mandag 5. desember 2011

Thanks God its a makeover at last :)


Heisann & Hoppsann.

Dagene flyr og har man det travelt er det ikke tid til blogging gitt !!


Ja, jeg ser den stygge ledningen som ikke er i bruk...følte bare at jeg måtte knipse fort. Og så det dessverre ikke da :)

Det har vært vist veldig lite makeovers for tiden på bloggen. Så måtte hive inn noen bilder av en makeup jeg gjorde tidlig i sommer. Finner ikke førbildene av kommoden. Denne kommoden er/var ikke gammel. Den er av nyere dato mørkbrun teak. Så den er tung og solid. Fant ut at en liten makeover måtte være tingen.


Malingen jeg brukte er den samme malingen jeg brukte på utemøblenen mine ser HER. Jeg er t.o.m glad i gjenbruk av maling.
Mange interiørdamer har falt for Eijjfingers Pip tapet, jeg med. Uansett jeg liker fargene ( Jeg elsker farger vet dere ) og mønstrene deres.


Har fremdeles ikke hatt på knottene til skuffene, men de medfølges om du har lyst til å kjøpe kommoden. For den er til salgs :) Kr 2500. Henter man den før helga kan man få det billigere. Rydder til jul :) Mange av mine lesere husker kanskje den gule kommoden wow wow pip pip.
Dere kan lese mer om den HERHåper dere får en fiiin uke. Desember er herlig ikke sant...bortsett fra da jeg må bake pepperkaker....... Håper dere koser dere, ta dere tid til å nyte og leve. Det er dessverre mange som ikke har det bra i jula. Så kanskje vi burde åpne øynene å se med hjerte om det er noen som ikke har det bra ?


Som jeg sier til ungene mine. Se med hjerte, tenk med hjerte, lytt med hjerte og snakk med hjerte. Stoooor klem.
Og hvis du liker IrinaStyle blir jeg veeeeeldig glad om du LIKE fb siden min HER På forhånd tuuuusen takk om du vil :)

5 kommentarer:

minishabby sa...

Kommoden din ble utrolig flott da Irina. Fargen var utrolig fin og de pip tapetene kjempeflotte. Håper du får solgt det. Hvordan gikk det med loppemarkedet forresten?
Håper du koser deg i førjulstiden og at ikke alt er stress. Selv om det virker som om du koser deg maks:)
Klem fra meg!
PS: Har du forresten fått med deg at vi har fått distrikt Medellin?:) Nå venter vi bare på telefonen!!

ide-puffen sa...

Heia du busy woman.
Har den turkisfargen på et skap jeg med, men nå skal jeg ha kornblå på en gammel sofa og da passer den ikke inn lengre. Fram med malekosten igjen. Blir vel noe i blåtoner tenker jeg. Ja ja vi holder nå på he he.
Håper du har fine dager.
klem fra meg.

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Så herlig flott og sjarmerende kommoden ble...elsker den fargen og pip-mønsteret er bare så bedårende. Har jeg hatt plass, skulle jeg ha lagt inn et bud på den:)

Ha en finfin dag:)
Klem Marianne

Banebakken sa...

Heisann,
ELSKER fargen på kommoden din!!!
Har akkurat malt en pinnestol, en krakk og en lekekasse fra loppis likedan :) Veldig veldig fint!

Håper du har en fin ny uke!

Maria.

Anonym sa...

Hei Irina...hvilken pris er det på kommoden,den var bare nydelig:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online