fredag 27. januar 2012

Årets farge for fargeriket......
HER kan dere lese at grønt er årets tren farge :) Da jeg var så heldig å stylet for fargerikets interiørblad Base som kommer om en mnd så prøvde jeg å sette meg ned å tenke, på hvilken farge som kom til å bli årets farge. Jeg har aldri hatt hell med spill... det eneste jeg alltid har fått full klaff på er at jeg ALLTID har klart å forutse hvilken farger og trender som kommer....


Derfor etter at jeg hadde tenkt og snakket med pappaen min kom jeg til at grønn var den fargen jeg kom til å bli årets farge. HER kan dere lese om det. Jeg malte mitt høyt elskede skap som var i svart og rosa til grønt..... som ikke er en farge jeg liker spesielt mye :)) MEN jeg skulle ha årets farge med. Nå skal det sies at photoshooten var i tidlig i november..... hadde årets farge blitt blått så måtte jeg ha kommet med en fin cowerup historie ;)) neida.... det er grønt enda... men det skal bli svart og rosa igjen... trender eller ikke trender.... jeg følger hjertet mitt. Slik dere også bør gjøre :) Historien er morsom da... Demolitionmannen skjønte ikke hvorfor jeg ikke kunne bruke skapet slik det var. Jeg var meget bestemt at det var grønt jeg hadde drømt om... da måtte det bli grønn. Han gikk med på å tapetsere i en grønn tapet også.

Jeg maler og maler og har ikke noe / altfor mye å vise dere.... så denne historien er bare for å la meg produsere mer....gleder meg til å vise dere :) tjooohoooo ha en fiiiiin lørdag kjære dere.

3 kommentarer:

ide-puffen sa...

Jeg er glad i grønne farger på klær, mose, olivenfarger, men klarer det ikke helt i interiøret. Smaragdgrønn er vakkert, men blir litt kjæsj i hodet på stua hi hi.
Men for meg er det bedre enn den rød orange fargen de sier skal bli så hot. Da ville jeg heller hatt knallrosa som deg.
Ble ikke mange knallfarger i gangen, men jeg ble fornøyd med en blanding av gull, sølv, sort, grått og hvitt. Får se om jeg slenger inn en knallfarge også. Men nå bare slappoff.
Kos deg flinka så snakkes vi sooon.

sisselastrid sa...

Måtte le litt for meg sjølv no når eg les overalt at grønt er årets trendfarge ;) For eg las det innlegget du skreiv i fjor!

Her i huset er det lite grønt, men fint at alle har forskjellig smak syns eg :) Eg er gladare i turkis, raudt og lilla...

Ha ei fortsatt fin malehelg!

Klem frå Sissel Astrid

Anonym sa...

Ah, den headeren var nyyydelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online