lørdag 17. desember 2011

Jul i vårt hus.... sææææææærlig.


Sier det samme hvert år... at i år skal jeg være ferdig med julestria tidlig.... det samme skjer hvert år. Jeg er en gammeldags person...jeg liker å styre, bake og lage. Og JAAAA jeg vet at det er ikke bare det som er jul. Vi har unger som er med på tre forskjellige idrettsaktiviteter og vi har ikke hatt en ledig helg siden september..alltid kamper, dugnader ol. Denne helga blir den første på månder der vi har "fri" Den skal brukes til å vaske og stelle til jul :)Ikke har jeg fått laget så mye. Jeg har laget Amerikansk godteri ...som bare må lages og som tar ca (max) 20 min å lage. Må prøves..... HER er oppskrift. Kjempegode og enkle krumkaker.HER Så har vi hatt samme hælvet på jord.... mine barn startet verdenskriger hvert år med krangling, spetakkel og" julemusikk "hver gang pepperkaker og pepperkakehus lages. Så det har vi laget....(dessverre) fremdeles koker det i hodet. Og sånn går det når man banner i kirka . Se HER


I helga skal jeg lage lammerull, leverpostei.... og diverse kjekser og kaker... Det er jo jul :) Og det hører med. Og jeg hååååper at jeg kan hjelp av resten av familien....Det hadde vært hyggelig . hint...hint.... Bildene er fra i fjor.... skjønner ikke at jeg lot lysestakene stå der de står... men det var sånn fort og gælit bilder... forhåpentligvis kommer det bilder fra i år også :)

Neeeeeeiiiii nå skal jeg sammen troppene..... ha en herlig herlig lørdag :)


2 kommentarer:

Me sa...

Artig blogg du har....måtte flire for meg selv flere ganger :) Dessuten fine bilder og flotte motiv :) Deg må jeg følge videre :))

Donnas Verden sa...

Elsker stilen din:O) SUperkoselig blogg du har. God jul:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online