fredag 30. desember 2011

La drømmenene få vinger .........dette kortet laget av en bloggleser, fant jeg i år. Og jeg ble veldig glad av det hun skrev. At du oppfatter bloggen min slik jeg vil at den skal fremstå. Hvordan jeg ønsker at den skal fremstå ? Jeg vil at den skal være varm, hjertelig, oppriktig, morsom, jordnær, glamorøs, fargerik, kreativ, inspirerende, nytenkende og genuin. ...i fjor vurderte jeg å slutte å blogge, men jeg er nok en bloggere. Bloggen gir meg så mye, den har gitt meg mulighetene til å være med og til å møte spesielle mennesker.

Den får meg til å strekke meg ut etter å tilfredsstille mine kreative sider. Den gir meg mulighetet til å dele. Og liker du ikke det du ser så regner jeg med at dere er så oppegående å klikke dere ut. Liker du derimot det du ser er du hjertelig velkommen til å bli værende i bloggen min.

Jeg vet at 2012 blir det beste året EVER i livet mitt. Og jeg håper at dere får ett like flott år. Jeg håper dere tar tid til å møte de små øyeblikkene som danner ett magisk år. Jeg håper at dere alle har noen å dele den med, om dere ikke ha. Så at dere har mot og energi til å finne noen å dele den med. Våg å stol på deg selv, du er en ressurs. Du er din egen bedrift, du skal være sjef, vaktmester, reklameansvarlig ...ja alt. Så da er du verdt all de investeringene du trenger for å være på topp. Og det må du huske. Du må speile det du vil oppnå. Dette må jeg jobbe med selv...fremstår du oppriktig, empatisk og selvsikker er det du får tilbake. Fremstår du som usikker og tvilende er det akkurat det du får tilbake. Og det du gir ut av energier er det du får. Jeg er ikke helt for nyttårsforesett men noen må det bli... vi må strekke oss og bedre oss..

Jeg skal fortsette å trene..... og det ganske mye. Forandre livstil totalt....fortsette med livsendringskurset mitt som har virker bra :)
Bli mer sosial. Åpne meg for vennskap, si ja til sosiale tilsetninger med venner og bekjente. Gjenoppta gamle vennskap.Fortsette med det jeg har gjort i 4 år nå, luke unna negative mennesker for å omringe meg selv med positivitet.

Jeg ønsker å takke alle mine trofaste blogglesere for at dere leser all of irina. Jeg håper at dere har trivdes og at dere ønsker å følge meg inn i mitt femte år som blogger i 2012. Hadde blitt utrolig glad om du kunne ha kommetert hva du liker og hva du skulle ønske mer for 2012. AHåper ved at du kommenterer for se hvem som leser bloggen og kanskje oppdager jeg nye bloggere jeg kan lese. Det trenger jeg : Så væææææææsååååååååsniiiiillllll gi meg gjerne en kommentar :))
Jeg lover å svare dere tilbake ...Jeg vil ta meg en kommentar runde denne helga å takke for kommentarene i det siste. Nå skal jeg prøve å opp min slitne kropp, for å begynne med verdens beste kalkun. Høres ut som det er noen som skal prøve den. Håper på tilbakemeldinger :) HER er oppskrift.

GODT NYTT ÅR , "glad " i dokk.


14 kommentarer:

Gitte sa...

Takk for en herlig blogg! Gleder meg til 2012 :)

Klem Gitte

Beate sa...

Du har vært flink til å ta ansvar for deg selv dette året. Det er spennende å lese om. Også liker jeg alltid interiørinnleggene dine fordi de er annerledes enn mye annet, men samtidig utrolig flotte.

Ha en fin nyttårsaften og vi sees i 2012

Heidi sa...

Trur eg skal lese innlegget ditt ein gang til, for eg skal nemleg følge ei oppskrift som lignar på di for året som kjem ;-). No på tampen av året går tankane i spinn på mål for 2012. Eg har f.eks bestemt meg for å skrive ei bok...+++. Det eg likar med bloggen din er kreativiteten, ærligheita, og det at du gjer litt meir av deg sjølv enn dei fleste andre bloggarane. Følger deg vidare, heilt klart!!

Frøken Andersen sa...

Godt nyttår til deg også Irina =)
Bare fortsett med det du driver med du ;) Jeg digger det nemlig!!
Fortsatt lykke til med livsstilsendringen din! Følger med i spenning ;)
Klem Line

TreToEn sa...

Takk for inspirerende blogg Irina. Jeg syns det er urolig kjekt å lese om alle prosjektene dine, og blir så glad av alle de spreke fargene du bruker - så det vil jeg gjerne lese mer om :)

Håper du og dine får en fin nyttårsfeiring, godt nytt år til dere alle!

Gleder meg til å følge deg i 2012 også :)

Klem

Hellohello baby sa...

Laget som du vet kalkunen i dag! Fantastisk himmelsk godt. og alle likte den like godt! Den skal jeg lage til svigers når jeg kommer hjem :))

Takk for at du er fantastiske du <3

Kaoskontroll sa...

Går inn i 2012 med samme ambisjoner som deg. Og samme forventninger. Håper og tror det blir et herlig år. :)

Takk for at du blogger fra hjertet og gir så mye av deg selv!

Ønsker deg og dine et fantastisk 2012!

Klem

Beth sa...

Ønsker deg og alle dine et riktig GODT NYTT ÅR!

Klem fra Beth...

Pauline sa...

Så kjekt at kortet falt i smak! ;-)
Gleder meg til å følge deg også i 2012, godt nytt år og lykke til framover! :-)

Ymmeli sa...

Et riktig godt nytt bloggeår ønskes deg!

ralfefarfars paradis sa...

Ønsker deg et riktig godt nytt år, du er ei skikkelig tøff og modig dame- en inspirasjonskilde;)

Alven sa...

Hei :-)

Gode mål for det nye året :-) Tror jeg skal følge noen av de selv :-)

Ønsker deg ett flott nytt år :-) Gleder meg til å følge deg videre :-)

Klem

Sunnivas skatter sa...

Hei! Nå har jeg fulgt bloggen din et par år, og endelig føler jeg at jeg har "lov" til å legge inn en kommentar hos deg siden jeg nå har startet min egen blogg:) Må bare få si at du er en stor inspirasjon og et forbilde for meg, og en av årsakene til at jeg nå tør å starte min egen interiørblogg. Målet mitt er å kunne skrive like bra som du gjør. Jeg tror du rører ved mange tanker og følelser hos mange med de temaene du tar opp. Dessuten er du en fantastisk interiørstylist. Håper du tar turen innom meg også. Lykke til i 2012!

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Et fortsatt godt nytt år!:)
Gleder meg til å følge din herlige og ikke minst inspirerende blogg i 2012...takk for at du er du!!:)

Ha en knaill ny uke i det nye året:)
Klemmer Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online