk om du ikke har det slik kjære bloggleser. Om det er du som strever og sliter. Kanskje har du møtt den berømte veggen slik jeg gjorde for 4 år. Da tenkte jeg at jeg aldri kom til å bli lykkelig igjen og det samme tenkte jeg da sønnen min fikk kreft for 7 år siden.

MEN VET DERE, man blir så uendelig glad for lysglimtene man får når man har vært så langt nede. Gleden man kjenner er mer intens, mer lysende og du lyser opp. Lyset skinner på andre og det kommer innenfra. Jeg hører ofte at jeg ser bra ut.... og jeg skjønner ikke det. Ok...jeg har slanket meg, men jeg vet det kommer pga av hverdagslykken jeg føler.
Føler meg som er ROSA blogger.

Selfølgelig kan jeg være "sliten" da holder jeg meg inne. Det er også ok, for nå vet jeg at lykken kommer i neste sving.

Så skjer det spennende ting. Som artikkelen i Adressa, noe jeg er fryktelig glad for. Jeg skal bestille føtter til WOW bord og skap. Og ikke minst møbler jeg skal pusse opp...og energien er her til å gjøre det. Det er WOW det.

Jeg er ett følelses menneske uten like. Det er derfor hobbyen min er å se zombi filmer og grøssere. Ser jeg andre filmer gråter jeg uhemmet, men det er jammen meg deilig å gråte også. I helga gråt jeg mye, så mye at øynene ble røde. Og det bruker de ikke å bli.

Jeg gråter alltid av rause mennesker. Raushet er noe jeg lærer barna mine HVER dag. Jeg sier til dem at de må vise raushet i hverdagen og spesielt hvis noen plager dem. Det er ALLTID en grunn til at det finnes folk som er negativer og kritiserer andre. ALLTID !! Mennesker blir ikke født slik !

Og av positivisme avles det positivitet. Koselig kommentarer eller mailer gjør meg glad. Og så gråter jeg igjen !! Søren... nå tok jeg en Irina... skriver for mye og roter meg bort.

Jeg har linket til Tips & Inspirasjon til Hjemmet før, for ca etter siden.Etter at jeg fikk jeg en gave av Beate fordi jeg inspirerer. Tror dere ikke hun har opprettet ett album av mine bilder som jeg poster der. Tror det var 80 bilder, med link til bloggen. Albumet kan dere se HER

I tillegg skrev hun dette om meg. Alle der på fb siden er så snille og rause mennesker. Kan man bli glad i en fb side og mennesker man ikke kjenner. Jeg har blitt det :)

Dette skrev hun.

Tips & Inspirasjon Til Hjemmet
Kjære Irina, dette albumet er til ære for deg! Her kan alle nyte en stor samling av de herlige bildene du har delt med oss siden du ble et kjært medlem på Tips & Inspirasjon Til Hjemmet ♥

Jeg kaller deg bare 'Inspirasjonsbomba'! Du går dine egne veier og følger aldri strømmen...og jeg digger det :)

Jeg anbefaler alle om å titte gjennom bildene og la seg imponere av det flotte hjemmet til Irina, og vil du se mer, tar du turen innom


Av hele mitt hjerte tuuuuusen takk og av hele mitt hjerte ønsker jeg DEG som leser en fiiiin dag :)

Har lagt ut mye på salg på facegruppsiden min IrinaStyle by allofirina HER .Og MYE mer kommer. Gjerne lik siden min også. Da blir jg hoppendes GLAD


13 kommentarer:

fru. Lærum sa...

jeg er så glad på dine vegner....dette året blir ditt!
Var så koselig å se hva Beate hadde gjort, og det var så fortjent.

klem tone

Hege Sletsjøe Morris sa...

Hei Irina
Jeg har også hatt et par tøffe år, men selvsagt ikke i nærheten av det du har opplevd. Dette blir ett flott år føler det på meg! Du har kjempe mange flotte ideer og jeg gleder meg til å forsette å følge bloggen din! Du har en helt unik stil!
Ha en fin dag!
klem Hege

Frøken Andersen sa...

Så herlig å sveve på en rosa sky! Kjempeglad på dine vegne Irina! Og bildealbumet på tips&inspirasjon på facebook er virkelig inspirerende!
Jeg digger at du tør...alt det kule og gærne du lager! Selv om vi ikke har lik smak på alt så er det så innmari inspirerende å se alt du tør ;)
Ha en stråååååålende mandag! Den er heeeerlig! Selv om det er 11 kuldegrader og tett snøvær her! ;)
KLEM LINE

Alven sa...

Hei :-)

Kjempefint innlegg :-) Og jeg unner deg virkelig denne tiden :-) NYYYYT :-) :-) Ønsker deg en strålende uke :-)


Klem

sigrid sa...

Hei Irina!
Trur eg sa godt år tidlegare, men ein god ting kan IKJJE seiast for ofte..
GODT NYTT ÅR!

Glad DU har det bra!
klem

minishabby sa...

Alt er så fortjent kjære deg!
Håper dagen i dag er like fin.
God klem fra meg!

Hilde sa...

Blir jo nesten like lykkelig selv av å lese slike innlegg, hihi:) Bare et lite spørsmål til flinke deg. Jeg skal en tur til storlien på fleskehandel i helga, vet du om noen loppis/bruktbutikker i nærheten av storlien?

irina sa...

Hilde :)) det er dessverre ikke det...har tenkt på det flere ganger...kanskje jeg skal starte ? er ikke noen før en halvtime etter åre :)

Hilde sa...

JAA, start en du,hehe:) får jeg bare kjøre litt lengre, moro d å! Tusen takk for svar, snille du:)

Anonym sa...

Hei Irina! Da fant jeg veien til bloggen din. Må si den var kjempefin :-) Skikkelig gøy å se en så gjennomført blogg :-)

Klem fra Hanne (som kjøpte vindu av deg idag)

Alven sa...

Hei igjen :-)

Tusen takk for den fine kommentaren din :-) Den varmet :-)

Lager fortsatt pulsvarmere jeg vettu :-)

Ønsker deg en happy happy day :-)

Klemmer :-)

Beate sa...

Tusen takk kjære Irina <3

Sissel sa...

Hei Irina,
Vil bare sende deg en kjempeklem for din raushet! Du deler opp og nedturer på en måte som treffer meg rett i hjertet <3 og ikke minst inspirerer du meg med bloggen din, TAKK :)
Vil også takke for den fantastiske kalkunoppskriften din! Har aldri smakt bedre kalkun, og ALLE gjestene ønsker reprise neste nyttårsaften!
Mannen var skeptisk til både kokosris og kapers, med veldig glad for at jeg overtalte han til å prøve ;)

Ha en strålende dag.
Go'kinn fra Sissel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online