fredag 16. desember 2011

Mannen jeg ikke kunne glemme....


For ca to dager siden fikk jeg en venneforespørsel av en mann. I mailboksen min skrev han om vårt spennende første møte. Ja, jeg må innrømme, jeg har tenkt på han også. Om han har hatt det bra, om jeg skulle ha stoppet opp å besøkt han igjen...om han husket meg.
Hmmm hva skulle jeg si... " Hei, huske du ? Husker du at æ kom hjæm te for to år siden...." Hadde vært flaut om han så rart på meg... " Beklager jeg husker ikke"

Hadde vært enda kleinere om han hadde sagt og sett rart på meg "Beklager nå må du gå, min kone kommer snart "Historien av da jeg stakk av fra Demolitionmannen for å bli kjent med den suuuuperkoslige herremannen finner du HER. Utrolig hyggelig å lese at han også hadde tenkt på meg og lett meg opp på fb. Jeg syntest historien var vakker da...nå syns jeg den er enda vakrere...og jeg kjente at det var utrolig hyggelig at en mann kontaktet meg på denne måten.. knis* særlig en på 84 år .....

En søt liten julehistorie......


Ps. Hotellet er nå solgt for ei krone og de holder på å pusse det opp...spennende. Gleder meg til å se. Takk E for at du sendte meg en venneforespørsel på fb. Utrolig hyggelig... og utrolig hyggelig at du leser bloggen :)
Vææææærdenes beste og herligeste lesere.... det har jeg :)

3 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Det var jo utrolig koselig og rørende da:)
Jeg ringer deg snart,trenger en prat:)
klemklem

Anonym sa...

Jeg bare eeeelsker bloggen din Irina:) Jeg er tilhenger og er innom når jeg trenger litt farge i hverdagen. Stilen din og frimodigheten din tiltaler meg sånn! Du skriver godt og tar flotte bilder.
Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver om, og det er så festlig. Ønsker deg ei fortsatt fin jul:)
Ta en titt innom bloggen min hvis du har lyst;)

Hilde sa...

Makan for en gripende og sjarmerende historie!! :) made my day:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online