tirsdag 27. desember 2011

God jul :)
Heisann :) Måtte innom å ønske alle mine fantastiske blogglesere og bloggvenner en fantastisk jul. Jeg håper at dere alle har det kjempebra.
Bortsett fra drittvær, storm, torden og lyn har jeg det fint. Null energi etter en travel førjulstid. Så sitter nå å ser julefilmer og gråter.


Siden jeg fant ut at jeg ble så sippete og følsom av juleromantikk, det er det Demolitionmannen vil se !!) Han sitter og koser seg og smiler når han ser jentefilmer, mens jeg trommer med fingrene og venter på at det er min tur å se filmer. Til jul elsker jeg julefilmer..men må jevne det til med noen zombifilmer og splætere ....
Leser litt innimellom.....koslig ja.


I år hadde jeg rød jul, første gangen på 7 år. Amerikansk jul var tema i år...og røde julestjerner. Har ikke kjøpt julestjerner på like mange år. Iallfall ikke røde. Jeg syns det ble koselig og fint. Det knallrosa juletreet står ut i hallen. På bildene ser spisestua litt rotete det ut, med alle stiler.I virkligheten er det ikke slik.


Ellers så håper jeg at alle har noen å feire med, at dere ikke er triste eller ensomme. Vet at det kanskje ikke hjelper, men jeg er utrolig glad for at DU leser meg nå. Det setter jeg stor pris på. Og er det noen som trenger en venn så send meg gjerne en mail. Jeg har nemlig bestemt meg at i 2012 skal jeg være mer tilgjengelig for venner. ( Jeg er en einstøing og finner stadig unnskyldninger for å slippe å være med på fornøyelser) Det er det slutt med. Jeg skal også være åpen for nye vennskap.


Uansett hva det er, så send meg en mail om du ønsker på iguzman@start.no Vil takke dere som har sendt meg julehilsen. Åhhh forresten, i år fant jeg ett julekort fra i fjor ! Fra en bloggleser. Skal se om jeg finner det igjen. Tuuuuuuusen takk for varme ord og tanker, måtte gråte litt. Jeg fant det som sagt like før jul i år. Setter pris på det.
Håper dere får det fint resten av jula .

Store klemmer til dere alle.

13 kommentarer:

Gitte sa...

Du er go!
Herlig jul til deg :)

Klem GItte

ide-puffen sa...

Koselig Irina. Fint forsett for det nye året.
Ønsker deg en fortsatt fin jul også.
Juleklem fra Namsos.

Anonym sa...

Jeg kårer herved ditt juletre til norges vakreste. En genial ide med de julestjernene til pynt.Ideen blir automatisk lagret i "innboksen":) Ha en fortsatt god romjul.
Hilsen Torill.

fru. Lærum sa...

det var jammen det flotteste treet jeg har sett :-)
kjenner meg igjen når det kommer til sipping og filmer...så Jack Frost her om dagen, da grein jeg ;-)
Ha en fin romjul og et fantastisk 2012 :-)
klem tone

Meg sa...

Så utrolig gøy at du har tema til jul! Selv går jeg for litt mere rutiner.. Men koselig uansett.

Alltid gøy å "besøke" deg :)

Juleklem :)

sigrid sa...

Herleg Julestova!
Skal snart til søstra mi å ete hjortesteik :-)
Eldste er heime frå Trondheim, koseleg!

Ha fortsatt ei velsigna jul!

stor klem

4 i Kiellandsgata sa...

Høres ut som dere koser dere=) Utrolig kult og anderledes juletre=) I like your style=) Kan forresten ikke forestille meg at du ikke er hypersosial!! =))) Ha ei fortsatt fin jul. Vibeke

Katharina sa...

Koselig med julestjerner i juletreet:)
Fortsatt god jul og godt nytt år til dere:)

Klemmer fra Katharina

Dorteas lille verden sa...

Hei du! Koselig jul hos deg:) Si fra neste gang du er på Melhus, så kan vi ta oss en kaffekopp:) Har tilfeldigvis truffet på deg to ganger (Amone i sommer, jeg som kjøpte slangeskinnskoene som du syntes var så fine, og en gang på bruktbutikken...). Hadde vært trivelig å ta en prat! Fortsatt god romjul! Juleklæm

Ingvild sa...

Kjempestilig juletre! Fantastisk ide!
Nydelig julestemning hos deg!

Alven sa...

Hei :-)

Unikt og vakkert juletre :-) Ønsker deg en fantastisk romjul :-)

Klemmer ifra Alven :-)

DuodjiS sa...

Oj, for et anneledes og kult juletre!! Virkelig fint altså :-)

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Helt rått!
Du er jo bare såååå flink da!!! :)

Ha en fin romjul!
Romjulsklemmer til deg fra meg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online