lørdag 21. januar 2012

Jentene i Swaziland


Hei alle sammen! Irina har vært så snill å låne bort bloggen sin slik at jeg fikk skrive et innlegg her. Jeg er ei jente på 21 år som går andreåret ved Dronning Mauds Minne Høgskole i Trondheim. Der studerer jeg for å bli førskolelærer. I år har vi fått den fantastiske muligheten til å ta praksisen vår i utlandet, jeg og tre jenter fra klassen min skal til Swaziland i Afrika. Swaziland er et lite land langt sør i Afrika, og forskjellen mellom fattig og rik der er ekstrem. Vi skal ha praksis ved en barneskole der, barna kan begynne på førskolen allerede fra treårsalderen. Poenget med dette innlegget er å samle inn penger slik at vi kan støtte og hjelpe barna der nede, mange eier ikke mer enn det de står og går i, og hver krone teller i denne sammenhengen.
Vi støtter selvsagt så mye vi kan selv også, men det blir ganske begrenset på studentbudsjett. Skulle gjerne tatt imot gamle leker, bøker osv, men vi får ha med bare 20 kg bagasje hver for disse 3 mnd og derfor er ikke dette mulig. Barna trenger leker, bøker, skolemateriell, skrivesaker, tegnebøker, ark, skifteklær, førstehjelpsskrin osv. Dette er noe av det vi har lyst til å hjelpe dem med å skaffe, og vi hadde vært evig takknemmelig for DIN hjelp. 10 kr for deg er kanskje ikke så mye, men for et barn i Swaziland kan det bety en hel del mer. Du kan også øremerke pengene om du vil at de skal gå til noe spesielt.
Eventyret vårt kan dere følge via bloggen vår: www.jenteneiswaziland.blogg.no. Kommer også til å oppdatere Irina underveis slik at dere får se hva pengene vi får inn går til.
Vi har opprettet en egen konto til dette og kontonummeret er: 4202 38 58783
På forhånd tusen takk for hjelpen! Nå er det akkurat en uke til vi starter reisen mot eventyret i Afrika.
Hilsen Christina Isabelle Vangen


Heisann alle dere fantastiske blogglesere mine :)) I dag har jeg lånt bort bloggen min til ett godt formål. Selv om jeg er veldig veldig estetisk sli de fleste av dere er så betyr det ikke at vi er matrialistisk :))

Jeg kjenner Christina som er en flott jente og jeg har tenkt å gi en donasjon. Det er veldig enkelt med det samme men allerede betaler regninger. Jeg VET jeg har mange fantastiske generøse blogglesere og det har gledet mange barn om vi har villet gitt litt....
Uansett...nå skal jeg forte meg ut :)) Spennende ting skjedde i går... tenke tenke... :))))

Love & peace :))

1 kommentar:

Christina Isabelle sa...

Tusen takk Irina! Du er snill :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online