tirsdag 17. januar 2012

Selger tvstua..hele .....:))Hver år i januar må jeg ommøblere ...... få nye impulser for å være "kreativ" eller så får jeg spasmer.....


......jeg får ikke til å sove for hodet bare tenker på møbler og lamper. Og nå er jeg faktisk lei av tvstua. Jeg ønsker å selge det gamle fine kistebordet mitt i industriell stil kr 1000 kr .Målene er 81 x 44. I kista kan du ha blader og pledd :)


Mitt fiiiine industrielle skap. For det ønsker jeg 2000 kr :)) På kremmerhuset koster slike skap ca 4000 kr. Jeg skal sette pengene "på bok" :)) Det er 128 cm høy, 55 cm bred og dybde 43. Jeg har nemlig ikke fortalt dere at verdens beste venninne tar meg på "gratis" tur til New York. Hun vant New York tur med opphold og jeg er såååå heldig å være med :))Sjekk den fine patinaen på bordet. Det er med tungt hjerte jeg selger, men jeg er modent for noe annet. Faktisk for å sette inn den første antikviteten min inn. Det første jeg kjøpte av gamle ting før det ble populært. Jeg var 19 år gammel og kjøpte en gammel melkiste. Den har stått på loftet i 6 år så på tide å den ned :))) Gleder meg. Den fine lampen min selger jeg for 500 kr. Ny pris tror jeg er på 1249. Egentlig lei hele sofaen også......
Ha en kjempefin kveld bloggleserne mine :))

9 kommentarer:

ingrid sa...

Wow ...kunne tenkt meg alt jeg da...
Synd du bor så langt unna , blir jo en formue i frakt :(
Lykke til, du får GARANTERT solgt ALT

Ha en fin kveld :))

Anonym sa...

Full utrensking her vist ;) Lykke til :)

Drude sa...

Dette blir nok fort solgt. Jeg må også stadig skifte ut. Blir spennende å se hvordan TV stua blir med nye møbler. .

Hege Sletsjøe Morris sa...

wow! Jeg skulle ønske jeg bodde i Norge nå.. råtøffe ting! Tenk at du skal selge de!
De kommer til å gå fort
klem Hege

Man tager hva man haver sa...

Flotte ting, du får nok solgt det på et blunk. Blir spennende å se hva du nå skal møblere med. :) Å så tur til New York da, så spennende, best å ha masse lommepenger ja.

Turid sa...

Har du solgt den lilla lampa, Irina? Hvis ikke er jeg interessert. Den kunne blitt skikkelig fin på det nye jenterommet til datteren min! :-))

fru. Lærum sa...

så mye fint du skal selge og prisen er det ikke noe å si på....heldige dem som får kloa i disse skattene!

klem tone

Huset på landet . sa...

Hei

Her va det jaggu my fint som skoillj bort, skoilla bodd litt nærmar eg :)

Hellohello baby sa...

Er veldig spent på hva du kommer til å finne på i stua di! Lykke til med salget, det blir nok revet bort. Er jo veldig kule ting alt sammen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online